icon

Téma svokra - svokor

21. júl 2022

Ako sa zapáčiť svokrovcom . Prosím o radu ,lebo láska medzi nami veru nieje

babababka
•
21. júl 2022

A ty si kto?Budúca nevesta,zať?Bývate spolu so svokrovcami?Ideš k nim prvýkrát?Veľmi málo informácií.Použiť zdravý sedliacky rozum.Úcta,trpezlivosť,ohľaduplnosť.

zmrzlinka2021
•
21. júl 2022

Nikdy sa nesnaz niekomu zapacit.
Vzdy bud sama sebou a snaz sa byt k ludom ferova, laskava, dobra, uprimna. Vzdy si ludi prirodzene vaz, bud im ochona pomoct ked sa da ale nikdy nehraj hru chudery ktora bojuje o priazen niekoho.

Treba sa skor spytat, preco ta manzelovi rodicia nemaju radi, resp. aki su, ake maju povahy, resp. ci robis nieco, co ich zranuje. A ak sa spravas maximalne laskavo a slusne a vazis si, zvysok je na nich

martina1985ba
•
Odpoveď bola odstránená
•
andrejka1974
•
21. júl 2022

Podarí sa ti to len vtedy keď oni budú chcieť a pokiaľ oni nebudú chcieť tak tvoja snaha bude vždy marna

viestta
•
21. júl 2022

Nemusím sa každému páčiť, stačí ak máme korektne vzťahy. A o tom ako spolu ľudia vychádzajú rozhodujú obidve strany. Niekedy je každá snaha márna a treba sa zmieri s tým aké to je

mareka49
•
21. júl 2022

Zapáčiť?
Blud.
Ukaz ze si ich vážiš, že ich rešpektujes.
Názor rady si vypočuj ale konaj podľa seba.
Ponúkli pomoc ak máš v com.
Staraj sa dobre o ich syna a vnúčatá.
Všetko môžeš robiť a aj tak sa nemusíš páčiť..

hermiona12
•
21. júl 2022

Buď samá sebou. Pretvarovat sa celý život nezvládneš. Rešpektuj ich a toho stačí . Môžeš byť na nich milá len keď oni nebudú chcieť tak to nebudú vidieť.

mandzula
•
21. júl 2022

Buď sama sebou a buď si sadnete, alebo nie.

h2
•
21. júl 2022

Buď milá, slušná, úctivá, ochotná a nápomocná. Nič lepšie ti neviem poradiť. A ber to, čo ti povedia, viac s ľahkosťou. Často totiž vidím, že keď niečo povie svokra, je to brané úplne ináč (horšie), než keby presne doslova to isté povedala vlastná mama, sestra, alebo kamoška.

janetinka27
•
21. júl 2022

snazit sa zapacit je kratkozrake. ked im budes vo vsetkom vychadzat v ustrety, zvyknu si, ze si len taky panacik. potom staci, ze raz budes chciet vyjadrit svoj ozajstny nazor a nebudu ta brat vazne. snaz sa s nimi vychadzat slusne, nechod do konfliktov, ked nemas co povedat, nehovor. ak nie si nutena s nimi travit vela casu, ale si s nimi iba obcas, zaujimaj sa o nich, nech rozpravaju. nesnaz sa nic ocakavat, aby si nebola sklamana. ludia su rozni.

autor
•
21. júl 2022

Bola som až moc dobrá a až moc pomáhala ale keď som sa zmenila a začínala si vravet svoj názor tak to už není ono . Každý sa mení rokmi skúsenosťami je to tak.

0kristina0
•
22. júl 2022

Mozes sa poskladat, spravit aj trojite salto a aj tak to fungovat nebude. Zmier sa s tym, majte aspon korektne vztahy, do naruce sa vrhat nemusite.

autor
•
22. júl 2022

@0kristina0 ja neviem ..keď sa naladim a pridem k nim a dobrou náladou a teším sa ,tak akoby mali potrebu si niečo rypnut do mňa..nechápem toto vôbec . Asi by boli radi keby som ticho ako myš a pritakavam