icon

Tehotná s exmanželom

18. nov 2019

Zdravim..ja ani neviem ako zacat ale potrebujem to niekde zo seba dostat..isto sa mnohe ktore si toto precitate budete chytat za hlavu a mysliet si ze mi hrabe alebo ze som si to vymyslela ale to co sa mi stalo je fakt ako zo zleho filmu alebo sna z ktoreho sa skusam zobudit..pisem sem lebo neviem co mam robit a uz v minulosti mi tu vela dobrych dusi pomohlo/poradilo..Takze po poriadku..Bola som zanho vydata 6 rokov..6 krasnych rokov pocas ktorych som si hovorila ze to ani nie je mozne akeho mam skveleho chlapa/ otca pre moje dieta.(4 rocnu dcerku).mily starostlivy, laskavy, obetavy, usilovny zodpovedny muz..az kym som sa nedozvedela ze ma podviedol ..neskutocnu zradu ktoru som nedokazala odpustit som riesila samozrejme hned podanim ziadosti o rozvod..rozvedeni sme presne 3 mesiace..pred 4 mesiacmi si prisiel po posledné veci..vtedy ma zavolala suseda na vinko.oslavovala 30 tku ..dcerka spala u mojich rodicov tak som si povedala preco nie..kym sa balil oznamila som mu ze idem o poschodie vyssie k susede ..nepovedal nič..u susedy som vypila dva pohare vina..keby to fakt neznelo ako z nejakeho zleho filmu odprisahala by som ze mi na jeho prikaz do toho vina nieco hodila..po dvoch poharoch som bola totalne mimo ani neviem ako som sa dotackala domov..ešte bol v byte..len som okolo neho presla a lahla si do postele ..prisiel ku mne zacal ma hladit bozkavat...no nejdem to dalej opisovat proste sme sa spolu vyspali..nebranila som sa nijak lebo som nevladala..ja nezvyknem pit takmer vobec..takze neviem co sa stalo ze som bola tak mimo z 2 poharov vina..a pred troma tyzdnami som zistila ze som tehotna..menzes mi meskaval casto takze som si z toho nerobila nič..ale len tak zo srandy ma napadlo spravit si test..som tehotna s muzom s ktorym ma sudkyna pred 3 mesiacmi rozviedla..a netusim co mam robit..viem ze pisem ako magor ale trasu sa mi ruky..mam strach co bude..on to ešte nevie..nevie ze s nim cakam druhe dieeta..ani nemam odvahu mu to povedat..a poprosim tie ktore mi tu chcete vynadat ze som sprosta a ze si za to mozem sama alebo nieco podobne odpustte si to..to ja dobre viem

majusik1305
19. nov 2019

Ahoj, čítam tvoj príbeh, a až mám slzy na krajíčku, lebo máš obrovskú šancu zachrániť manželstvo, rodinu. Ten malý anjelicek, čo nosíš pod srdcom Vám nebol daný len tak, ale preto aby vás znova spojil. Viac krát si napísala, že sa milujete obaja, chcem ťa veľmi podporiť, aby si dala šancu exmanzelovi. Z toho, čo píšeš, vidím, že mu na Tebe aj dieťatku záleží. Každý robíme chyby, nikto nie je dokonalý. A život je o odpustani,.....on ťa miluje, ako si písala veľmi ho mrzí, že sa dopustil chyby, a to je dôležité. Myslím si, že ak mu dáš šancu, bude sa veľmi snažiť, aby su sa cítila milovaná. Ak mu odpustis, najmä tebe sa uľaví. Veľmi Vám držím palce, všetkým 4!....

midka
19. nov 2019

no,, pozri,, cakas babatko s muzom, ktory nie je ziadna nahodna znamost,,, urcite je to dolezite,,,,, ale navyse cakas dieta s muzom, ktory je tiez otcom tvojho prveho dietata,, teda deti budu mat rovnakych rodicov, co je dolezite nie len teraz, ale hlavne v buducnosti,, necitala som vsetky strany,, teda neviem presne ako aktualne zije tvoj ex,,,, ale mozno je to opat sanca na kompletnu rodinu,, mozno nie hned,, ale postupna cesta,,, mozno hej,,, uz Vas nebude spajat len jedno dieta,, ale dve,,, a to je dost silne puto,,, tak mozno to vyjde,, neboli by ste prvi ani posledni,,,,,🙂,, ktori to daju na druhy pokus

ninka2013
19. nov 2019

Podľa mňa všetko co sa stane ma svoj dôvod, podľa mňa sa to stalo preto lebo k sebe naozaj patríte, ... a osud chcel aby ste našli k sebe znovu cestu tak teba opil a si otehotnela. Miluješ ho a on miluje teba, predstav si aká to musí byť sila keď sa dokázal priznať s neverou, evidentne to naozaj ľutuje, dostal príučku a treba skúsiť obnoviť narušenú dôveru. Držím palce, celkom ma zaujíma ako to bude pokračovať, dúfam v happy end.

karolinakr
20. nov 2019

Aj ja som s napatim cakala na vysledok a nevedela sa dockat.Chodte na wellnes pobyt do Tatier ako druhe libanky, teraz v zime bude vela akcii

paula145
20. nov 2019

Pekný príbeh, čakala som ako to dopadne, keď povieš exovi, že si tehotná. Dačo tu nesedí.
1. Prečo si notebook prišiel zobrať práve vtedy, keď dcéra nebola doma? Mohol si ho zobrať kedykoľvek keď prišiel pre dcéru.
2. Keby ho to predsa práve vtedy súrilo, dala by som mu notebook vo dverách a čau. Prečo si ho pustila dnu a odišla?
3. Rok ste spolu nespali a on si myslel, že stále berieš antikoncepciu?
4. Včera mal prísť pre dcéru o desiatej. Nechodí dcéra do škôlky a ty do roboty? Či si nezamestnaná s dcérou doma a platíš všetky účty z podpory/sociálky?
Myslím si, že buď si to ty naplánovala, alebo je to vymyslený príbeh.

ivca88
20. nov 2019

@paula145 a ty si asi Colombo 🤭🤗😆
Jeziskove huslicky, naco by si toto niekto vymýšľal. Veď nepýta peniaze. Nič z toho nemá

miriam11
Odpoveď bola odstránená
janage
20. nov 2019

@paula145 no ten treti bod aj mna napadol. Celkovo k pribehu mam postoj, ze niekedy robime veci, ktore nevieme vysvetlit, ze preco. Sami nevieme. Obcas zivot prinesie vselico. Urobime zle rozhodnutie...A mozno to bol len prieskum pre knihu ci nejaku pracu. Ktovie. Kto to povazuje za pritiahnute za vlasy vypne upozornenia, kto nie precita, sleduje.

autor
20. nov 2019

@paula145 ahoj uplne ti rozumiem..poviem pravdu ze keby som si to tu aj ja precitala od niekoho ineho tak tiez by som mala pochybnosti lebo to znie fakt ako vymyslene..necudujem sa ti ..ale je fakt ze nemam si to preco vymyslat..ako tu bolo pisane..peniaze ani iny uzitok z toho nemam :D..tak ideme po poriadku: 1. to preco si pre notebook prisiel prave vtedy som nechapala ani ja..ale zo zaciatku mi povedal ze si ide zobrat aj dalsie veci..az potom neskor vysvitlo ze si bral len notebook..ci tie dalsie veci nevedel najst alebo co to neviem 2.nespominam si ze by som pisala ze ho daco surilo..a pustila som ho preto lebo je to aj jeho byt zil tu predtym somnou 8 rokov...nie je to cudzi clovek ktoreho by som tu nemohla nechat sameho a odist..3. nespali sme spolu rok a antiku som nebrala len na zabranenie otehoteniu ale aj preto ze som mala urcite gyn.problemy ..vysadila som ju 3 mesiace predtym ako sme spolu spali a to preto ze mi z nej zacalo byt divne a doktor mi odporucil vysadit..tak som si povedala ok aj tak teraz nemam chlapa a co sa tykalo tych mojich problemov tak mi to preslo..tak som nevidela dovod ju dalej uzivat..jemu som to vtedy neoznamila ze neberiem..ved načo..5.Dcerka do skolky chodi ja som zamestnana..ale dcerka bola minuly tyzden chora mala zapal priedusiek boli sme na atb..ked sa z toho dostala prisli sople a nadcha.tento tyzden..tak som povedala ze ju do skolky ešte nedam nech sa riadne prelieci..ja pracujem z domu len vynimocne chodim do frimy takze pre mna nie je problem ked je doma aj dcerka..aj ucitelky boli rady ze im tam nestrkam ešte nedoliecene dieta..a ak mi ides pisat ze preco som teda chore dieta davala manzelovi tak jednak preto ze sa za tatom a starkymi pytala a preto ze byvaju o dve ulice dalej..a bola tam len par hodin..teploty uz nema len tie sopliky..v pondelok nastupuje do skolky opat..neviem ci staci taketo vysvetlenie..

codal
20. nov 2019

Podle toho, co píšeš, tak tvůj muž není úplně špatnej chlap. To, co udělal, bylo samozřejmě svinstvo, ale ruku na srdce, kdyby v životě udělal jen tenhle jediný přešlap, tak jsi to vlastně vyhrála. V dnešní době, kdy tady každý druhý den člověk čte o dlouhodobých nevěrách, o tom, jak chlap ženě nepomáhá nebo ji dokonce týrá, je závislý na telefonu nebo na alkoholu, dnešní doba je na vztahy hodně zlá a nevěra se bohužel stává skoro normou, která se objevuje v každé druhé rodině. Je to smutné, ale je to tak. Čímž ho neobhajuju, ale člověk to dneska vidí na každém rohu. Nebude jednoduché mu to odpustit, bude potřeba na vašem vztahu zapracovat a to z obou stran, ale není kam spěchat. Nemusíte se k sobě hned stěhovat, jen ať je trpělivý a dokáže ti, jak moc tě miluje. Zase začněte randit a uvidíš, jak se to všechno vyvrbi. Důležité je, že co se týká miminka, tak se těší a podpořil tě a tomu ostatnímu dejte volný průběh. Ty se rozhodne do ničeho nenutí, dej na své pocity, ono to chce opravdu čas, možná i nejakeho psychologa, poradnu, aby ses s tím vyrovnala a abyste to dokázali překonat, každopádně si dej na čas a uvidíš.

paula145
20. nov 2019

Menzes ti meškal často, tak si si z toho nič nerobila? Ja keby som bola na tvojom mieste, robím si testy každý deň.

codal
20. nov 2019

A možná že díky tomu, žes udělala radikální řez a rozvedla se s ním, tak on moc dobře ví, že mu to podruhé neprojde. Tohle je jeho poslední šance!!! Snad jí nepromrhá!!! Hodně štěstí ❤️

paula145
20. nov 2019

@ivca88 Myslela som vymyslený príbeh pre čitateľky na MK, nie pre ex.

autor
20. nov 2019

@paula145 uprimne ti poviem ze ma vobec tehotenstvo nenapadlo ..riesila som teraz ine problemy s mamou..zistili jej vaznu chorobu a bola som v strese..tak toto ci by som mohla byt tehotna som vobec neriiesila..az potom ked som bola jeden vecer v klude som si spravila test..a boli dve ciarky

miskahryzka333
20. nov 2019

Ja mam za sebou nieco podobne a paradoxom je ze to nasmu vztahu a ( ex) manzelstvu len pomohlo takmer vobec sa nehadame vazime si veci ktore sme predtym nevideli a brali ako samoztejnost a jasne ze najspokojnejsie su deti v uplnej rodine a mozno raz zase urobime nejaku mensiu svadbicku .Velmi drzim palce a odpust mu snad sa pouci exmanzel a uz bude vsetko ok.Verim tomu ze ho to velmi mrzi a nikdy si to neodpusti on sam .

era777
20. nov 2019

@anonym pises, ze ste spolu rok nespali, tak sa ho opytaj co robil ten rok 😉 ci si uzival inde, este okrem toho jedneho posmyku, alebo bol slusny 😉

retatka
Autor odpoveď zmazal
era777
20. nov 2019

@retatka mozno si pozna muza,a vie kedy klame 😉 resp. Ak bol taky zlaty, ako vacsina tu pise, ze sa jej priznal, tak by sa mal priznat zas 😁 a ak je taky skveli, milujuci dufam, ze ,,sušil,, 😂

retatka
Autor odpoveď zmazal
ivca88
20. nov 2019

@era777 keď sa priznal sám, tak asi by sa priznal k všetkému.

Ale zase autorka, vážne rok?
3 mesiace ste rozvedený, ďalšie tri mesiace sú od priznania. To je 6.
Dva mesiace si mal atb, takže 4.
Ako ono ten styk je fakt dôležitý.
Ja mám úžasného manzela, ale keď týždeň nesexujeme ( keď mám periodu), tak uz je ako tiger v klietke. Chlap to proste potrebuje
Pokiaľ ste to mali takto, tak tá nevera v stave opitosti je taka, no, vlastne kúsok chýba aj s tvojej strany.
Samozrejme tu nie sme od výčitiek, ale určite to stojí na zváženie pokiaľ budete spolu znovu, aby mal pravidelný styk.
Chápem že nie vždy to ide. Ja som v tehotenstve tiež tri mesiace nemohla. Ale polubit manžela sa dá aj inými spôsobmi 😊

ivca88
20. nov 2019

@era777 baby ale ja tu bežne čítam o tom, ze žena tehotná nemôže mať styk. Alebo že od pôrodu ešte nesexovali, a dieťa má už pol roka..
Čo potom každý chlap vtedy zahýba?
Niektorý chudáci proste sušia, no.
Musia..
Ale to je chyba partneriek a je to aj odbočenie od témy.
Len som tým chcela povedať, že určite je to možné že by susil. Nemusí klamať

sarah1988
20. nov 2019

💓tak to prehodnot🙂)
Vsetko sa deje pre nieco💓
Mozno fakt potrebujete druhu sancu🙂

era777
20. nov 2019

@ivca88 ved je to mozne, jasne , ak muz miluje svoju zenu v pohode to vydrzi... Len by bolo smutne, ak za ten rok, resp. Za ten cas co boli od seba mal ine zeny ... Myslim, ze milujuci manzel by sa snazil bojovat o zenu a dieta, a netrepal by sa do postele s dalsou okrem tej s ktorou ju podviedol ...

ivca88
20. nov 2019

Pardon, prepočítavanam.
Zle som to rátala.
Veď si s ním spala pred 4 mes.
Takže len tri mesiace od jeho neveri a 2 od atď. Takže to je 6 mesiacov, nie rok

ivca88
20. nov 2019

@era777 tak. To je už ich vec.
Teoreticky bol slobodný, takže aj keby k niečomu došlo, už to nie je nevera. Ale možno s nikým nebol.
Ona tiež mohla byť s kadekym a nebola.
To je už o povahe.

paula145
20. nov 2019

@ivca88 3 mesiace sú rozvedený, ďalšie tri mesiace sú od priznania PO PODANIE ŽIADOSTI O ROZVOD. Nevieme, koľko prešlo od žiadosti - po rozvod.

paula145
20. nov 2019

@ivca88 3 mesiace sú rozvedený, ale nespali spolu rok. Myslíš, že bol slobodný rok?

acrobaleno
20. nov 2019

Veď nepodviedol ju náhodou kvôli tomu, že nemali sex, lebo mala gyn problémy 2 mesiace? A ešte s bratovou bývalkou? To nie je cudzia žena, takže ešte aj to by som brala do úvahy. Na alkohol by som sa nevyhovárala. Veď nikto nekáže aby sa dali znova dokopy.

era777
20. nov 2019

@ivca88 ked ju miluje, tak by nesiel s inou, ani za cas kedy boli od seba ... Nieje ospravedlnenie, ze bol slobodny ... Ospravedlnili ste ho tu, ze sa vyspal s druhou lebo mal vypite, a nebolo to sustavne ... Ok .. ja si , ale myslim, ze ak svoju zenu a dceru miluje ako sa tu pise, tak za ten kratky cas co boli od seba, mal o nich bojovat a nie spat, este s inou (ak spal), to by som sa ho opytala prve, ked by som sa chcela vratit ... Ak niekoho milujes, tak len tak neskocis s niekym inym ci ? Aj ked na papiery sa pise, rozvedeny .... Je to moj nazor .

autor
20. nov 2019

nespali sme spolu dlho..to je pravda..lebo ja som mala gyn. problemy bola som dokonca aj na operacii..a stale som mala v sebe taky blok..