icon

Po prvej hádke chce priateľ ukončiť vzťah?

1. sep 2026

Chcem sa opytat na vas nazor. Mam priatela asi pol roka. Nikdy sme sa vaznejsie nepohadali a vlastne mala som vypite raz ked som bola u mamy a on mi napisal ze ako raz nejakej bozkaval cecky ze ich mala obrovske :D a ja som sa "urazila" a v opitosti som ho zablokovala a pptom naspat odblokovala a ignorovala som jeho spravy. A zacal mi vycitat ze sa urazam pre absurdity a ze asi si nerozumieme a mame to ukoncit .. akoze vazne ? Po prvej nezhode uz chce ukoncovat vztah ? A ze si nerozumieme ? Twk obcas dojde vo vztahu k nedorozumeniu snad to je normalne. Nikto neni 100 percent. A odvtedy co mi to povedal citim neistotu unho.. ani neviem ci ma ma vobec rad hoci tvrdi ze ma lubi ale necitim to.

anonym_558445
1. sep 2026

Ak necitis že tá lubi, tak asi nemá zmysel pokračovať

anonym_18317c
1. sep 2026

patrite k sebe - jeden vacsi retard ako druhy.

thirstymonk
1. sep 2026
@anonym_18317c

@anonym_18317c Tak dajak :D

thirstymonk
1. sep 2026

@anonym_autor Akože ktory normalny chlap, ktory to so ženou mysli važne, jej po pol roku ožratej bude vypisovať, jak dajakej inej bozkaval obrovske cecky?

anonym_4840b3
1. sep 2026

Co ja viem, a naco s nim chces byt, ja si neviem predstavit ze by mi hocijaky frajer vesal na nos ze nejake cudzie cicky bozkaval.

2691
1. sep 2026

@anonym_autor jasné, že je to normálne po jednej príhode...ja by som nechcela ani perverzaka, ani alkoholika

anonym_2240b1
1. sep 2026

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ elita naroda

anonym_e47d8b
1. sep 2026

tak ja som už 50+ ale nikdy som nemala vypite tak aby to zmenilo moje spravanie. A u mamy? By som sa prepadla od hanby pred mamou. Ja nepijem. A ty píšeš, že v opitosti si ho zablokovala... A nehanbiš sa to tu opísať , asi je to pre teba norma
Z mojho uhla pohladu normalna nie si, ale ani ten tvoj partner.
Ako tu píšu - elita naroda.

ivicatolic
1. sep 2026

@anonym_autor deti,deti.....nehádejte se😭

komir63
1. sep 2026

No zbohom! Alkoholička a perverzák si riešia vzťahové problémy.

anonym_3a36fd
1. sep 2026

Fuuh ja niekedy robím také cirkusy 😆a stále sme spolu aj po 4 rokoch. Človek sa prirodzene háda nikdy sa nikto nezhodne na 100%
Za mňa toto je nevyspelé. Akože aj to zablokovanie tiež je no hlúpe. Ale sprostosť na hádku

anonym_3a36fd
1. sep 2026
@anonym_e47d8b

tak ja som už 50+ ale nikdy som nemala vypite tak aby to zmenilo moje spravanie. A u mamy? By som sa prepadla od hanby pred mamou. Ja nepijem. A ty píšeš, že v opitosti si ho zablokovala... A nehanbiš sa to tu opísať , asi je to pre teba norma

@anonym_e47d8b to máš pravdu že keď človek je opitý ma vedieť sa správať. Ale to že pred mamou sa opila. Ja pred rodičmi si aj zafajčím aj si vypijem. (Fajčím len na oslavách keď pijem) v živote mi nič od 18tich nepovedali. Som dospelý človek. Nemôžu mi absolútne povedať. Jasne že sa neožeriem pred nimi.

anonym_c60145
1. sep 2026

Vážne sa to pýtaš ? napíše ti niečo také plus chce koniec . Haló je to magor!!!

rozculena
1. sep 2026

@anonym_autor už zase? Toto je také priehľadné😂

anonym_8bd94d
1. sep 2026

Ano,to je najvacsi problem,ze sa chce rozist 🙄 vy mate 17?alebo ste kategoria-material do zameny manzeliek?prvy par v nasej zamene je spolu nieco vyse roka.Ked boli spolu 6 mesiacov,skoro sa rozisli,pretoze Otik ma zalubu,svojej novej partnerke vesat na nos,co a koho a akych proporcii olizoval.Jeho partnerka XY ho blokla,aby ho vytrestala,pretoze rozchod neprichadza do uvahy.Bloknut ho nad salkov tvrdeho narafana jak doga,mal byt jeho trest.Nepomohlo a on,namiesto potlesku,ze lizal velke prsia a nedostalo sa mu pochopenia,obdrzal blokaciu.To v nom vyburcovalo pocit,ze sa musi hned a teraz rozist!ved to je neslichane!ziadna podpora,ziadne ovacie,ale blokovanie.Toto sa v takychto chvilach nerobi.Nakoniec ale parik tuto tazku zivotnu skusku zvladol a su stale spolu.Aj vdaka podpore ludi z fora.Dnes sa tesia na prichod babatka a i ked ma Otik stale oblubu,chvalit sa co a kde lizal a Xy ho vytresta aspon ignoraciou,je to laska!

anonym_180007
1. sep 2026

Este by som na tvojom mieste zabojovala o ten vztah, lebo myslim, ze ste pre seba stvoreni a nasli ste sa 💪👌

anonym_66adcc
2. sep 2026
@anonym_18317c

@anonym_18317c jaky isiel taku nasiel 😃

anonym_5c705d
2. sep 2026

Čo máte 16 rokov? On píše nevhodné správy urážlivej partnerke a ty si ho blokuješ, urážaš sa.
To čo písal nebudem komentovať, neviem pochopiť načo by niekto písal takúto hlúposť práve frajerke. Ty ale nevieš reagovať primerane? Blokovať si niekoho, urážať sa a potom byť prekvapená že on to vyhodnotil ako rozchod.

anonym_631504
2. sep 2026
@anonym_e47d8b

@anonym_e47d8b ta ja by ho zablokovala aj za triezva 😀 nafurt

magdalienka11
2. sep 2026

@anonym_autor daj na svoje pocity. Ukonči to.

anonym_8ff5c7
2. sep 2026

Napísať priateľke ako druhej bozkával cecky? Zablokovať si ho, namiesto komunikácie? Súhlasím s názorom, že patríte k sebe. Dvaja retardi sa našli...

anonym_9353b6
2. sep 2026

Mala si mu napísať o tom ako si orálne uspokojovala svojho ex že akého mal obrovského. A boli by ste si za jedno 😂. Toto forum nesklame 😂

sisska96
2. sep 2026

Čo fetujete? 😂 😂

tamtamka26
2. sep 2026

akože celé je to trápne, ale: ty mu napíš/povedz, že ok, tak rozchod. lebo on ťa len skúša, aby si sa mu prosila. a snáď máš nejakú hrdosť (hádam), tak mu urob po vôli. a ak to prijme, aj tak dobre, nech sa vráti cecky olizovať....

anonym_b7fe8c
3. sep 2026

nabuduce mu posli spravu s opisom ako fajcila byvalemu a akeho mal velkeho vtaka. Budete si kvit.😅