Syn zradil rodinné hodnoty a zapredal dušu Ukrajinke
Baby, ide ma roztrhnúť od jedu... Môj starší syn žije už 5 rokov v Bratislave a chodieval k nám iba ojedinele, vlastne posledné 3 roky iba na Vianoce. A tak sme ho chceli prekvapiť včera, že ho navštívime. Bola som v Bratislave ohľadom operácie. Prišli sme k nemu do bytu a ako som zazvonila, tak dvere otvorilo nejaké decko. Pozerali sme ešte raz na menovku, ale tá sedela, a pýtam sa jej, že či tam býva. Odpovedala, že áno, a zavolala mamu. A mňa skoro na mieste zložilo. Prišla žena ukrajinsky hovoriaca a že ona vie, kto sme, že nech ideme ďalej, lebo Martin že nie je doma. No veru nie... Nešla som. Za naše peniaze študoval a byt, ktorý má, by nemal bez práce, ktorú sme mu vybavili. A ona, fúria, sa tam tvárila, že je tam doma. Počkali sme ho pred bytovkou a sme sa dobre povadili. Povedal nám, že ak nechceme ísť hore sa zoznámiť, tak môžeme ísť preč. Samozrejme, sme tak aj urobili. Celú noc som nespala, unavená, mám v sebe 4 kávy a diazepam. A aj tak to neviem predýchať. Povedala som mu, že ho vydedím, ak s ňou ostane. Dozvedela som sa, že dcéra a druhý syn o tom vedeli celý čas. A že sa spolu už celé 4 roky poznajú a chodia na dovolenky. Nervy, baby, nervy... Čo urobiť? Chcem ho vydediť... Nemám chuť ho viac vidieť, viac o ňom počuť. Až sa mi hlava točí. Nespala som, hrozné niečo...
To nemyslíte vážne? Ja som myslela, že ste na mojej strane ako vždy. Ja som si tu prišla vyliať srdce a uľaviť si a vy mi toto píšete? Čo ma ani jedna nechápete? Ešte mi prikladáte? Žijeme na východe a s ukrajincami nič nechcem mať spoločné. Robia všade iba zle, denne ich stretávam stovky a je to otras. Potrebujem vašu podporu, a nie ma ešte urážať a zhadzovať...
@anonym_autor ty sama sebe robis zle obmedzenym myslenim. Zloba nie je dana nejakej narodnosti, ale cloveku samotnemu. Ak by mal niekto hodnotit Slovakov podla teba, tak sa tiez budu na nas krivo pozerat.
To nemyslíte vážne? Ja som myslela, že ste na mojej strane ako vždy. Ja som si tu prišla vyliať srdce a uľaviť si a vy mi toto píšete? Čo ma ani jedna nechápete? Ešte mi prikladáte? Žijeme na východe a s ukrajincami nič nechcem mať spoločné. Robia všade iba zle, denne ich stretávam stovky a je to otras. Potrebujem vašu podporu, a nie ma ešte urážať a zhadzovať...
@anonym_autor úplne ťa chápem, asi by mi to tiež nebolo jedno
@anonym_2429e3 evidentne je synáčik dosť bohatý a oná cicia slabo, keď sú spolu už 4 roky..
@mirka0677 ja sa tej pani z východu nečudujem. Tiež poznám prípady keď Ukrajinci zbili Slováka lebo sa chcel rozísť s Ukrajinkou. Ja by som bola na pozore, nevieme ako fungujú. Ich ženy sú citlivé a vedia pekne narábať so slovom, žiaľ iba v dobrých časoch. Pozor. Minule tu bola diskusia, kde nejaká Ukrajinka varovala pred svojimi krajankami takže asi to nebude len tak.
@anonym_autor tak mne by nevadilo,že chodí s ukrajinkou ,ale čo ta jej matka.Ak spolu chodia už 4 roky a ona tam býva s nimi,doteraz sa nedokázala postaviť na vlastné nohy tak by som spozornela.To zaváňa využívaním asi by som to tiež nepredychala.Bohužiaľ vo svojom okolí mám dvoch chlapov ktorý mali vzťah s ukrajinkami no len dovtedy kým ich nehnali do práce, jeden sa dokonca rozviedol,teraz ľutuje,nikdy predtým nepil.....ani deti k nemu už nechodia.To samozrejme nemusí byť prípad tvojho syna.
@macko1983 presne také prípady poznám aj ja.
Ako by reagovala keby chodil s Ukeajincom Vasylom ktorý by pracoval pre Azov 🤔
@jogy1984 🙂
@anonym_autor aku podporu ocakavas? Zaco? Sorry, bud si troll, alebo typ, ktory sleduje dezinfoscenu, veri v autizmus, cheimtrails a na ukrajincov/dopln narodnost, ktory nam tu prisli kradnut pracu.. vyber si hlavu z riti a ries dolezite veci a nie to, ze tvoj syn ma partnerku, s ktorou je stastny
@crazy_cat_lady podľa teba autizmus neexistuje?
Akoze je problem ze je ukrajinka? Neni to nahodou jeho vec s kym bude? Cize okamzite, bez toho spoznat cloveka ale je Ukrajinka tak je p... . Uplna parada. Asi rozumiem preco chodil akurat na vianoce. To je chore uz
@anonym_970415 aj na vianoce je veľa. mať takúto prepnutú rodinu, je trapošina s nimi sláviť kresťanský sviatok. Miluj blížneho svojho je kde ?
Podla mna je toto vymyslena tema ale keby nahodou nie napisem ti iba jedno. Poloz si otazku preco ti to tvoj syn zatajil?
@pr85 zaujimavy konstrukt, su to zeny lahkych mravov lebo teba podrazili v robote pre peniaze.
Zamyslam sa, ci to nahodou nie je konstrukt ale opis skutocnych udalosti potom vyvstava otazka kde si asi tak zamestnany ked je pre teba zena lahkych mravov, ktora podlezie beznu cenu konkurencia🤔
@anonym_776eff ty ho nepoznáš ? ved je to ten ungeho niečo. neschopný chlap, čo sa živí zberom železa, zálohovaných fliaš a v práci vydrží ledva 2 mesiace. všetci a všetko mu ubližuje, ženy ho nechcú, tak všetci sú debili len on lietadlo...
@marsmykkok ale to. Je len domyslanie si, že autori syn tu ženu živí. Véd ukrajinci sú bezbe zamestnaní. Ona môže pracovať a prispievať na domácnosť aj financovať vlastne diera.
Samozrejme spoločne bývanie je veľká pomoc. Ale nakoniec aj syn môže mať prospech so zdieľania nákladov.
To už je na nich ako sa dohodli.
Matka má asi syna za trula ktorý sa nechá zneužívať.. Ale to. Jejwk predstava ci predsudky. Lebo sNovu ani jeho. Partnerke nedala ani šancu vysvetliť situáciu.
@marsmykkok
@marsmykkok Fakt di strasne naina. Tito sa na Ukrajinu uz nevratia, vacsina z nich, tu sa maju ako prasata v zite. A tato dotycna je s nim len kvoli byvaniu a prachom, tak ako vsetky ukrosky, co sa lepia na Slovakov. Ale ked su slovaci hlupaci, tak nech si to vyzeru...
@anonym_776eff ty ho nepoznáš ? ved je to ten ungeho niečo. neschopný chlap, čo sa živí zberom železa, zálohovaných fliaš a v práci vydrží ledva 2 mesiace. všetci a všetko mu ubližuje, ženy ho nechcú, tak všetci sú debili len on lietadlo...
@anonym_e82f32 nie toto nie je unbehofen, toto je ina celebrita MK.
Ja ta uplne chapem. Ukrajinky idu len po peniazoch a este je tam aj dost rozsireny AIDS. A este ma aj parchanta.
@anonym_870811 takého ako ty
Boze, same stelesnene cnosti sa tu zisli, take co len a len dobre s kazdym vychadzaju, pred vlastnymi dverami si nepozametaju, ale tu moralku vyucuju.
@anonym_autor vyded ho a uz sa mu neozyvaj nikdy
Fuj , taka matka, chapem preco nepovedal
Si prehnita zvnutra
@anonym_autor a tvoj muž má nato aký názor? Tiež taky ako ty?
Mimochodom, dúfam ze si na seba hrdá. 🤨
@bielasovicka muz ma sice narok na nazor, ale rovnaky ako ma autorka. Strach mu nedovoli mat iny nazor. Pri takej semetrike ani necudo. Akurat syn sa vzoprel, zradil "rodinne hodnoty" a hned aky cirkus
@bielasovicka muz ma sice narok na nazor, ale rovnaky ako ma autorka. Strach mu nedovoli mat iny nazor. Pri takej semetrike ani necudo. Akurat syn sa vzoprel, zradil "rodinne hodnoty" a hned aky cirkus
@anonym_776eff no hej, tiež si myslím....
@anonym_776eff no hej, tiež si myslím....
@bielasovicka mylis sa, Muz je tiez presvedceny ze zradil rodinu. Ano, uz sme to trochu predychali a vyspali sa, Ale stale nazor nemenime. Vydedenie asi nebude nutne ale nezelame si aby ju a jej decko vodil k nam. Tesili sme sa na nase vnuca ale nie taketo, dieta nejakeho ukrajinskeho fasistu.
a samozrejme ze si myslime ze ho iba vyciciava. Vsade sa o tom vravi ake maju povahy a ake su. Vsetko co dosiahol a ma , ma preto ze sme za tym my s manzelom. Tak dufam ze nas chapete. A este nas majetok aby nakoniec dostala jej rodina...... to je nemyslitelne.... 40 rokov pracujeme s manzelom a vsetko co sme nadobudlo bolo rukami a potom,
a samozrejme ze si myslime ze ho iba vyciciava. Vsade sa o tom vravi ake maju povahy a ake su. Vsetko co dosiahol a ma , ma preto ze sme za tym my s manzelom. Tak dufam ze nas chapete. A este nas majetok aby nakoniec dostala jej rodina...... to je nemyslitelne.... 40 rokov pracujeme s manzelom a vsetko co sme nadobudlo bolo rukami a potom,
@anonym_autor darmo im budes vysvetlovat, nepochopia.. doma maju vsetky na ruziach ustlane, deti bezproblemove, nevesty este lepsie, vsetko zaopatrene, nasetrene na tri zivoty, bla bla bla.. internet vela znesie
@bielasovicka mylis sa, Muz je tiez presvedceny ze zradil rodinu. Ano, uz sme to trochu predychali a vyspali sa, Ale stale nazor nemenime. Vydedenie asi nebude nutne ale nezelame si aby ju a jej decko vodil k nam. Tesili sme sa na nase vnuca ale nie taketo, dieta nejakeho ukrajinskeho fasistu.
@anonym_autor Ty si teda riadna.....!!
@anonym_autor Ja ta absolutne chapem..
@anonym_autor darmo im budes vysvetlovat, nepochopia.. doma maju vsetky na ruziach ustlane, deti bezproblemove, nevesty este lepsie, vsetko zaopatrene, nasetrene na tri zivoty, bla bla bla.. internet vela znesie
@anonym_18a53c Konecne su tu aj normalne zeny, Dakujem .
@anonym_2429e3
@anonym_autor nic o nej nevies, ale si plna predsudkov a nenavisti. Toto nie je v poriadku.
@anonym_2429e3
@anonym_autor no jasné, všetky sme debilky, len vy ste lietadlá ...
@anonym_2429e3
@anonym_autor a keby mal ,černošku,ciganku,Nemku ,Američanku ,moslimku
@anonym_2429e3
@anonym_autor normalne su len tie, ktore s tebou suhlasia, vsak? Ty od svojej podstaty nie si ochotna prijat iny nazor, ani nie si ochotna sa nad nim zamysliet, lebo len ta tvoja pravda je ta jedina spravna.
Len pokracuj, tvoj syn sa od vas definitivne odstrihne a nepride ani na tie Vianoce ako chodil doteraz. Robte aj nadalej cirkusy, odozeniete od seba aj ostatne deti, ktore este s vami udrzuju kontakty ale na rozdiel od vas svojho brata naozaj lubia a nemaju problem s tym, ze zije svoj zivot tak ako sa on rozhodol. Tvoja, vasa nenavist vas raz zozerie. A tak vam treba. Raz po vas ani pes nestekne a potom mozte vyplakavat.

@anonym_autor ani sa nečudujem, že ti to nepovedal. Veľa šťastia synovi želám a tebe veľa zdravia. Doktori čo hovoria😉?