Syn nechce pracovať, čo robiť?
Želám pekný večer, mám dospelého syna ktorý odmieta pracovať. Vraj on za 500€ robiť nebude. Je vyučený automechanik. Neviem čo s ním robiť, manžel aj ja sme sklamaní, čo robiť, vyhodiť ho z domu nechcem, bála by som sa oňho. Poraďte prosím, som už zúfalá.
Ty budes stale len toho hnilca kryt ... konec debaty toto
@perdulka7 Aj syna som naháňala do práce
@perdulka7 jej nevysvetlis. Ona furt bude toho hnilca kryt ved on chudatko je ... prepana ma 27 rokov v tom veku uz muzi deti maju. Hoc by aj zil s nimi ale keby chodil do roboty aspon.
@perdulka7 Ale ona do práce nechodila, len občas no viac nepracovala ako pracovala pritom do tváre nám kľudne povedala, že bola v práci. Pritom nebola. Mali sme nervy, hnevali sme sa, nedalo sa jej veriť.
@perdulka7 Dcéra je staršia. Nechodil do práce ale aspoň neklamal a nevymýšľal si.
@perdulka7 jej zbytocne povies. Ona furt svoje keca. Syn je Boh a dcera len klamarka co klamala ale zato ma dieta a svoj zivot ... ma tu cez 50 stran a ona furt svoje 😒😒😒
Baby, ja už tomuto neverím. Myslíte, že by fakt mohol byť niekto takýto a stále dokola si točiť svoje. Aj keď jej píšu cudzí ľudia na 57 stranách???
@perdulka7 Jej neverím pretože mám dôvod, u syna viem že je pravdovravný. To len na okraj.
Ďalší prejav autizmu....
Pravdovravny ale prvotriedna hnida ... ja mam 26 byvam s rodicmi ale do roboty chodim pausal si platim to iste sama si kupujem oblecenie plus splacam mobil ... bolo by mi trapne ze mi mama plati pausal
Necakaj ze dcera zmeni postoj a spravanie ked ho nezmenis ty.
To iste plati o synovi.
A zmenu postoja odmietas, takze mas smolu.
Prepáč ale musím už. Si hrozne smiesna, neverím že takýto človek vôbec existuje. Vidíš len svoju pravdu a ani sa nesnažiš pochopiť to, ako vidia veci okolo teba ini. Teda minimálne tvoja dcéra. Toľko bab ti tu už chcelo pomôcť otvoriť oči a ty ich máš oblepene lepiacou páskou. Že klamala a neviem čo? Skúšala si zistit prečo? Asi nebola s vami príliš šťastná keď ste všetku svoju pozornosť venovali synovi. Je to už ale úplne jedno. Čo bolo, bolo. Nezmeníš na tom nič a tie výčitky stále ktoré jej stále robíš... načo je to dobre? Teraz ma svoj život a svoju rodinu, svoje pravidla. Ak chceš byt súčasťou nich, mala by si sa najskôr pozrieť na seba. Lenže ty si taká pribrzdena že nič nevidíš len chyby druhých, lebo ty si ta najdokonalejšia. Ak by ste s mužom nespravili chyby pri výchove, určite by si nemala take vzťahy s deťmi o ktorých tu píšeš.
Podla mna je tato diskusia vymyslena. Neverim, ze mozes byt az tak stupidna, jednoznacne sa bavis cely cas. Uz tie samotne prispevky vyznievaju stale viac nedoveryhodne.
@mircalla nemusi byt vymyslena, aj ja mam takuto mamu, len ta je takto zatazena na sestru. Ja som podla nej nikdy neurobila nic dobre, ked mala sestra na vysvedceni tri dvojky, tak ju predo mnou chvalila, ze aka je sikovna a ked som jej povedala, ze ale ja som mala ciste jednotky, preco nepochvali mna, tak mi odvrkla, ze vo vyssich rocnikoch ich uz mat nebudem (mala som). A presne ako u autorky, ja som doma upratovala, varila, pomahala, neodvravala a sestra nerobila nikdy nic, ale mama pochvalila len ju a to, co som robila ja bolo pre nu samozrejme. Dopadlo to tak, ze sestra ma 45 rokov, byva u mamy, ta jej vari, perie, zehli, upratuje za nou a sestra ju ma za sluzku. Ja mam vlastnu rodinu a s mamou som prerusila vsetky kontakty. Moja mama mi tiez raz vykricala, ze ona mi nic zle neurobila a ze sa mi nema preco ospravedlnovat (presne ako autorka povedala svojej dcere, pritom ja ziadne ospravedlnenie necakam, kedysi som tuzila po jej laske, ale tej som sa nedockala) a odvtedy s nou nekomunikujem. Jeden priklad z miliona, ktore som zazila: na Vianoce sestra mala kopu darcekov a ja ani jeden. Bola som decko a snazila som sa nerevat, lebo som vedela, ze by mi dala prednasku, aka som nevdacna a ako sa ona o mna stara a miluje ma a ja si nic nevazim. A presne pre toto som jej vzdy klamala a nikdy nepovedala o sebe nic. Takze ja celkom verim tejto teme, lebo keby nepisala, ze to milovane dieta je syn, tak to je akoby pisala o mne a o mojej sestre. Doteraz na mna nadava a to sa nestretavame a nic o mne nevie.
Takže "Nechodil do práce ale aspoň neklamal a nevymýšľal si " Fúúú,tak to je aký vzorný syn,že on narozdiel od "zlej" dcéry neklamal..Za toto si zaslúži pochvalu vo forme koláčiku a full servisu na ďalších aspoň 20 rokov 🙈

@perdulka7 Nevymyslel si to, sama som sa presvedčila keď som ju videla ísť z vchodu von. Syn nikdy neklamal, predsa ju nebude kryť..