icon

Tie ktoré sa trápite. Je za tým manžel či svokra?

nela82
15. júl 2012

Dost caso tu citam zeny,ktore su zufale zo svojich manzelov...no tusim,ze este castejsie citam aj staznosti na svokri... ☹ 😒 🤐
Sama mam asi najlepsieho manzela,mame pekny vztah-no asi nemoze byt az-tak vsetko krasne...

Strana
z3
mamjka
18. mar 2013

moj mmanžel je úžasný...ale jeho mama ma nemusi....len tomu neveril http://www.najlepsieceny.eu/sk/81-skryta-kamera... toto mu však oči otvorilo.....krute ale zato účinné......

6mia6
18. mar 2013

@makmitka33 Ahoj ako to so svokrou dopadlo, čítala som čo sa u vás dialo, teda aspoň dúfam že je to minulosť??

mama80
28. feb 2020

@nela82 nech nezalezi tvoje stastie a spokojnost od svokry, toto si nedovol, otravi to vsetko a vsetkych, zameraj sa na seba a ju pust uplne z hlavy, mas zivotnu energiu venovat sebe, manzelovi, detom a ludom kt.mas rada 🙂

nela82
autor
28. feb 2020

@mama80 tak na túto diskusiu som veru už aj zabudla🙂Kedže už prešlo niekoľko rôčkov-veľmi veľa sa pomenilo.Naučila som sa stáť si za svojim a bodka.Nebojím sa povedať si svoj vlastný názor-ich si vypočujem,no to je tak všetko.Tiež sme sa oddelili...už nežijeme spolu.Žijem tak,ako ja chcem.Venujem sa rodine-práci-mám kamarátky...vlastne som spokojná.🙂 klop-klop.Dokonca viem zájsť k svokre občas aj na kávu,či čaj,len tak 😅Musíme s apredsa naučiť aj odpúšťať...zabúdať...inak by sme sa zbláznili.🙏

kikalulu
29. feb 2020

Podľa mňa často problémom prečo svokra a nevesta nemajú dobrý vzťah je ten vzťah medzi mamičkou a jej synáčikom... ktorý je niekedy až moc blízky... potom má chlap konflikt v sebe či mamička alebo moja žena... a naopak svokra chce aby bolo o jej syna dobre postarané a chce pre neho len to najlepšie (minimálne nech má takú starostlivosť- čiže taký poriadok, takú domácnosť, takú stravu a takú výchovu deťom ako dala ona jemu) a preto je často náročná na nevestu, pokiaľ robí niečo inak ako ona... z vlastnej skúsenosti aj zo skúsenosti z môjho okolia mám dojem, že svokra by bola spokojná len s nevestou, ktorá by bola presná kópia jej samotnej. Česť výnimkám!

Strana
z3