icon

Syn nechce pracovať, čo robiť?

16. feb 2020

Želám pekný večer, mám dospelého syna ktorý odmieta pracovať. Vraj on za 500€ robiť nebude. Je vyučený automechanik. Neviem čo s ním robiť, manžel aj ja sme sklamaní, čo robiť, vyhodiť ho z domu nechcem, bála by som sa oňho. Poraďte prosím, som už zúfalá.

matullienka
21. feb 2020

Ak vieš že chce ísť do Ameriky tak to treba riešiť takto cez tú Ameriku možno ho ti skôr nakopne, veď tie víza majú tiež iba určitú platnosť

autor
21. feb 2020

@matullienka esta víza, turistické. Dali.

autor
21. feb 2020

@ollako Správa sa nevhodne a nezrelo na svoj vek.

karolinakr
21. feb 2020

Vas syn je Baron Prášl, predstavuje si Ameriku ako Hurvinek valku.New Yourk jedno z najdrahšich miest sveta Nevydrzi v praci ani den a chce platit najom 2000£, cestovne 400£, stravu a poistenie 400£.Ked nema nic nasetrene a do prace sa mu nechce chodit.On zije mimo realitu.Nech ide byvat na ubytovnu na mesiac tu na Slovensku, kde zaplati 200€ a potom nech ide do Ameriky.Ak nechce byt bezdomovec

barborab1411
21. feb 2020

ESTA viza ni su pracovne víza pozor ...sú to víza ktroé ovprávňujú na vstup do USA na 90 dni a pri vyplňovaní sa jkontroluje či je dotyčný zaemstnaný aké má záväzky na SVK aby sa zamedzilo možnosti že ostane v USA "načierno". z toho čo som si prečítala v tejto diskusii Vám môžem povedať že Váš syn asi ESTA víza nedostane ...musí tam aj zdokladovať napríkald na akej adrese bude bývať počas pobytu v USA atd...musí ejdnoducho zdvihnúť zadok a začať makať ....a vy sa musíte k nemu chovať ako zodpovední rodičia....čím skôr ...tým lepšiš

autor
21. feb 2020

@karolinakr Toto som mu hovorila, zatiaľ tam chce ísť na výlet. Lenže aj na ten potrebuje peniaze. Ja mu ich nedám.

autor
21. feb 2020

@barborab1411 Víza dostal, sú to turistické víza.

ollako
21. feb 2020

Kým som napísala príspevok predtým ...je tu kopec ďalších skutočností...Davkujes info pomaly..tým myslím ,že každý deň vypustiš nejakú novú podstatnú informáciu aby diskusia ozila..takže si.myslim že sa to len naťahuje umelo a fakt to je len vymysel...Velebnosti chce se mi blejt🤮...takže nič nebudem strácať energiu...

matullienka
21. feb 2020

Si si istá že ich dostal? Lebo toto sa mi moc veriť nechce. A chce tam ísť na výlet a financovať mu ho má kto?

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
evka_s
Autor odpoveď zmazal
autor
21. feb 2020

@ollako Nestrácajte. Nik vás nenúti, mate svoj čas vo svojich rukách.

karolinakr
21. feb 2020

@evka_s To by bol drahy burger.Letenka 700€

autor
21. feb 2020

@matullienka Áno, žiadal o ne a dostal, ale sú to víza len na určitý čas. Ale teda neviem s kým by tam chcel ísť. Mne to vypadlo z hlavy pri tých problémoch s ním

evka_s
21. feb 2020

@karolinakr dá se za 350 v pohodě 🙂 ale to je bezpředmětné...lítat si na výlet do USA když nezvládne cestu na poštu v rodném městě

barborab1411
21. feb 2020

no ved ako som písala to sú víza na 90 dní...ale nemusel tam dokladovať kde bude bývať? tieto víza som yvbavovala xkrát preto sa pýtam ...nepovedal vám to len tak náhodou?

matullienka
21. feb 2020

Tak treba na neho cez tú Ameriku tlačiť že veď nech ide že ho nedrzite, aké nemienite mu to sponzorovať

autor
21. feb 2020

@matullienka Ale nechcem riešiť nejaké víza, vidíte ako to dopadne, napíšem niečo nové a už útoky o vymyslenej diskusii. Bohužiaľ nedá sa všetko napísať do jednej správy.

matullienka
21. feb 2020

Nie cez víza ale cez tú Ameriku, že keď chce ísť nech ide , ale nech si ide na ňu zarobiť. Či čaká že on si bude užívať Ameriku a vybmu budete posielať peniaze aby si tam on mohol užívať do sýta?

autor
21. feb 2020

@matullienka Ja neviem ako si to predstavuje.

matullienka
21. feb 2020

Treba sa s ním o tom rozprávať a nie že ja neviem. Aby teda videl že ho v tom podporíte a nebudete na neho pozerať ako na dcéru keď odišla z domu

autor
21. feb 2020

@matullienka on mi nič nepovie, keď sa ho spytam ako si to predstavuje tak žiadne plány, žiadne argumenty čo vôbec chce. Asi si to predstavuje, že tam príde a všetci mu utrhnu ruky aby tam pracoval, myslím, že má dosť naivné predstavy.

matullienka
21. feb 2020

Tak s tými vízami čo má tam pracovať nemôže ak nechce zle dopadnúť

autor
21. feb 2020

@matullienka Sníva že pôjde do LA

autor
21. feb 2020

@matullienka A myslím, že si myslí, že si na to nasporiť z peňazí čo dostane na meniny a narodeniny

karolinakr
21. feb 2020

Inak aj ja snivam, ze pojdem do Ameriky v prvom rade sa treba anglictinu naucit, bola som na kurze s jednou co sa prave vratila po 10rokoch v New Yorku.Poucila ma o cenach, ze je tam drahsie ako v Londyne, naklady mesacne 3000£ .Takze je to vysoko postavena laťka Nech sa aspon uci jazyk, ked uz je v tej izbe zavreny
Inak si myslim, ze ked tam raz pojde uz ho v zivote neuvidite, lebo netrafi ani na letisko

matullienka
21. feb 2020

Tak mu treba povedať že sa nemusel nahlit s vízami lebo to kým naspori ešte veľa vody pretečie

autor
21. feb 2020

@matullienka Lenže ako s ním rozprávať, keď on rozprávať nechce. Neodpovedá, ale odpovedá len neviem, veď nejak bude a podobne. Keď už niečo povie tak dosť naivné plány.
Akoby len sníval a nevidel realitu.

matullienka
21. feb 2020

Tak ho treba nechať v tých naivných plánoch padnúť na hubu, inak sa nespamäta nikdy.

acrobaleno
21. feb 2020

😂😂😂😂 toto je cim dalej tym lepsie 😂😂😂