icon

Tabu v rodine

3. feb 2023

Prosím o vaše skúsenosti. My sme boli tri sestru a téma sex bola u nás obrovské tabu. Mama okamžite prepínača TV, keď sa tam len niekto bozkával. Keď som dostala menštruáciu, oznámila som to mame po 2 mesiacoch, pretože som sa strašne hanbila a potajomky som jej kradla vložky. Dodnes sa jej nikdy s ničím osobným nezverujem. Dodnes sú tieto témy tabu, hoc už máme vlastné deti.
Zavidela som kamoškam, ktoré mali s mamou dôverný vzťah a veľmi túžim, aby som taký vzťah mala aj ja s dcérou. Ako na to? Keďže som to nepoznala?
Ma 3r a dostala som sa ku knihe pre 3r+ kde je už dieťa oboznamované s realitou, ako prichádza na svet. To mi prišla moc. Naozaj mi príde skoro čítať 3r dieťaťu o penise a vagine a semienkach a o slasti. . (Prisaham, naozaj sa to v tej knihe podrobné rozoberá)

Strana
z3
beronsche
6. feb 2023

@monuska112 nemyslim si, ze cokolvek prekrucam...
Vzdy pisem to iste - odpovedat detom pravdivo a primerane veku. Nezamotavat sa do hlupych klamstiev.
Ze ty v mojich prispevkoch vidis nieco ine, to uz ide mimo mna.

monuska112
7. feb 2023

@beronsche vies manipulacie neznasam. a preto ti asi to prekrutene posledne slovo nedoprajem. uplne stacilo napisat ok, mas pravdu su klamstva ktore su akceptovatelne. (v konecnom dosledku to bola jedina vec na zaklade ktorej sme my dve vstupili do konverzacie) a nie tam pridavat myslienky, o ktorych sme sa vobec nebavili len aby si si nejak udrzala posledne slovo. a este napisat ze ja tam vidim nieco co tam ty nedavas....gaslight na mna neplati. a vobec s tymito technimkami si u mna neskrtnes.

Strana
z3