Synovi, ktorému sa páčia muži, si chce nájsť dievča
Dobrý deň,
pred časom som tu písala o svojom synovi. Stále ho nedokáže uspokojiť žiadny chlapec, a tak to vzdal; nechce už skúšať gej vzťah. Je nešťastný, lebo nechce byť sám. Zdôveril sa mi, že by si radšej našiel priateľku. Neviem, čo povedať, aby som ho nezranila. Je mladý a už aj tak dosť sklamaný, znechutený a ubitý správaním iných chlapcov. Hoci je môj syn pekný a verný, vždy mu iný chlapec ublíži buď tým, že ho podvedie, oklame, alebo časom zmení svoje správanie. Nechcem mu brať ilúzie ani mu niečo vyhovárať. Je to šikovný a zodpovedný chlapec, ale bojím sa, že pri dievčati sa ešte viac popáli, lebo im to nemusí fungovať intímne a ona si to tiež časom rozmyslí. Vyžadovalo by si to hlbokú dávku tolerancie a ochoty spoločne niečo budovať, ťahať sa navzájom. Poznám však málo dievčat, ktoré by ustáli takú záťaž a podstúpili také riziko. Čo mám ako mama robiť? Ako mu pomôcť, aby si ešte viac neublížil?
@marina1111 Prepáč, ale tvoje názory sú fakt nezlúčiteľné s mojimi a je mi ťa ľúto. Ale tvoje zcestné názory ti vôbec neberiem. Ži a nechať žiť. Každý má nárok na to žiť ako si vyberie. Ja by som len rada videla čo by si spravila so svojim synom ak by sa náhodou narodil ako gay - ale odpovedať nemusíš - určite by si ho dala liečiť. Pekný deň ti prajem. A ja nie som žiadna "končita" - to si pre budúcnosť zapamätaj. Ja tiež veľmi dobre viem kam sa penis zasúva, ale nemám nič proti gayom a lesbičkám - to je celé. Nech si ten svoj každý chlap zasúva kam len chce.
Poznam chlapa,co je gay,zobral si svoju naj kamosku,maju dve krasne deti,su stastni a on je ten najlepsi otec akeho poznam.... urcite by som ho podporila
@evittam nie ty si koncita..a kludne nesuhlas...jednotlivec gay ako taky kym sa neprezentuje na gay paradach mi je ukradnuty ale zgrupovat sa do hnuti ktore hlasaju ze tieto zvratenosti su v poriadku to uz nie! a ano moj syn keby bol gey siel by na vojendky vycvik na sibir nech sa trochu uvedomi. len vobec si ty nepochopila podstatu mojho uvazovania k tejto veci. donedavna to bolo chore dnes to prezentuju..co bude dalej uz aj pedofili hlasaju ze oni niesu chory aj to je vraj sexualna orientacia...neveris? zistuj citaj a potom sa zhrozis co sa deje a kam posuvame hranice dnes gay zajtra uchyl...a pozajtra?.
. ked sa to pomiesa s islamom tak to bude riadny kompot
@marina1111 teba je mi ľúto, takýto ľudia, čo sú tak strašne zaťažení voči iným, to majú v živote ťažké
@marina1111 Aj mne ťa je ľúto. A ešte raz si vyprosím aby si mi tu vypisovala, že som nejaká "končita" - ja sa k tebe správam slušne! A tvoje názory ma vôbec nezaujímajú - ak si myslíš, že byť gayom alebo lesbičkou je choré tak si to mysli. A vieš čo - tvojmu synovi by ani ten Sibír nepomohol, nakoľko nie to nie je choroba ale s tým sa človek narodí a nespravíš s tým nič - maximálne mu ublížiš takým chovaním. Ale veľa šťastia v tvojom jednotvárnom živote bez pochopenia k druhým. A tým, že mám takýto postoj k ľuďom inej sex.orientácie ešte neznamená, že podporujem pedofilov a podobne - to určite nie - nie som ani sprostá a ani zvrátená.
Všade vidíš len úchylov, chlípnikov a podobne......
@alieria rovnako ako nevyzametáme cestičku k vzťahom heterosexuálnym deťom, nemôžeš to urobiť ani ty pre svojho homosexuálneho syna. Musí si tým prejsť sám a prevziať zodpovednosť za svoje rozhodnutia. Ako matka by som ho iba upozornila na to, že nie je fér ísť do vzťahu so ženou, ak je homosexuál. Iba ak by jej to povedal a to zas pochybujem, že by sa na to slečna dala. Chápem, že mu vadí promiskuita homosexuálov, ale tým, že si nájde dievča, svoj problém nevyrieši, ak je skutočne viac priťahovaný mužmi, bude ho to stále lákať a bude trápiť nie len seba, ale aj to dievča.
@alieria podla mna najst vztah - cloveka ktory je chybajucov polovickou je VELMI VZACNE.. a je jedno ci hetero alebo homo. Syn asi hlada na blbych miestach, myslim ze vela ludi robi tu istu chybu, vhupnu do akozevztahu skor ako sa poznaju, nemaju ziadne spolocne zaujmy, nic a jedine co ich spaja je orientacia a to ze sa stretli na nejakej diskoteke..cele zle. Ak si mysli ze ho nejaka dievcina zachrani tak nech skusi... ale podla mna to bol len vykrik zo zufalstva.
Myslim ze by mu pomohla sa prestat sustredit na to ze NUTNE POTREBUJE VZTAH, trochu zvolnit. A zalovit v inych vodach ako su internetove zoznamky. Aj na SK, ci v cechach najde rozne gej akcie - organizuju sa turisticke vylety, filmove festivaly, rozne diskusie... proste trochu ina societa ako diskotekovy ficurovia
@evittam citat nevies?? nie ty si koncita tazko sa rozpravat s ludmi co ja o voze ty o koze... najprv sa zaujimaj o veci vo svete a potom sa mozme rozpravat sexualne knizku zavadzaju do skolok a to nemam z bludov ale od ucitelky v skolke... cize nie sa narodis ale budu deti ucit ze si mozu vybrat pohlavie!!! chapes podstatu?? deti sa ucia teraz chapat svet... a bodka skoncila som.. bud tolerantna a necuduj sa co tu bude o 15 rokov
@moni244 nepotrebujem tvoju lutost nechaj si ju pre tych co to potrebuju
@alieria medzi gejmi je to uz raz tak. vernost a vztah kvalitativne rovnaky ako manzelstvo medzi gejmi funguje tak na 0,01 percenta. takze ak hlada nieco take, tak radsej s dievcatom. u gejov sa to " nenosi". ked si dobre pamatam, tak len nieco okolo 5 percent gejov ma menej ako 20 partnerov. ostatni viac..... a kedze to nema celkom jasne, tak by som ho urcite vo vztahu k dievcatu podporila. ci chceme ci nie, je to prirodzene zit ako muz a zena. vsetky ostatne vztahy popieraju reprodukcnu funkciu ludstva a teda asi nebudu ok.
@marina1111 nezvyknem sa zapájať do takýchto debát, ale o čom to tu vlastne píšeš? Však homosexualita tu bola, je a aj bude. Stačí sa pozrieť aj do ďalekej histórie - staroveký Rím a aj Grécko. Nie je to nič, čo priniesla táto doba! Nie je to nič, čo by bolo "in", nie je to choroba, a nie, nedá sa to liečiť ani pobytom na Sibíri a ani vymývaním mozgov, ani elektrošokmi... A nebojím sa toho, čo tu bude o 15 rokov, nie je sa čoho báť... skôr sa bojím takých ľudí, ktorí homosexualitu považujú za problém, nie sú tolerantní a nehľadia najprv na seba, ale súdia iných!
Baby na zaciatku napisali presne to, co mi tiez ako prve napadlo. Ty ako mamka v nasej spolocnosti by si bola rada, keby bol s dievcatom, lebo si JEHO mama. Ale nemyslis ne to dievca, ktore (mozno) bude nestastne. Ved aj ne-gayom stroskotavaju vztahy, a clovek hlada, dufa, ide dalej. To, ze doteraz nenasiel nikoho kto mu vyhovoval neznamena ze taky neexistuje.
Pises ze "stale ho nedokaze uspokojit ziadny chlapec" - kolko tych chlapcov uz mal?
Nechcem byt neslusna, ale suhlasim s tvojou poslednou vetou. Ja dokonca nepoznam ziadne dievca, ktore by dobrovolne isla do vztahu ked vie ze polovicka nie je na zeny.
@lujza123 Ono je to komplikované. Nechodí na diskotéky, u nás tam ani nechodia normálni chlapci. Zoznamuje sa cez internet, nedá sa to ani cez známych ani v partiách. Homosexuálnu komunitu treba zažiť, aby to človek lepšie pochopil. Najviac počuť a vidieť tých, ktorí by sa radšej nemali ukazovať ani hovoriť, lebo robia ostatným hanbu. A tí slušnejší, zásadovejší a chlapskejší nikde nezdieľajú svoju orientáciu.
@martina_l_l Môj syn nie je typ, ktorý by skákal zo vzťahu do vzťahu, ale rozumiem mu, že nechce byť sám. Nikde som nepísala, že ide zneužívať dievča alebo s ním experimentovať. Viem, že už bol zamilovaný aj do dievčaťa.
@alieria to ako keby som ja teraz nešťastná s chlapmi tak si nájdem radšej ženu? zvláštne vnímanie, ale ok. V prvom rade by som asi spozornela (určite by si bola radšej aby bol na dievčatá) ale ak je na chlapcov ťažko meniť a experimentovať a určite by som mu v jeho prípade poradila návštevu psychológa, ktorý by mu pomohol ,,nájsť sa,, a upratať si v hlave. Asi ako matka nevidíš do všetkých jeho vzťahových problémov (možno sa o niečom hambí rozprávať) tak by bol lepší asi nezávislý odborník a možno ho nasmeruje na správnu cestu.
A po druhé, v láske sa každý musíme popáliť, raz alebo viackrát. Aj nepríjemné životné situácie nás formujú, neviem či je OK, aby nám ich riešili rodičia ;)
@alieria a dúfam, že teraz nerozbúrim hladinu nevôle, ale môj názor je, že homosexualita je (nemyslím choroba v priamom zmysle), ale pomiešanie hormónov od vývinu. U niektorých viac, u niektorých menej, možno ešte ovplyvnené prostredím v ktorom vyrastajú, možno ešte aj ovplyvnené, psychickou poruchou. U niektorých je homo isté a nezvrátiteľné, ale možno u niektorých ,,liečiteľné,, ...
Touto poznámkou sa nechcem nikoho dotknúť, verím, že na to nikto nebude nikto zle reagovať, nevedela som to povedať inak ako po mojom ...
Baby, preboha, a myslí niekto na to dievča? Ako by vám bolo, keby sa vám doma muž priznal, že vlastne ho priťahujú chlapi, ale nevedel si nájsť toho správneho, tak sa rozhodol pre vás?
Ak je gay, je gay, podľa mňa to neoklame. Môže sa celý život prekonávať s nejakou dievčinou, ale či bude naozaj šťastný to by som si netrúfla povedať...
Poznam dva pripady, kde manzelia, skveli otcovia, nevydrzali v takomto vztahu viac ako 15 rokov. Obaja dnes stastne rozvedeni, jeden zije s patnerom. Ale co tie zeny... Mladost v prdeli a obe sa boja doverovat chlapom natolko, aby si niekoho nasli. Takze za mna, do takehoto vztahu radsej neist, alebo ak hej, tak iba s tym, ze partnerka je o vsetkom informovana.
@katika55 nechaj si svoj nazor...nechaj mne moj... len nedavno lgbt dosiahla ze jomosexualita bola vyskrtnuta zo zoznamu chorob. nech sa paci nech si adoptuju deti atd... sodoma gomora v priamom prenose. je rozdiel ze homosexualita vzdy bola a je rozdiel jej nasilne presadzovanie a dozadovania sa prav manzelstiev deti a specialnu ochranu voci netolerantnym ludom ...heterosexualy budu utlacany zakonmi a t d.. tiii ktori maju voci tomu odpor a vyjadria ho..budu nieco typu rasista extremista a podobne... tolerantnost sa nam vymyka z ruk..ak nesuhlasis so mnou tvoj problem. ale viem o tom svoje a necucam to z prsta
este som zvedava ci budes taka tolerantna ked ti pride dieta zo skoly s tym ze im vraveli ze si pohlavie moze vybrat a nezalezi na tom ci ma pipik alebo nie..a to nas caka... tak sa pozeraj co robia v skolach na zapade
@marina1111 zacinam plne chapat, co znamena: hovorit striebro, mlcat zlato.
@marina1111 necucam to z prsta ale ynternety tak pisali.......vzdy je nejaka skupina ludi ktorych sa treba bat..zidia, homosexualy, utecenci, predpokladam ze este aj "skazeny zapad", zidobolsevici, chemtrails a svetove sprisahanie 😀 😀 😀
Inac tvoja diagnoza este vyskrtnuta nebola stihomam, - prvé štádium paranoje, pri ktorom chorý má pocit, že ho niekto al. niečo stále prenasleduje
Fuuuuuha a to ja som myslela ze ja som rasistka...

@alieria