Teta poberá potravinovú pomoc, ktorá jej právom nepatrí
Ahojte chcem sa opýtať čo sa stane ak moja teta pobera potravinovu pomoc 2x za mesiac a udala im nespravny udaj o výške dochodku, zámerne povedala nižší cca do 300e.Popravde ma 550e je finančne negramotna cely dochodok minie za 5 dni a čo jej pridu potraviny tak vsetku zeleninu necha zhnit a stazuje sa že jej len fazulu v konzerve dávajú. A ku nam vždy príde okolo obeda a tak 4x do týždňa a minule som urobila mäso len pre 4 osoby a ona jedno zjedla bez opytania 🤣. Ako ja nevarim vo velkom lebo mi jedlo na druhy deň nechutí tak varim len pre 4 osoby každý deň. No ide mi pekne na nervy lebo len chodí raz po olej, potom po mlieko, dnes pre mrkvu a svoju necha zhnit. Ako načo je jej potavinova pomoc? Už som jej povedala nech to zruší lebo to bude hanba ked zistia že klamala. Ale ona nechce ani počuť.
Prešli 4 dní, už si hovorila s jej deťmi ?
@gabrielamodrykonik ty si inac mimo, tam nejde o jeden obed.. Aby ma kazdy den niekto chodil vyzierat a ja na materskej.. Papapa poslem Kade lahsie.. Ano autorka ma manzela a ten zabexpecuje SVOJU rodinu tzn manzelka deti.. Nie osobu ktora ma vlastne deti, nech sa stara ju.. Preco by Mal on driet a zivit dalsiu cudziu osobu.. A 63 r je nic, ked je jej malo 550 a potravinova. Pomoc nech ide pracovat..
@cacianka Ano... syn mi povedal že toto je jej posledná zima a viac jej drevo nedonesie, kupila som jej ohrievač a zakazal mi jej ho dať vraj je svojpravna nech sa stará alebo nech ide do domova. Doma ju nechce lebo by ju musel zabiť, dcéra sa z toho ešte smeje, že môže ist k nim ale da im cely dôchodok. Tak si vyber? Ja mám svojich starosti dosť.. A už sa o nu nestram, lebo bude že ju chcem pripraviť o dom ako mi tu už niekto napísal. Bohužiaľ každý je strojcom svojho osudu a za svoj život je zodpovedná ona nie ja.
No vidíš, konečne sa búriš a riešiš ju.

@gabrielamodrykonik Tvoje prispevky som si naozaj nevšimla. Si v poriadku? Môžeš si ju adaptovať, ma 63rokov, bude rada, mojej mame to už nevrhla. Ty ani nevieš kolko som sa jej napomahala a myslím že pohár trpezlivosti pretiekol. Z prispevku Ti je zle lebo to Ty všetkým závidíš, akože toto vydedukovat môže iba fakt zufalec. Daj sa do poriadku lebo si naozaj hrozná, nepríjemná osoba.