Tiež ste alergická, keď vám niekto hodinu ako ste spolu oznámi, že je chorý?
Snáď nie som jediná, ktorú to štve.... Dnes mi písala kamarátka či sa nestretneme.... Píšem, že jasné... Nenapadlo ma pýtať sa či je fit,asi som naivná, keď som si myslela, že chorý človek snáď nepôjde na stretnutie ale oznámi, že je chorý... No, asi po pol hodine čo sme boli spolu mi oznámila, že ráno vracala a, že na ňu asi niečo lezie👏🤪🫣Síce sme neboli u nej, ale v kaviarni, ale aj tak ma skoro vytrelo.... Pýtam sa jej, že prečo mi to nenapísala, že by sme stretko preložili... A ona,že nech nepreháňam, že veď sa na seba nelepíme, že určite nič nechytím..... Išla som domov.... Mám dve deti tak nechcem, aby niečo chytili a tak. Kamoška urazená, že preháňam...
@lenjaona práve pre takýto postoj sa všade nachádzajú bacily- keď si to povie 500 tisíc ľudí tak ďakujem pekne
ano, vadilo by mi to a zareagovala by som rovnako ako Ty, predsa sa nebudem dobrovolne vystavovat nakaze, asi nikto netuzi byt chory
Neprehanas. Nenavidim to. A vzdy, vzdy sa to deje! Ludom uz uplne drbe, zmizla akakolvek zakladna slusnost.
@teleskop
@katarinka89 keď si nedávajú iný pozor nebudem ani ja
Tie lieky niečo stoja a počas covidu ma vyšli cez 70€
Takže nech platia aj iný
@tanculka5 ano, aj mna to stve, vytacaju ma ludia co maju potrebu sa s nami stretnut/navstivit ked na nich nieco lezie, alebo uz chori su. Ale teda je to len z toho dovodu, ze mam doma manzela bez imunity, kedze je po transplantacii a akakolvek choroba ho moze dostat do velmi vazneho stavu. Je to sebecke...a aj tak nemaju nasi znami potrebu nam dopredu oznamit ze na nich nieco lezie 🤨 cest vynimkam. Chapem ta...
@tanculka5 chvála Bohu také nezazivam
@tanculka5 kym som bola bez deti, tak som tiez neznasala chorych a prskajucich kolelegov v praci alebo chore navstevy, lebo sa mi stavalo ze som potom aj ja ochorela. Odkedy chodi dcera do skolky, tak sme uz prekonali tolko soplov a viroz, ze uz ma nakazi iba ona, kedze som s nou doma nonstop aj v noci. Ale od chorych kolegov uz neochoriem, tak ma to netrapi. Taktiez ani crevna chripka, lebo tu som v zivote nemala. Kazdy ma individualnu situaciu a rozmysla podla seba. Len je slusne sa spytat, pred stretnutim ze ci kamoske nevadi, ze na mna lezie choroba.
To nie je kamoska ale bezohladna osoba.
Hlavne počas obdobia chrípke a rôznych črevných viróza by sa chorý človek nemal premavat po kaviarňach
@lenjaona ty si br.da prepáč ale takto zmysla len tupý a neinteligentny človek a ešte sa tu ideš aj chváliť. Tak nabudúce si nasad aspoň nahubok keď budeš mat potrebu sa spacirovat
@katarinka89 ja sa furt od niekoho nakazim a mám byť ešte ohľaduplna?
@lenjaona keby ľudská hlúposť a debili.a kvitli, veľa jedincov by chodilo zakvitnutych ako rajská záhrada.

@syslik81 citat s porozumenim, prva trieda "mi oznámila, že ráno vracala a, že na ňu asi niečo lezie👏🤪"