Syn sa vracia zo zahraničia s priateľkou, chcú bývať s nami v byte
Ahojte, potrebujem sa trochu vyrozprávať a možno aj počuť názor zvonku. Som rozvedená, ale pred dvomi rokmi som sa znovu vydala. Teraz žijem s manželom sama v 3‑izbovom byte v meste. Moj 20 ročný syn bol so svojou priateľkou pracovať takmer dva roky v zahraničí, ale rozhodli sa vrátiť domov. Istý čas budú poberať finančnú podporu z úradu práce a chceli by u nás bývať, kým si ujasnia, či pôjdu znovu von za prácou alebo si nájdu niečo tu a potom si budú riešiť aj vlastné bývanie. Máme jednu izbu úplne voľnú, takže s priestorom by problém nebol.
Môj manžel však z toho nie je nadšený, dal mi medzi rečou najavo, že s tým nesúhlasí. Tvrdí, že sa to môže natiahnuť na dlhšie a že je to zo strany syna zneužívanie. A že nám to aj naruší súkromie... Ja to ale tak necítim – je to moje dieťa a po dvoch rokoch, keď bol preč, sa teším, že by sme spolu trávili viac času. Samozrejme, syn s priateľkou by prispievali na domácnosť rovným dielom, nechcú nás vyciciavať.
Viem, že rozhodnutie je na mne, ale trápi ma to a chcela by som poznať pohľad iných – ako by ste to riešili vy na mojom mieste? Ďakujem za názory.
@lienka.7 hovorí kráľovná zakomplexovaných ktorá pravidelne niekoho cez 20 stran sikanuje (presne ako v tejto diskusii) a rieši sracky absolútne nesúvisiace s temou. Začni sa riadiť vlastnými radami a potom to skus aj anonymne (aj ked rukopis mas nezameniteľný) lebo takto sa verejne strapnovat v každej téme ako robíš ty je už fakt na facku. Vypínam notifikácie a autorka gratulujem, tema mesiaca je tvoja.
@bonboniera nuz, pomudrovala si si, tak vypni si internet, urobíš to najlepšie čo môžeš 😉
Moje nervy, pár dní som to tu nečítala a vy ste to tu už povýšili na vyššiu úroveň. 😁😁😁😁 Pôvodná téma v rici. 🤣
Moje nervy, pár dní som to tu nečítala a vy ste to tu už povýšili na vyššiu úroveň. 😁😁😁😁 Pôvodná téma v rici. 🤣
@koniarova 😅
@koniarova ty si končila na strane koľkej?
@lienka.7 absolútny bizar ze ty niekomu hovoríš o “múdrych” komentároch ked hlupejsieho človeka jak si ty som tu asi nevidela. O to väčší bizar ze rozprávaš o “neoprávnených” príspevkoch ked všetci dobre vieme o tvojom poberaní príspevku k hypotéke ;) na ten si tiež podľa vlastných slov nebola odkázaná a aj tak si ho brala (alebo berieš, neviem ako to funguje). Nezabudni mi napísať zas ze ti to závidím - podľa tejto logiky teda ty závidis mladým podporu.
A s tou Bratislavou to možno bude tým ze vzdy ked sa tu riešia možnosti bývania v Ba mas potrebu mudrovať aj ked očividne si v nej bola akurát tak prstom na mape.
A nezabudni mi poslať mrkajuce a cmukacie smajliky, tvoja klasicka odpoved ked nemáš co.
@bonboniera dakujem za info🙂Takze v konecnom dosledku lienke na hypoteku prispievam z mojich dani aj ja ...ale vobec mi to nevadi aj ked ja hypoteku nemam. Len ma pobavila ta ironia🙂 Dufam, ze prispevok na hypo pomoze kazdemu a nebudem zato nikoho nazyvat sockou. Dik , asi "naj bonboniera aku som mala..."🙂
@koniarova ty si končila na strane koľkej?
@karolinakr ja neviem. Ale 15?😁
@karolinakr ja neviem. Ale 15?😁
@koniarova teraz možeš čitať, ale okrem hadok tam nič nenajdeš 😀
@anonym_autor no nešli by ku mne bývať - jedine on sám. Ona nak ide tam odkiaľ došla
@anonym_autor za mňa nie. Mne by to vadilo.... jedna kúpeľňa, jedna kuchyna.....brr 😅 jedine syn sám dočasne
No čo? už je nasťahovaný?
@vilma7 asi podľa toho kde. By si sa čudovala, aj tu keď robíš pre zahraničie, tak naše bežné sviatky nemáš a niektoré profesie tiež nepoznajú sviatky, to by si mohla vedieť.
@strongi sviatok-piatok = tým bolo myslene ze vkuse bez voľna a nie štátne sviatky atď...
Sama som sestrička a robím v prevádzke kde sa robí cely rok, ale každý z nás má predsa aj voľno pomedzi pracovné dni...tak to bolo myslene a nie nejaké štátne sviatky ;)
@strongi sviatok-piatok = tým bolo myslene ze vkuse bez voľna a nie štátne sviatky atď...
Sama som sestrička a robím v prevádzke kde sa robí cely rok, ale každý z nás má predsa aj voľno pomedzi pracovné dni...tak to bolo myslene a nie nejaké štátne sviatky ;)
@vilma7 zaujimave, ze slovak nerozumie po slovensky.....
@anonym_autor tak ako to dopadlo?
@anonym_autor tak ako to dopadlo?
@tiezjedna už obývajú dve izby, autorka s mužom išli bývať do záhradného domčeka
@tiezjedna už obývajú dve izby, autorka s mužom išli bývať do záhradného domčeka
@karolinakr 😂😂😂

@bonboniera a presne kvôli takýmto zakomplexovanym individuám ako ty tu dali možnosť anonymných odpovedi.
A ano, pripomínať samozrejme môžeš, ale aspon k téme sa skus strafit, ta pekne poprosím. Len chápem, že to ty akosi nedokážeš. Ale hold, komu není dano v apatierke rozhodne nekúpi.
@lienka.7 hovorí kráľovná zakomplexovaných ktorá pravidelne niekoho cez 20 stran sikanuje (presne ako v tejto diskusii) a rieši sracky absolútne nesúvisiace s temou. Začni sa riadiť vlastnými radami a potom to skus aj anonymne (aj ked rukopis mas nezameniteľný) lebo takto sa verejne strapnovat v každej téme ako robíš ty je už fakt na facku. Vypínam notifikácie a autorka gratulujem, tema mesiaca je tvoja.