Tie ktoré sa trápite. Je za tým manžel či svokra?
Dost caso tu citam zeny,ktore su zufale zo svojich manzelov...no tusim,ze este castejsie citam aj staznosti na svokri... ☹ 😒 🤐
Sama mam asi najlepsieho manzela,mame pekny vztah-no asi nemoze byt az-tak vsetko krasne...
@makmitka33 Ahoj ako to so svokrou dopadlo, čítala som čo sa u vás dialo, teda aspoň dúfam že je to minulosť??
@mama80 tak na túto diskusiu som veru už aj zabudla🙂Kedže už prešlo niekoľko rôčkov-veľmi veľa sa pomenilo.Naučila som sa stáť si za svojim a bodka.Nebojím sa povedať si svoj vlastný názor-ich si vypočujem,no to je tak všetko.Tiež sme sa oddelili...už nežijeme spolu.Žijem tak,ako ja chcem.Venujem sa rodine-práci-mám kamarátky...vlastne som spokojná.🙂 klop-klop.Dokonca viem zájsť k svokre občas aj na kávu,či čaj,len tak 😅Musíme s apredsa naučiť aj odpúšťať...zabúdať...inak by sme sa zbláznili.🙏
Podľa mňa často problémom prečo svokra a nevesta nemajú dobrý vzťah je ten vzťah medzi mamičkou a jej synáčikom... ktorý je niekedy až moc blízky... potom má chlap konflikt v sebe či mamička alebo moja žena... a naopak svokra chce aby bolo o jej syna dobre postarané a chce pre neho len to najlepšie (minimálne nech má takú starostlivosť- čiže taký poriadok, takú domácnosť, takú stravu a takú výchovu deťom ako dala ona jemu) a preto je často náročná na nevestu, pokiaľ robí niečo inak ako ona... z vlastnej skúsenosti aj zo skúsenosti z môjho okolia mám dojem, že svokra by bola spokojná len s nevestou, ktorá by bola presná kópia jej samotnej. Česť výnimkám!

moj mmanžel je úžasný...ale jeho mama ma nemusi....len tomu neveril http://www.najlepsieceny.eu/sk/81-skryta-kamera... toto mu však oči otvorilo.....krute ale zato účinné......