Tehotná s exmanželom
Zdravim..ja ani neviem ako zacat ale potrebujem to niekde zo seba dostat..isto sa mnohe ktore si toto precitate budete chytat za hlavu a mysliet si ze mi hrabe alebo ze som si to vymyslela ale to co sa mi stalo je fakt ako zo zleho filmu alebo sna z ktoreho sa skusam zobudit..pisem sem lebo neviem co mam robit a uz v minulosti mi tu vela dobrych dusi pomohlo/poradilo..Takze po poriadku..Bola som zanho vydata 6 rokov..6 krasnych rokov pocas ktorych som si hovorila ze to ani nie je mozne akeho mam skveleho chlapa/ otca pre moje dieta.(4 rocnu dcerku).mily starostlivy, laskavy, obetavy, usilovny zodpovedny muz..az kym som sa nedozvedela ze ma podviedol ..neskutocnu zradu ktoru som nedokazala odpustit som riesila samozrejme hned podanim ziadosti o rozvod..rozvedeni sme presne 3 mesiace..pred 4 mesiacmi si prisiel po posledné veci..vtedy ma zavolala suseda na vinko.oslavovala 30 tku ..dcerka spala u mojich rodicov tak som si povedala preco nie..kym sa balil oznamila som mu ze idem o poschodie vyssie k susede ..nepovedal nič..u susedy som vypila dva pohare vina..keby to fakt neznelo ako z nejakeho zleho filmu odprisahala by som ze mi na jeho prikaz do toho vina nieco hodila..po dvoch poharoch som bola totalne mimo ani neviem ako som sa dotackala domov..ešte bol v byte..len som okolo neho presla a lahla si do postele ..prisiel ku mne zacal ma hladit bozkavat...no nejdem to dalej opisovat proste sme sa spolu vyspali..nebranila som sa nijak lebo som nevladala..ja nezvyknem pit takmer vobec..takze neviem co sa stalo ze som bola tak mimo z 2 poharov vina..a pred troma tyzdnami som zistila ze som tehotna..menzes mi meskaval casto takze som si z toho nerobila nič..ale len tak zo srandy ma napadlo spravit si test..som tehotna s muzom s ktorym ma sudkyna pred 3 mesiacmi rozviedla..a netusim co mam robit..viem ze pisem ako magor ale trasu sa mi ruky..mam strach co bude..on to ešte nevie..nevie ze s nim cakam druhe dieeta..ani nemam odvahu mu to povedat..a poprosim tie ktore mi tu chcete vynadat ze som sprosta a ze si za to mozem sama alebo nieco podobne odpustte si to..to ja dobre viem
Stavaju sa aj horsie veci, ako jednorazova nevera, ver mi. Ak je to dobry chlap, popracuj na sebe, aby si mu odpustila a mohli byt este spolu. Ak teda o to este bude stat, mohol sa on medzitým niekde posunut. A nie si jedina, moja kamaratka to ma uplne rovnake, len s tym rozdielom, ze on mal dlhobody vztah s milenkou, nie sex na jednu noc. Takze oni to uz (alebo zatial) nezlepili dohromady.
Jaaj. Pardon. Zle som zapamätala.
Ale tak. Ak ťa má ozaj rád tak sa asi snažil o nápravu
Ty ho musíš poznať. Ty vieš aký je to clovek
Asi by som tomu dala šancu, ak teda bude o to stat, jednorázová nevera sa bohužiaľ vyskytne, čo už.
Ale zarazilo ma, že si "nedával pozor",takze asi to bral ako poslednú šancu a sprosto ju zneužil, keby šlo "len" o sex bez následkov, to by som skôr pochopila, ale tu vidím jasný zámer :(
Co se týká té nevěry, musí to být hrozně těžké a chápu, že to byla velká zrada, zvlášť když jsi měla pocit, že jinak mezi vámi žádný jiný problém není. Na druhou stranu byla to jednorázová událost, manžel se přiznal, očividně mu to bylo líto, takže možná si zaslouží druhou šanci.. zvlášť teď, když vám osud přihrál další důvod pro to, to znovu zkusit..osobně si nemyslím, že to byla z manželovy strany nějaká konspirace, podle mě ti normálně nesedlo to víno, to se stát může, já jsem někdy po sklence v pohode a někdy ji hned cítím v hlavě, podle toho jak jsem unavená, najedena, jak rychle ji vypiju atd. Možná na tebe čekal, možná si chtěl promluvit, ale nemyslím si, že by věděl, že přijdeš opilá nebo že by dokonce přemluvil sousedku, aby tě opila, to mi přijde přitažené za vlasy. Že možná využil pak situaci, to možná ano, ale zase si nemyslím, že by čekal, ze otehotníš a on tě pak získal zpátky. Možná jsi mu prostě chyběla a díky tomu, že jsi byla připitá, tak bylo snazší tě svést, ale rozhodně bych v tom všem nehledala nějaky složitý plán, jak tě získat zpět. Prostě se stalo, možná to byl osud nebo náhoda, možná vás to donutí tu situaci přehodnotit a třeba spolu opravdu máte být. Hodně štěstí a gratuluji k miminku ❤️
Tak zienky troj hodinovy rozhovor je za nami..( prisiel uz o tretej lebo to vraj nevydrzal, bol nervozny co mu chcem povedat)..najskor som mu nepovedal aze som tehotna len ci si pamata na to co sa stalo ked som dosla vtedy od susedky...(nakolko sme sa dotearz o tom nebavili nikddy..tvarili sme sa ze sa to nestalo).. povedal ze ano ze som sa mu zdala taka cudna ked som prisla od susedky tak ma isiel do postele pozriet ze ci mi nieje zle..a ze ja som ho stiahla aby si ku mne lahol a pritulila sa k nemu..on to bral ako pozvanie na fyzicke zblizenie a povedal ze proste nevedel odolat..ze vsak ved sme sa naposledy milovali pred rokom..Tak som mu povedala ze to neostalo bez nasledkov a ze som tehotna..nastalo 10 minutove ticho..a zacali otazky..ako dlho to viem..v ktorom som tyzdni ci som bola u lekaraa pod. povedal ze nemal v plane mi urobit dieta ze si myslel ze stale beriem antikoncepciu ( tu som vysadila pred par mesiacmi)..a potom dve otazky: co budeme teraz robit? a ze dufa ze neuvazujem nad tym ze by som si to dieta dala vziat..co samozrejme neuvazujem to by som nikdy nedokazala..ukazala som mu fotku z ultrazvuku..potesil sa az mu vyhrkli slzy..potom aj mne samozrejme..On toto berie ako znamenie ze mame k sebe vratit a ze k sebe patrime..Poslala som ho prec s tym ze musim rozmyslat..ze je to pre mna tazka situacia..Pred chvilkou mi poslal smsku ze ma miluje a ze sa na nasho druheho drobca velmi tesi..aby som to vedela nech sa rozhodnem akokolvek..- Toto som vam teraz velmi skratila lebo sa mi nechce pisat to vsetko..ako to prebiehalo..bol tu tri hodiny z toho ked to zratam dokopy bola asi pol hodina co sme mlcali..lebo sme nevedeli co si povedat..
Fiiiha, a aký máš ty teraz pocit z toho? Upratalo sa ti aspoň trochu v hlave alebo máš ešte väčší chaos? A to čo hovoril o tom večeri by mohla byt pravda?
tak ja neviem,ale mne je z toho do placu 🙂 ludia robia chyby,ale tak co uz...ja by som sa k nemu vratila ked to bolo len jednorazove posmyknutie a cakas s nim druhe dieta
mne sa paci,ze si mala odvahu to tak razne ukoncit, ale situacia sa predsa len zmenila
drzim ti prsty,aby si sa rozhodla spravne 😉
Booze ❤️
Mama ber to ako tu telenovelu.
Proste život si pri nás prichysta kadejaké nástrahy a my im musíme čeliť.
Nevravím že sa máš k nemu vrátiť, ale úprimne ? Veď si už 4tom mesiaci, takže mnoho chlapov by reagovalo ozaj debilne.
Ten tvoj sa teší. Takže aj keby to nedopadlo dobre čo sa týka vás dvoch, tak bábätko nebude ukrátené o lásku od oboch rodičov.
Ale ak budete spolu, bude to chcieť veľa prekonávania.
Hlavne myslí na to, že keď sa trápis, tak to v ničom nepomôže. Minulosť nezmenis.
Jednoducho v tom pripade treba asi zavrieť oči a tváriť sa že sa to nestalo najmä pre tvoje zdravie a tvoj pokoj.
Držte sa
Myslím, že ten hore to zariadil za vás. Teraz ho už len nasledovať. Inak povedané, dieťa je dar a zaslúži si rodinu. Teba aj otca. Odpustiť mu dokážeš, po čase na to prestaneš úplne myslieť. Vravím z vlastnej skúsenosti. Ale na to treba dvoch. Lubite sa, takže to zvládnete. Držím vám palce a gratulujem k bábätku
@tinatitti a necitit medzi vami take to napatie ? vedela si to uplne vypustit z hlavy??..ja sa bojim ci to dokazem
Zlý film? Nemyslím si. Bol to osud. Verím že nevera sa ťažko odpúšťa no keď ho miluješ riešte to s odborníkom. Ver mi že sa to prekonať dá a ešte keď píšeš že bol úžasný manžel a otec. To že si bola mimo z dvoch pohárov nerieš. Ja som niekedy nadmieru veselá z jedného a inokedy vypijem aj 3 poháre a nič mi nie je. Manžel na teba čakal, podľa mna sa s tebou chcel porozprávať. Podľa mna si sa unahlila s tým rozvodom. Držím palce aby tehu prebiehalo v poriadku.
Už nie, povzniesla som sa nad to. Možno raz za pol rok mi preblesne hlavou, že čo sa stalo. No trvá to možno sekundu-tri. A opäť to potlačím. Minulosť nezmeníš, vieš ovplyvniť len prítomnosť a budúcnosť. Neboj sa toho, zvládnete to. Budete opäť všetci šťastní.
Tak ešte nikdy som tak nečakala na reakciu autora príspevku... 😀 držím palce, treba pozerať dopredu a nie dozadu ak sa rozhodnete ísť do toho znova. Veľa vecí sa dá odpustiť a aj zmeniť ak je ochota na oboch stranách.... neverím na náhody 😉 ale jasné že teraz to už máte vo svojich rukách...
No toto je taka telenovela z ktorej vyslo max to ze si riadna zmetkarka...za jednu chvilkovu neveru sa rozvedies...plus sa este opijes a radsej napises ze ta suseda zdrogovala...hlavne ze si pamatas co sa stalo ale napriek nevere a rozvodu si sa pozvolne snim vychrapala....
@judar kde som pisala ze som sa opila?..napisala som ze som vypila dva pohare vina..z ktorych mi nikdy predtym nic nebolo.a..to ze by ma susedka zdrogovala som pisala len tak..jasne ze som tomu sama neverila..tiez som si myslela ze mi proste len nesadli..a rozviest sa za jednu chvilkovu neveru?..to mi chces tvrdit ze som jedina na svete ktora to nezvladla a ked sa dozvedela ze iju muz podviedol tak sa chcela rozviest??..Pises akoby som sa s nim rozviedla za to ze rozbil tanier..
@judar ja mám iný názor.
Možno vďaka tomu raznemu rozvodu ten chlap vie, že si dalsie chyby nemôže dovoliť.
Neviem či vôbec existuje zena ktorá by na takéto priznanie reagovala tipom - no dobre, veď to bola len chvíľka.
A určite by si ten chlap tie chvíľky rád zopakoval, keď mu to bolo doma tolerované.
Ale to je už vlastne na ostatných, ale pravidlá majú vo vztahu.
Len mi prišli tvoje slová na autorku kruté.
Píše že ho stále miluje, preto s ním spala. Bola s ním mnoho rokov. Tak city premohli rozum.
@ivca88 dakujem za tento nazor..presne tak to bolo..ja viem ze aj ja mam na tom podiel viny..ja som tiez typ cloveka ktory niekedy najskor kona a potom mysli..ale robim to co sa mi v danej chvili zda spravne..
Myslím že si urobila dobre. Vlastne to vidno na tom, ako sa k tebe on správa.
Vidí že druhá šanca sa nedáva len tak a naopak ty vidíš, že by ste mali byť spolu..
To dieťatko si vás nevybralo náhodou.
Máš dlhé cykly a vysadila si aj antikoncepciu. To sa tam nedal predvídať nejaký plodný deň.
Malo to tak byť.
Veď si predstav to malé babatko. Keď ho budete držať v náručí, tak už nebude miesto pre bolesť.
Moc drzim palce aby ste si k sebe nasli cestu. Verim,ze si uvedomil aku urobil chybu a das mu sancu aj kvoli dropcovi. Drzim silno palce.
Minulosť je minulosť, tu nedokážeš zmeniť. Rieš prítomnosť a hotovo. Podľa mna časom budete mat toľko kadejakých iných starosti, že toto z tej hlavy dostaneš rýchlejšie akoby sa zdalo. Nevravím že máš na to zabudnúť, no myslím si, že to bábätko si zaslúži mat kompletnú rodinu. Za pokus to stojí. Treba dávať druhé šance. A dobre že si požiadala o rozvod, podľa mna si ukázala že máš jednoducho nejaké hranice a hotovo, musí si ich uvedomiť aj on. A nie len vyhrážať sa rozvodom a odchodom desať rokov a potom ten chlap ma z toho “dobrý deň”. Daj si čas na všetko, veď on je ten, ktorý teraz musí dokázať že o vás stojí ❤️
Veľmi Vám obom držím palce.. toto je fakt znamenie,že máte spolu tvoriť rodinku
Ahoj, prečítala som si celý príbeh, naozaj trochu ako telenovela 🙂
V prvom rade, úplne chápem rozvod kvôli nevere, tiež si neviem predstaviť fungovať len tak vo vzťahu kde nie je dôvera (ktorú si neviem predstaviť ako by som po niečom takom ešte mala). Ale pozri, možno práve ten rozvod mal aj nejaké pozitíva - tvoj muž videl, že takéto konanie má svoje dôsledky, zdá sa že to aj pochopil vzhľadom na to čo píšeš..no a tiež to bolo nejaké symbolické predelenie vztahu-teraz sa dá vlastne v istom zmysle začať nanovo, možno ti trošku pomôže preniesť sa cez tú neveru tak, že si povieš, že to bolo v tom manželstve, vzťahu predtým, ten sa vlastne skončil a teraz budujeme niečo iné, nové, s mužom, ktorý sa touto celou skúsenosťou určite tiež zmenil a možno bude ľahšie mu teda veriť, že by už niečo také neurobil. -pisem to najmä preto, že mám dojem že má zmysel tento vzťah zachrániť, on miluje teba, ty jeho, rozumiete si, budete mať druhé dieťa..je tam jednoducho veľmi veľa pozitív. Skúste možno pár sedení v poradni, prípadne ja na tvojim mieste by som navštívila samostatne psychológa, určite by ti poradil ako sa cez to preniesť jednoduchšie, možno ako o tom komunikovať a podobne, niekedy stačí pár sedení a s tým čím sa človek sám vyrovnáva roky, sa vyrieši oveľa rýchlejšie..držím vám palce!
@blabla22 ahoj dakujem za tento tvoj nazor..presne toto mi teraz lieta hlavou..ze sa to stalo v tom "starom" manzelstve a teraz proste vykrocime do noveho..vztahu..mozno aj casom opat manzelstva ktovie..snazim sa stale si to takto v hlave "upratat"..a vnimat to tak ze zacneme novu kapitolu..len si myslim ze bez odbornej pomoci to tak lahko nepjde..a urcite budem musiet zajst k odbornikovi
ja len v skratke k odpusteniu nevery - da sa to, len musis byt na to nastavena. ja som odpustila, uzavrela kapitolu a nevraciam sa k tomu za ziadnych okolnosti, netrapi ma to, nemyslim na to, skratka nemam z toho ziadnu traumu - zaklad je urobit hrubu ciaru - povedat si, ze ok, ideme spolu dalej a bez vycitiek.len tak sa to da. takze ak sa rozhodnes ist do toho, tak len s tym, ze otazku nevery si vydiskutujete a uzavriete a uz sa k tomu nikdy vycitkami nevratis.
A ak je naozaj taky ako pises mas podla mna jednoduchsie rozhodovanie. Ak by ta podvadzal viac krat a popritom nebol extra manzel a otec tak nie je o com premyslat. Takto podla mna mate sancu zachranit svoj vztah. Hlavou ti to pojde este dlho,mozno mu to v slabej chvilke budes aj vycitat,ald to patri k tomu. Chce to cas kym sa z toho celkom dostanes.

@ivca88 no vsak mne to neprekaza.Ja by som ho vzala spat, nad hentym jednym uletom by som ani nerozmyslala. Ovsem ak by sa opakovali v intervaloch v buducnosti, tak ho vykopnem