Syn okradol mamu o peniaze
Mám strašnú vec akú som okradol mamu svoju o500 mala na nájomné prosím.
Dobrý deň mám prosbu poraďte čo robiť som syn matky dom ju okradol som sa nechal zlákať nejakým kryptoobchodnikom mi sľuboval horí doli a s tie ukradnuté peniaze mu poslal že dostanem za desať minút 17500 potom mi napísal zaplať premium účet ďalej mi napísal že musím zas zdaniť majetok že mu patrí čo mám robiť. A navyše mamke vie o tom i rodina vie len som im dal vedieť cez sms. Mi aj napísala keď tých 5000xozeniem môžem sa vrátiť inak nie. Čo mám robiť.
@adamekrastik ten pán sa volá Viliam Moravčík čo mi to spôsobil a ja to urobil a teraz neviem čo mám spraviť.
500 eur je ešte pomerne prijateľná cena za vyliečenie sa z hlúposti. Ale ak si myslíš, že Viliam Moravčík je jeho pravé meno, tak liečba ešte nie je skončená.
@adamekrastik tak teraz koľko, 500,alebo 5000?
policia ti nepomoze..zrejme nevies ani do 5 naratat a neprecital si si ani podmienky nic.. a co robit? zarobi a vratit mame peniaze ..a uz nikdy nechodit na net .. namiesto toho do prace aby si nemal cas na pichoviny
Nezostáva ti nič iné, len odložiť mobil a ísť tie peniaze zarobiť, legálne. ☝️
Za desat minut dostaneš 17 500 a ty si mu uveril? kto robi charitu, že zadarmo rozdava peniaze? vlastna rodina ti neda, nieto ešte cudzi ..ako možeš veriť takymto veciam? vieš, že nemaš udaje posielat občianske ani nič, ked davaju reklamy, že Peter Pellegriny rozdava statisice a ešte aj tomu uveriš?
toto všetko robia podvodnici
kryptomeny, vydierania, vyhražky, klamstva a podvody, daj si stranku Policia sk na facebooku a denno denne tam nove a nove podvody pridavaju, odporúčam každému sledovať aj dôchodcom
Čo máš robiť? Doučiť sa gramatiku a potom sa zamerať na finančnú gramotnosť.
@adamekrastik , s tým pánom a ani so žiadnym iným už ohľadom peňazí nič NERIEŠ. Žiaľ, 500 E, musíš zarobiť, aby si vrátil mamke.
mamu okradnuť môže len obyčajn žumpa. Vôbec si nerozmyšľal čo s tvojou mamou bude ked si jej ukradol peniaze na bývanie. A ešte peniaze na bývanie.TY veľa rozumu nemáš.Ale ja si myslim že je to troll.Nikto žiadne normálny človek s IQ neuveri takej kravine že za 10 minút dostane 17 500 eur.To môže len nesvojpravny debil tomu uveriť.
Dobry ftip
Baby, to je nejaky vtipalek z konkurencnej stranky...😁
Nevracat sa. Debila a zlodeja mama doma nepotrebuje. Na jej mieste by som sama isla na policiu. A udala teba
@prasiatko30 gramatikaaaaa
@pes2014 nejedna sa o gramatiku sa jedna o to, ze niekto sa nudi a vypisuje somariny
Sama seba pokladam za celkom inteligentneho cloveka, ale ani po opakovanom precitani som nepochopila. Je to vo hviezdach...zdanit majetok lebo? Patri smejdovi?
... ty si ten /💩/ z vcerajšej kabínky tuším však??
.. nás neodžubeš😆😆my tu prídeme na všetko
Preboha, co vas ucia v tych skolach, sadnut na lep kazdemu vychcalkovi a pravopis tiez 0 bodov... Urovnaj to s mamkou, kazdy sa raz financne spali, uz to mas za sebou a odteraz pouzivaj rozum. Dufam, ze si prisiel o 500 a nie 5 000€. Trosku citaj, ked len blbe Topky. Z tiktoku sa nedozvies, ake podvody prave frcia. 🫵
V poslednej dobe je to tu sami psychiatrický pacient 🙈🙈🙈
To by sa nám žilo na tej zemi, keby za 10 minút nášho času pár a klikov dostanene 17tisic.. mame čím skor vráť peniaze,musí byť nešťastná..
@adamekrastik bolo len tých 500 euro čo som okradol mamu kvôli mne skončia na ulici.
@adamekrastik je mi to ľúto čo som spravil som niekomu naletel. Tomu pánovi Viliam Moravčík. Som bezradní a neviem na koho sa obrátiť celá rodina je zo mňa zhrozená.
@adamekrastik Dobrý deň mám prosbu poraďte čo robiť som syn matky dom ju okradol som sa nechal zlákať nejakým krypto obchodnikom mi sľuboval horí doli a s tie ukradnuté peniaze som mu poslal že dostanem za desať minút 17500 potom mi napísal zaplať premium účet ďalej mi napísal že musím zas zdaniť majetok že keď chcem tie peniaze čo mám robiť. A navyše mamke vie o tom i rodina vie len som im dal vedieť cez sms. Mi aj napísala keď tých 500€ zoženiem nemôžem sa vrátiť domov inak nie som doma ale na ulici. Čo mám robiť. A za dve týždne to vrátiť neviem asi sa udať sam pôjdem.
@adamekrastik nerob dramu hlavne, kvoli 500€ co si jej slohol je na ulici??? Tam toho muselo byt viac. Zachrani ta jedine Praca, praca a zase praca. Nejaku si najdi, mukluj a setri Robili to tak generacie pred tebou, ziadne 17 500 za 500 € N. E. F. U. N. G. U. J. E📍📍INAK BY TO OREDSA ROBIL KAZDY🌚
@adamekrastik Udávať sa nemá zmysel, zákon si neporušil. Dobrovoľne si niekomu poslal peniaze, to nie je zakázané.
@adamekrastik jedine ho udať na polícii

Posli mi 1000e a poviem, co musis urobit