Ťažší vzťah so synom v puberte
Pokazilo sa to. Bolí ma to. Škaredo sa so mnou rozpráva, zvyšuje hlas. Lenivý je. Je to pre mňa veľmi ťažké. Dá sa ešte vzťach zachrániť? Má ťažkú povahu.
@alickapusinka je pravda, mal veľa pozornosti. Je jedináčik. Otec má ako zakročiť? On mi pomáha, tiež mu vysvetľuje, aj na neho zvýši hlas keď treba. Ale čo ešte , má ho zbiť?
@anonym_autor Nie, nedaj sa nahovoriť na bitie. Bolo by to ešte horšie. Nemal by sa tak správať, ale asi sa nedokáže ovládať. To, že ho udriete s on to už neurobí len preto, že sa bude báť bitky nepomôže ani jemu ani vám. Povedať mu, že ste veľmi sklamaní, určite mu niečo zakázať, ale určite mu neukazať, že sklamanie sa rieši agresiou. Keď sa zakaždým dokáže ospravedlniť, určite su uvedomuje, že má dobrých rodičov a je vám vďačný, len musí prejsť to blbé obdobie, keď nevie čo zo sebou.

@beata_k on sa vždy ospravedlní. Ale zvyknem mu vysvetľovať, že nie je také ľahké hneď všetko odpustiť. Lebo jemu sa potom uľaví, fajn, ale mňa hádka véľmi vyčerpá a slová stále bolia. Udobríme sa, ale potom sa to zase stane.
@anonym_autor Toto je casty jav puberte, najma u chlapcov…🙏