icon

Teta poberá potravinovú pomoc, ktorá jej právom nepatrí

4. mar 2023

Ahojte chcem sa opýtať čo sa stane ak moja teta pobera potravinovu pomoc 2x za mesiac a udala im nespravny udaj o výške dochodku, zámerne povedala nižší cca do 300e.Popravde ma 550e je finančne negramotna cely dochodok minie za 5 dni a čo jej pridu potraviny tak vsetku zeleninu necha zhnit a stazuje sa že jej len fazulu v konzerve dávajú. A ku nam vždy príde okolo obeda a tak 4x do týždňa a minule som urobila mäso len pre 4 osoby a ona jedno zjedla bez opytania 🤣. Ako ja nevarim vo velkom lebo mi jedlo na druhy deň nechutí tak varim len pre 4 osoby každý deň. No ide mi pekne na nervy lebo len chodí raz po olej, potom po mlieko, dnes pre mrkvu a svoju necha zhnit. Ako načo je jej potavinova pomoc? Už som jej povedala nech to zruší lebo to bude hanba ked zistia že klamala. Ale ona nechce ani počuť.

Strana
z3
autor
7. mar 2023

@gabrielamodrykonik Tvoje prispevky som si naozaj nevšimla. Si v poriadku? Môžeš si ju adaptovať, ma 63rokov, bude rada, mojej mame to už nevrhla. Ty ani nevieš kolko som sa jej napomahala a myslím že pohár trpezlivosti pretiekol. Z prispevku Ti je zle lebo to Ty všetkým závidíš, akože toto vydedukovat môže iba fakt zufalec. Daj sa do poriadku lebo si naozaj hrozná, nepríjemná osoba.

cacianka
8. mar 2023

Prešli 4 dní, už si hovorila s jej deťmi ?

riyadh
8. mar 2023

@gabrielamodrykonik ty si inac mimo, tam nejde o jeden obed.. Aby ma kazdy den niekto chodil vyzierat a ja na materskej.. Papapa poslem Kade lahsie.. Ano autorka ma manzela a ten zabexpecuje SVOJU rodinu tzn manzelka deti.. Nie osobu ktora ma vlastne deti, nech sa stara ju.. Preco by Mal on driet a zivit dalsiu cudziu osobu.. A 63 r je nic, ked je jej malo 550 a potravinova. Pomoc nech ide pracovat..

autor
8. mar 2023

@cacianka Ano... syn mi povedal že toto je jej posledná zima a viac jej drevo nedonesie, kupila som jej ohrievač a zakazal mi jej ho dať vraj je svojpravna nech sa stará alebo nech ide do domova. Doma ju nechce lebo by ju musel zabiť, dcéra sa z toho ešte smeje, že môže ist k nim ale da im cely dôchodok. Tak si vyber? Ja mám svojich starosti dosť.. A už sa o nu nestram, lebo bude že ju chcem pripraviť o dom ako mi tu už niekto napísal. Bohužiaľ každý je strojcom svojho osudu a za svoj život je zodpovedná ona nie ja.

cacianka
8. mar 2023

No vidíš, konečne sa búriš a riešiš ju.

Strana
z3