Tenké nohavice v zime a hádky doma
Baby,
Muz zobral nasho 6 rocneho synka baziaceho po cervenych nohaviciach do obchodu a vratili sa s cervenymi tenuckymi skinny jeans vhodnymi tak na leto. Maly nosi presivane nohavice a pancuchy. Teraz nastoji na tom, ze v tychto nohaviciach bude chodit aj do skoly. Chlap s nim suhlasi.
Co s tym?
Nemyslim, ze je to nejaka drama, moji chalani pancusky tento rok ani nemali, nie to zateplene nohavice, im je teplo stale, maju uplne inu termoregulaciu ako ja... hlavne 6 rocne uz nie je ziadne mimino, ked mu bude zima, prezlecie sa. Ale podla mna s teplymi zimnymi topankami a bundou mu bude vsetko, len nie zima, je jedno, ake bude mat nohavice...
Dieta nie je blbe,je to rozumny tvor a najlepsie sa ako my vsetci uci na vlastnych skusenostiach.Pekne mu do tych -14st oblecies tie paradne nohavice a uvidis ako sa bude citit.Mojadcera nechcela rukavice,prvacka,ona nepotrebuje.Jasne ze ich mala ako dva cencule,tak ze ci jej nepoziciam moje,tak vravim ze-sorry moja,aj mne je zima,ty si svoje nepotrebovala,daj si ruky do vrecka.Myslis ze si druhykrat rukavice nechala tiez doma?Syn ma 2 roky,ten isty pribeh,ku podivu napriek nizkemu veku rozum funguje dokonalo,tiez mu pud sebazachovy povie ze si ma tie rukavice naozaj dat.Co si myslis ze sa mu moze tak maximalne stat?Bimbas mu v tych nohaviciach nezamrzne,maximalne sa trochu otuzi a pouci.Alebo bude naozaj ako moj muz a svokor,ktory nepotrebuju ciapku,rukavice a spodky abi ked je -10🤷♀️ On je asi jedinacik,ze,preto to tak uzkostlivo prezivas.Ked som mala prvu dcerku jedinacika tiez som bola taka,chapem ta,ale zaroven uz viem ze to nie jedobry pristup.Nechaj decko poucit sa a neobskakuj ho,obzvlast ak je to chalan!Chce tak ho nechaj si to skusit.Btw rieseni to ma viac.Mozes dat pod to pancusky (co ja nerobim aby sa nespotila v skole),alebo dat povrchu oteplovaky...dohodni sa s nim.
momentálne cca 2 týždne do školy nepôjde, možno si to dovtedy rozmyslí
No pančuchy a prešívané nohavice, by som do školy dala jedine v prípade že by boli celý deň vonku v mraze.
Moje dieťa nosi od kedy chodi do skoly pancuchy a neviem aké nohavice nenosí. Ak je zima a sneh tak prvacka/druhacka natiahla oteplovaky na to a isla. Potom uz ani to. V skole sa kúri, neriesim. Zbytočne hádky 😁
Toto je taký problém, že nemám tak si vyrobím. 6 ročný už neni bábätko. Nech si oblečie, bude mu zima oblečie iné. Vybavené. Okrem toho pančuchy a oteplovaky do školy je iný extrém.
a ako chodí do školy? Autom? To zamrzne tých 5 minút? Ja nosím bežne skinny aj v zime a je mi v nich fajn, hlavné je mať čiapku, rukavice, teplé suché topánky, bundu pod zadok. Na stehná a lýtka mi zima nikdy nebola.
Uprimne by mi to nestalo za hadku…toto ozaj nie…

@anja27 asi nemáš chudých chlapcov doma..ja mám dvoch a ešte aj skinny sú im voľné,ako bežné rifle..všade vťahujem gumičky..
Ja teda neviem,ale mne by to nevadilo..neviem,ako to má ďaleko do školy,ale naši spodky nosia len,keď idú na turistiku..bežne nosia teraz rifle alebo tepláky..Chori boli tak naposledy pred 4 rokmi
A veď on sám snáď príde,že mu je zima a pochopí?