Syn nechce pracovať, čo robiť?
Želám pekný večer, mám dospelého syna ktorý odmieta pracovať. Vraj on za 500€ robiť nebude. Je vyučený automechanik. Neviem čo s ním robiť, manžel aj ja sme sklamaní, čo robiť, vyhodiť ho z domu nechcem, bála by som sa oňho. Poraďte prosím, som už zúfalá.
Samozrejme, ze nie je v poriadku, ked niekto klame. Ale asi ste proste nemali uplne idelane vztahy uz od mala, ze sa to stalo. Ved to neide urcite iba o ten vodicak a upratovanie, ale celkovy pristup.
Vy rieste aj syna nielem dceru. Rieste toho prizivnika kt nic nerobi. Dcera dobre klamala ale ma pracu muza svoj zivot. Oproti tomu vy mate doma hnilca kt nic nerobi a smeje sa vam do ksichtu
@margaretka_ tak vidíte, muž ju kvôli tomu ani nechce vidieť, to je ďalší problém, ak by chcela prísť domov neviem čo s mužom.
Načo chceš prosím ťa riešiť dcéru,keď tu máš 50 strán,čo robiť so synom a neurobila si vôbec nič,okrem toho,že si zajednala psychologičku s ktorou sa on nebavil a 1 deň nedostal navarené,ale už na druhý deň manžel veselo varil a synáčik sa vám smeje do ksichtu a pokračuje veselo v priživovaní a hraní hier.S tebou fakt to nemá zmysel,sa nečudujem,že si v situácii akej si 🙊
Nie, máš pravdu, ja by som sa na to nepozerala. Ja by som sa veľmi snažila, aby so mnou komunikovala a urobila by som preto aj nemožné. Ale v prvom rade, keby som tu čítala, čo mi píšu cudzie ženy, tak by som sa nad tým aspoň zamyslela, či aspoň v niečom nemôžu mať pravdu. A keby som zistila, že aspoň trošičku majú v niečom pravdu, tak by som prehltla svoju pýchu a urazenú ješitnosť a ospravedlnila sa jej. Urobila by som všetko, aby sa naše vzťahy urovnali.
Nedá mi to nenapísať. Autorka, čítala som všetky príspevky a celú diskusiu. V žiadnom tvojom písmenku nebolo ani štipky lásky alebo citu voči dcére. Materiálne veci by jej zabezpečili aj v detskom domove. Mne vo vašom vzťahu úplne absentuje cit, ktorý robí z mamy mamu
ona k tebe nepride a dovodov nato ma vela resp dva najhlavnejsie teba a tvojho muza
a potom naco ju chces vidiet ? ved z tvojich reci je jasne ze ju nemas rada a ani tvoj muz a chces len vyzvedat
pri takychto toxickych rodicoch ako si ty psychologovia odporucaju bud prerusit kontakt alebo im hovorit len o neskodnych temach pocasie a pod a nehovorit im ziadne veci osobne a pod lebo by to zneuzili
@ziarifka Samozrejme, že ju ľúbim, to už je moc čo tu píšete. Čo som jej mala hovoriť milujem ťa ako vo filme?
@loginexistuje Na to ste ako prišli, že ju nemám rada? Veď je to moja krv, moje dieťa, trápim sa pre ne..
Mate hrozne rozvratene rodinne vzťahy a s tým už asi nič nespravíš, ak druha strana nechce.Horšie, že oni to potom budú odovzdávať svojim deťom, čo doma dostali. Zmier sa s tým.Dcera nezvestna, syn hnily, nič sa neda robit.Ak sa oni dvaja nespamatajú, asi sa s tymi vzťahmi už nič neda urobiť
@karolinakr a čia je to chyba? Netreba všetko hádzať na mňa a manžela.
Pozor, ja na nikoho neukazujem prstom! Hovorim, že ak sa syn a dcera nespamátajú, asi sa neda veĺa čo spraviť. Možno sú tvrdohlavi, alebo nedospeli, ťažko povedať.Ja by som vam priala, nech sa všetko da do poriadku, ale to by som musela poznat aj pohlad z druhej strany.A ak oni nechcu ako ich prinútiť? Radšej už kašli na to.
to ako o nej pises hovori za vsetko nemas k nej cit nems k nej vztah
@loginexistuje to je hlúposť
@loginexistuje Napísala som len pravdu alebo am chodiť okolo horúcej kaše a tešiť sa z nej keď nám spôsobila toľko starosti ?
Chces/potrebujes riesit minulost, ci pritomnost a buducnost?... Takze - ake problemy ti aktualne sposobuje dcera... a ake syn??
Mozno by bolo lepsie, keby si aj problemy s dcerou skusila riesit osobne s odbornikom, mozno takto by ti lepsie pomohlo pozriet sa na to inak.
@bmuller dcéra so mnou nekomunikuje, nedvíha telefón,neviem o nej vôbec nič.
Syn nerobí vôbec nič, nič sa nezmenilo, do práce nechce, nič ho nezaujíma.
No ak by mne zo dva tyzdne nedali nic jest, tak taká kľudná ako on by som nebola. Vsetko je po starom a netreba mi ani moju guľu, ktora je v oprave, aby som vedela,ze to bude este horsie. Prepač, ale vy dvaja s muzom nie ste kompletny a je to len na vás ako to dopadne
Mna najviac udivuje, že dcéru už manžel nechce ani vidieť, ale podarenemu synacikovi navarí a živí ho. Veď snáď ho nenechá umrieť od hladu, nevýhodu z domu... Ale ináč nie, vôbec nemáte dvojitý meter, vooobec. Dcére sa nečudujem, že sa odstrihla a držím jej palce, nech nepoľaví, lebo sa zadusí tými výčitkami, ktoré na ňu vyvalite. A samozrejme, všetci sú na vine, len nie vy... Bohuzial, vám dvom niet pomoci.
no sak ked sa z nej netesis tak naco ju chces vidiet? chces od nej peniaze? alebo ?
Ešte by ma zaujímalo, či dcéru kontaktujte, lebo vám chýba alebo chcete urovnať vzťahy, aby do budúcna mohla prebrať žezlo starostlivosti o syna...
@loginexistuje Je to moja dcéra veď mi na nej záleží
@vifonka samozrejme že mi chýba
prepac ale tomu neverim kolko si ju nevidela pises o nej ako o klamarke zlodejke jej otec ju nechce doma a ty sa tomu nepostavis stale len negativne spominas na 56 stranach neni na nu nic pozitivne
takze to ze ti chyba ona ako osoba tomu ani dieta neuveri
@loginexistuje Ja som len napísala pravdu čo ona robila nám to nie je ohováranie. Chcela som aby ste ma pochopili
Ale vy tu riešite, co vyvádzala v puberte a na základe toho ste ju odsúdili! Ako keby sme my všetci boli dokonalí 😀. Klamať mohla, lebo vám nič nebolo dobré, hneď ste na ňu nahucali, tak radšej tajila... Mohlo tam byť všeličo. Ale najlepšie, že na ňu žaloval brat, že ju niekde videl, keď mala byť v robote (on nemusel?) a zato asi mala doma peklo, zatiaľ čo jemu sa to prepieklo do 27. Ja neviem, fakt nechápete, prečo s vami nekomunikuje???
s tebou to nema zmysel vobec pisat nemas ziadne EQ
nechaj tak tvoja dcera dufam v zaujme zachovania jej dusevnej pohody sa ti uz neozve a ak aj nahodou jedna veta od teba a zas ju to prejde na desat rokov min

Manžel ju vidieť nechce, neviem čo robiť.