icon

Tehotná s exmanželom

18. nov 2019

Zdravim..ja ani neviem ako zacat ale potrebujem to niekde zo seba dostat..isto sa mnohe ktore si toto precitate budete chytat za hlavu a mysliet si ze mi hrabe alebo ze som si to vymyslela ale to co sa mi stalo je fakt ako zo zleho filmu alebo sna z ktoreho sa skusam zobudit..pisem sem lebo neviem co mam robit a uz v minulosti mi tu vela dobrych dusi pomohlo/poradilo..Takze po poriadku..Bola som zanho vydata 6 rokov..6 krasnych rokov pocas ktorych som si hovorila ze to ani nie je mozne akeho mam skveleho chlapa/ otca pre moje dieta.(4 rocnu dcerku).mily starostlivy, laskavy, obetavy, usilovny zodpovedny muz..az kym som sa nedozvedela ze ma podviedol ..neskutocnu zradu ktoru som nedokazala odpustit som riesila samozrejme hned podanim ziadosti o rozvod..rozvedeni sme presne 3 mesiace..pred 4 mesiacmi si prisiel po posledné veci..vtedy ma zavolala suseda na vinko.oslavovala 30 tku ..dcerka spala u mojich rodicov tak som si povedala preco nie..kym sa balil oznamila som mu ze idem o poschodie vyssie k susede ..nepovedal nič..u susedy som vypila dva pohare vina..keby to fakt neznelo ako z nejakeho zleho filmu odprisahala by som ze mi na jeho prikaz do toho vina nieco hodila..po dvoch poharoch som bola totalne mimo ani neviem ako som sa dotackala domov..ešte bol v byte..len som okolo neho presla a lahla si do postele ..prisiel ku mne zacal ma hladit bozkavat...no nejdem to dalej opisovat proste sme sa spolu vyspali..nebranila som sa nijak lebo som nevladala..ja nezvyknem pit takmer vobec..takze neviem co sa stalo ze som bola tak mimo z 2 poharov vina..a pred troma tyzdnami som zistila ze som tehotna..menzes mi meskaval casto takze som si z toho nerobila nič..ale len tak zo srandy ma napadlo spravit si test..som tehotna s muzom s ktorym ma sudkyna pred 3 mesiacmi rozviedla..a netusim co mam robit..viem ze pisem ako magor ale trasu sa mi ruky..mam strach co bude..on to ešte nevie..nevie ze s nim cakam druhe dieeta..ani nemam odvahu mu to povedat..a poprosim tie ktore mi tu chcete vynadat ze som sprosta a ze si za to mozem sama alebo nieco podobne odpustte si to..to ja dobre viem

simca06022011
20. nov 2019

Ja som mimo aj po pohári vína.. vôbec nič ti tam nemuseli dať 😁

ivca88
20. nov 2019

Tak ale v tom pripade, ruku na srdce, tá jeho nevera nebola až taká nečakaná.
Ja viem že je to podraz a nemá sa to aj keby ste neviem čo, ale aby zdravý muž mal doma ženu a rok a ňou nespal ?
Jasné. Operácia. Ale tak, z vlastnej skúsenosti po laparoskopii som vydržala dva týždne.
Po pôrode kde má šili jeden a pol hodiny do troch smerov , sme mali styk presne po kontrole po šestonedelí. Takže neviem čo za operácia to bola, ale dovolím si tvrdiť že za ten rok by to isto niektoré dni islo, ci?
Popripade mu to kompenovat inak.
Sex, dotyky, nežnosti a hladenia, to je proste tiež prejav lasky a aj živočíšna potreba.
Nechcem ti tu ubližovať, ale kúsok viny v tom teda máš aj ty.
Pokiaľ sa tá dotyčná po ňom hádzala, tak to by malo ktorý muž odolal. Nedávno tu bola diskusia kde ženy nad 40 rokov písali že majú styk každý deň, alebo každý druhý.
Neviem no. Trebalo by s odborníkmi prebrať asi aj váš sexuálny život, aby ste si teda rozumeli aj po tejto stránke.

autor
20. nov 2019

@ivca88 mala som dost vazne problemy v tejto oblasti hrozilo mi vybratie maternice aj vajecnikov..nechcem to dalej rozoberat..mala som stresy z toho nespavala som a sex bol posledne na co som myslela vtedy

retatka
Autor odpoveď zmazal
acrobaleno
20. nov 2019

@ivca88 Teraz tu jej muža obhajuješ alebo čo? Takže je to správne, že keď nemá doma tak hľadá inde? A čo tak to riešiť so svojou ženou a nie skočiť na prvú krvu, ktorá sa mu ponúkne?

retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
20. nov 2019

@retatka ja by som sa ani nepytala ze co to maju za chlapov ale skor co to maju za zmyslanie..

retatka
Autor odpoveď zmazal
era777
20. nov 2019

Myslim, ze je dost ubohe, ak ma zena gyn. problemy, aby muz hoc aj v alkohole (alkohol neospravedlnuje) skocil na druhu ... Ak ma zena zdr.problemy a muz urobi nieco take, je to este o to horsie !!! Ako miluje tu svoju zenu ? O com je potom laska ? Prave o tom stat pri milovanej osobe, a nie ju este zradit, ked je natom zdr.zle ... Asi som ja divna ak mam taky nazor ...

tinatitti
20. nov 2019

@retatka ja neospravedlňujem ani jedného neverneho chlapa, ale zas budme úprimne, bez vetra sa ani lístok nepohne. Keby medzi nami neboli mrchy, ktoré neberú ohlad na to, že muž má manželku, deti, rodinu a naopak nabiehaju mu dovtedy, kým chlap nepodlahne, tak potom áno, chlap je debil. Ale pozri sa na dnešnú dobu. Máloktorá žena má vzťah, ktorý nevznikol na základe ublíženia inému. Veľa žien rozbije rodiny a to je realita dnešnej doby. Takže nie len chlap je na vine.

retatka
Autor odpoveď zmazal
acrobaleno
20. nov 2019

@tinatitti takže chlapi sú nesvojprávni, že nevedia povedať nie?

tamichloe
20. nov 2019

@tinatitti toto sudiš podla seba???

tinatitti
20. nov 2019

@acrobaleno nie, to som nepovedala. Ale pozrela som sa na vec objektivne

tinatitti
20. nov 2019

@tamichloe to ako myslíš?

autor
20. nov 2019

@tinatitti tak to mas pravdu..ta byvalka jeho brata dobre vedela ze je zenaty a ma dieta..

tinatitti
20. nov 2019

Tak vieš, čo myslím. Áno, urobil chybu. To nepopieram, mal povedať nie. Ale..

era777
20. nov 2019

Ja neviem, opytajme sa same seba tie co mate suoer vztah a milujuceho manzela, dokazali by ste ho podviest, len preto zeby ste dlhsie nemali sex ? Ved niesme zvierata, sex je potrebny pre zdravy vztah to ano, ale v zivote su aj dolezitejsie veci ... ja si napr. Ani neviem predstavit, aby sa ma dotkne cudzi chlap, ci uz v opitosti alebo za triezva ... Proste viem, ze koli chvilkovej slabosti a chvilke rozkose, by som si nenechala znicit vztah, a mozte tvrdit co chcete, ten vztah aj ked sa zlepi, uz nikdy nebude 100% ... Ano pozliepate rozbite crepy taniera, ale ten tanier uz nikdy nebude vyzerat ako pred rozbitim .. stoji 10 min radosti za stratu rodiny ? Uz, ked bol taky zufali, mal si ho ,,vyhonit,, a nie pchat sa do cudzej dierky 😂🙈

ivca88
20. nov 2019

Neobhajujem ho.
Ale to že budem na neho kydať , to im vo vzťahu nepomôže.
Autorka vyzerá že s ním chce byť, tak to že ho bude nenávidieť a každodenné živit tu nenávisť v sebe, to tiež nepomôže.
Ver že veľmi dobre viem čo vie život priniest a chápem že si nemala chuť.
Ale taktiež je na druhej strane rok veľmi dlhá doba.
Chlap to určite nemal urobiť, určite ho to neospravedlnuje, avšak v jeho situácii by sa ovládol malo ktorý chlap.

Myslím že je iné, keď sú chlapi ktorý vyhľadávajú neveru cielene. Sú na sex zoznamkach a pod.

Potom je rozdiel, keď chlap podvádza napríklad z lásky a opakovane, alebo keď náhodne podvedie lebo sa naskytla príležitosť a zapáči sa mu to a podvádza zas a znovu.

A v tomto prípade bol chlap dlhodobo bez sexu či iných sexuálnych prejavov zo strany jeho ženy a potom sa naskytla príležitosť v stave opitosti a bohužiaľ zlyhal.
Oľutoval, priznal sa.
Súhlasil s rozvodom. Citujem "sypal popol na hlavu ".
Chlap je vraj skvelý otec a dovtedy aj manžel.

Takže to že s ním autorka nespravala bol určite jeden z dôvodov, prečo zlyhal.

ivca88
20. nov 2019

A tá byvalka je teda dobrá suka..
To ozaj.
Nechápem ako s tým mohla ona žiť keď potom videla že ste sa aj rozviedli.
Keď už je chlap hlupy, tak aspoň ženy by mali držať spolu a proste neurobiť takuto vec.

era777
20. nov 2019

@ivca88 preco pretrvava stale nazor, ze chlapi su zvierata ? Nerobme z chlapov, sexualnych maniakov, ktorí nepreziju, ked nebudu mat sex .... U chlapov je to tak isto ako u zien,niekto chce viac niekto menej to je cele ... Chlapi len robia zo seba mačov, pred kamaratmi ...pritom vacsina z nich tiez nepotrebuje sex kazdy den ako si zeny myslia 😁 tiez ak chlap nema naladu, tak nesexuje,presne ako uz zien normalna vec ... Len spolocnost z chlapov automaticky robi alfa samcov, ktorí proste potrebujuuuu a musia dostat, lebo inak asi umru ...

ivca88
20. nov 2019

@era777 joj, ono ľahko sa debatuje a ťažšie koná.
Keby to takto bolo, tak by nebolo toľko rozvodov.
Nie nadarmo sa sex označuje medzi zakladne pudy - pud prežitia a pud rozmnožovania.
Píšeš že nie sme zvieratká, ale v skutočnosti zvieratká sme, len sme sami seba klasifikovali za inteligentných.
Ale pudy sú tam stále ...

Ale k odpovedi na tvoju otázku, dúfam že by som sa v takej situácii zachovala čestne. Ale ešte som v takej nebola, keďže by si to ani nik ku mne nedovolil, chodím totiž na párty či oslavy v sprievode manžela.
To či by od podviedol mňa keby ma príležitost ? Fuu.. no dúfam že nie, ale úprimne, ruku do ohňa by som nedala. Chlap je vždy chlap. Určite majú menšie sebazaprenie v tomto.

habibim
20. nov 2019

Čítam túto diskusiu, neviem, čo povedať, naozaj život prináša všeličo a na nás je sa s tým vžiť.. Myslím si, že pred Bozou vôľou a osudom človek nikdy neutečie.. A tento prípad je toho dôkazom...
Ale čo mňa zaujíma momentálne je, či si to už oznámila svojmu (ex) manzelovi.. Lebo momentálne sa tu rozoberá nevera on vinný nevinny, ale akosi mi to hlavne uniklo.. Alebo to ešte nevie? Ak si mu to už oznámila, chcem ťa len poprosiť o výsledok.. Naozaj je to ako z filmu.. Pre niečo sa toto cele muselo stať.. Držím palce, nech to všetko skončí ako si ty predstavuješ a gratulujem k babatku

ivca88
20. nov 2019

@habibim písala to asi na strane 3 alebo 4

habibim
20. nov 2019

@ivca88 aha, ďakujem, už som si to prečítala, nejako som to preskočila...

Takže, ja by som si nechala hlavne v hlave ulezat všetky svoje myšlienky (odporúčam bez konverzácii na MK) a nechala tomu čas... Myslím si, že to bude dobre a ze sa to ustali vo vztahu.. Najdôležitejšie je teraz myslieť na to malé a ne stresovať sa.. Nechať tomu voľný priebeh.. Držím palce

tamichloe
20. nov 2019

@tinatitti citujem ta " Máloktorá žena má vzťah, ktorý nevznikol na základe ublíženia inému. Veľa žien rozbije rodiny a to je realita dnešnej doby"

tinatitti
20. nov 2019

@tamichloe podľa seba nie. Ja som žiadneho svojho partnera nepodviedla a ani som nikdy nerozbila nikomu vzťah. Pre mňa vždy bol ženatý ci zadaný muž tabu. Nezaujímali ma.

tamichloe
20. nov 2019

@tinatitti snad nie je ten svet až taky skazeny.....ja som pochopila z tvojho komentu,že dnesne vztahy vznikaju len na zaklade toho,že každy niekoho podviedol.....rozbilil si rodiny a dali sa dokopy

tamichloe
20. nov 2019

ja Vam velmi držim palce, aby ste boli znova rodina......ved to je znamenie ,ten malý človiečik...držim palce.

sticker
tinatitti
20. nov 2019

@tamichloe nie, určite nie. Ale žiaľ niektoré tak vznikajú a co vidím v poslednej dobe, tak žiaľ je takýchto vzťahov čím ďalej tým viac.