icon

Tlačí na mňa po dvoch schôdzkach

19. sep 2021

Ahojte.
Mám takú dilemu alebo skôr taký “problém”.
V práci som sa spoznala s jedným klientom (úspešný riaditeľ pre jednu spoločnosť ) ktorý si zobral moju vizitku a ozval sa mi na sociálnej sieti. Písali sme si pár dni a pozval ma na obed. Šla som boli sme spolu asi 4 hodiny (obed+káva) a keď som šla domov, objal ma, čo mi prišlo zvláštne lebo aspoň ja som mu nedávala žiadne signály. Dohodli sme sa na druhom stretnutí, tiež to bola len obyčajná káva a po príchode domov mi začal písať správy že ja ho beriem ako obyčajného kamoša (aj to je silne slovo, nepozname sa ) že je mu to nestačí a že on chce viac. Odpísala som mu na to že však ma nepozná a dve schôdzky sú veľmi malo, že čo viac chce.On na to že on by chcel so mnou žiť, mať rodinu a vie kedy čo cíti a že vie, že ja som dôvod vďaka ktorému by chodil domov a netravil by čas v práci aj po pracovnej dobe. On je slobodný, bezdetný takmer 40r a ja mám okolo 25r. Celý život zasvetil práci. Neviem ako sa z tejto situácie dostať, pretože som mu jasne napísala že ja potrebujem človeka spoznať a hlavne sa doňho zaľúbiť a on na to že či sa mi to stáva hneď alebo postupne. Wtf?? Uplne mám pocit ako keby sa niekam ponáhľal, tlači na mna uplne so vsetkym ja neviem ..

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
19. sep 2021

@birika jezis zase niekto múdry 😂 nenapadlo ta, že nechcem uvádzať presný vek?

makova333
19. sep 2021

Neboji sa, ze si zlatokopka, lebo on vie, ze to ma vdaka veku a skusenostiam pod palcom. Potrebuje namotat. Dovod my nevieme moze to byt cokolvek od toho, ze chce len sex az po to, ze chce naozaj deti a rodinu. Ale! Sposoby akymi to robi su kúúúúlinček manipulativne. A tam by ti mala svietit kontrolka.

liljana
19. sep 2021

Ma 40, kriza stredneho veku, pocit ze, nieco zmeskal a 25rocna stabajzna mu prebehne cez cestu. Na tretej schodzke cakaj ziadost o ruku. 😂

cimage
19. sep 2021

Je to moc hrrr. Neviem aky mas ty na neho nazor? Paci sa ti, je ti s nim dobre, alebo skor len ako kamarat na kavu? Aj od toho zalezi co dalej.

autor
19. sep 2021

@cimage paci sa mi že je vzdelaný, cieľavedomý ale chemia z mojej strany nepresla možno časom ale neviem nemam rada keď niekto na mna tlači, aj som mu to povedala a ako by nič neodznelo

juliet86
19. sep 2021

@stanulienkat nemylim. po 4hodinach rozhovorv sa zalubit s v pohodke da. a nemusi to vobec byt o sexualnej pritazlivosti

stanulienkat
19. sep 2021

@juliet86 tak to je ocarenie. Laska je nieco ine.

bosorka2302
19. sep 2021

@juliet86 je to priznak aj poruchy osobnosti, pracujem v obore viem o com hovorim

cimage
19. sep 2021

Ja vy ho viac neriesila. Ked ta nepocuva a melie si svoje. Neviem co caka, ze sa zajtra k nemu nastahujes a do roka porodis deti? Co najskor by som to ukoncila, aby sa nenamotal este viac. Potom ti bude vycitat, ze si mu klamala a on si myslel, ze ho mas rada. Nepocuva a sam si domysla podla svojho scenara.

asia83
19. sep 2021

Chce jedno.

kaja118
19. sep 2021

Ja mam podobnu skusenost. Sice vekovo mi bol blizky, mlady chalan. A tiez takto sme boli parkrat spolu vonku, normalne sme kecali a on na mna zrazu vyblafol, ze som uplne dokonala, zacal mi vo velkom vyznavat city a hovorit o mne ako o svojej buducej zene a matke jeho deti,.. On konkretne bol neskuseny, tak mozno by sa to dalo ospravedlnit aj tym, ze „nevedel ako na to”… Kazdopadne tiez tlacil na vec, ked som mu jasne dala najavo, ze takto nie a nasledne uz nezaujem po takom spravani, tiez akoby to ani nepocul. Pomohlo mi ho az vsade zablokovat.
Ja osobne, byt na tvojom mieste, by som ho radsej neriesila. Sama pises, ze to nejak specialne necitis + on, tym, ze je starsi, by mohol vediet, ze takym spravanim skor odplasi, aj ked by to bola cista uprimnost a zalubenost z jeho strany a nic ine za tym.

ailiba
19. sep 2021

Kam sa ponáhľa? 40 rokov nie je pre muža až tak veľa, aby sa po 2 schôdzkach musel zenit🤷‍♀️. A ty máš 25...to je dosť veľký rozdiel. Úprimne si myslím, že už by ti po 2 schôdzkach zaimponoval. Ale ani sa nečudujem, keď ta tak uhana, že sa ti nezdá. Aj podľa mňa je to čudné a nečudujem sa, vze si držíš odstup... Asi bude dosť svojrázny. Ty sa nemáš kam ponáhľať. Do ničoho sa meniť.

marca12
19. sep 2021

No neviem. Podla mna nie si prva,ktorej balamuti hlavu. 40nici uz vedia ako na zeny a ked spomenu rodinu,zeny su vo vytrzeni a tym ich dostane. Mna by tymi recami odradil.

ivsoja2020
19. sep 2021

Aj mna by to odradilo este ste spolu ani nezili nic o sebe neviete ani zlozvyky nic a uz deti a neviem co a po druhe aj to ze je o 15r starsi o desat rokov 50 na krku ty 35najkrajsie roky

karolinakr
19. sep 2021

Chemia z tvojej strany neprešla? Tak čo tu riešime, rovno ho pošli niekde. Tak ked ta tam objimal, to musel byť trapas, ides s kamošom na kavu a on sa začne na teba hadzať. A ešte rozmyšlaš s nim isť von?

andreatytler
19. sep 2021

Jasne ze je to priskoro rozpravat o spolocnom zivote po 2 schodzkach ale nerozumiem celkom o co ti ide...
Zda sa ze ta vobec nepritahuje, vztah nechces, tak naco si s nim pises a ides na 2 schodzky a potom sa pytas nas na nazor. Ak by som ja bola v tvojej situacii, tak by som mu povedala ze nemam zaujem uz po prvej schodke a nepotrebovala by som nazor niekoho ineho.
Vsak ti moze byt uplne ukradnuty.

1sally12
20. sep 2021

To mi pripomenulo jedného zo zoznamky - po 4 správe sa už chcel stretnúť (medzi nami 200 km), tak som mu zo žartu na to prikývla nech teda príde 😁, to sa mu už moc nepozdávalo aby chodil on 😆, ale zadrel že určite by ma urobil šťastnou🤣🤣 a to sme sa nedostali ani ku krstným menám😄

autor
20. sep 2021

@1sally12 no mne navrhuje presťahovanie sa k nemu 😂

karolinakr
20. sep 2021

Nehovorila som, že je psycho? Nepusti ta ani na krok a raz podreže od žiarlivosti, oni maju čitankove vzorce chovania

autor
20. sep 2021

@karolinakr povedal že je žiarlivý ale nie moc 😂😂

maria1989
20. sep 2021

Ja by som mu povedala, nech spomali, a ty uvidis, co pride casom.

anita6666
22. sep 2021

Slobodný, 40 ročný chlap??? To ti nestačí tento fakt? Psychopat, manipulátor, zúfalý vadny kus, inak by sám nebol a predstav si ešte ma aj dom. Zaujímavé. O takého by sa už dávno ženy bili, keby bol taký super a nie že on musí tlačiť do hlavy niečo mladej naivnej babe. Poznám,takého ch*ja,snáď to nebude práve on. Čo si ulietava.na mladých naivných ehm ako ich nazvať,aby som bola slušná? Nehovorím,že ty.si práve taká,ale inými slovami povedané, na dievcencoch a ľahšími mravmi.

mischy00
22. sep 2021

Pozri, boli ste na 2 schôdzkach a u teba nič..... takže asi tak, ak by bol tak silno zaujímavý, isto ti niečo na nom zaimponuje. Áno, môže sa láska vyvinúť aj neskôr ale iste nie s niekým, kto sa správa už od začiatku majetnicky a dáva jasne najavo, že on je tu pán situácie. Kriste, ja by som ho tak poslala do.....že by ani nestačil mrknut okom.

sasesoe
22. sep 2021

Daj si pozor, moze To narobit este problemy, mozno i v praci. Na mna posobi "viem, co chcem a dostanem to, nezaujima ma, co chces Ty"

zuzana76
13. mar 2023

@bosorka2302 co je priznak poruchy osobnosti? zalubit sa po styroch hodinach rozpravania sa?

zuzana76
13. mar 2023

@stanulienkat zalubenie sa nie je laska, laska moze prist az po mesiacoch ci rokoch vztahu, zalubenie sa trva prvych 6 mesiacov vztahu maximalne 2-3 roky, podla intenzity vztahu, cim castejsie sa vidia, tym kratsie je zalubenie a vztah, ked prekona prvotne skusky a rozdielnosti, tak prechadza do fazy lasky, ak maju partneri vztah na dialku, tam moze faza zalubenia trvat aj dva roky, kedze ta intenzta stretavania sa je redšia

zuzana76
13. mar 2023

@stanulienkat nie, na zalubenie nepotrebujes cloveka poznat, zalubenie moze vychadzat z vonkajsich podnetov, ako krasa, ladne pohyby atd... ty si mylis zalubenie a lasku

fotoarch
13. mar 2023

Slniecko uzi si , ze ta obletuje . Dvihne ti to sebavedomie ... A teraz ti pod to kino , co zijes dam titulky . Citaj " tvoj uzasny pan riaditel naformuluje hocijaky text do tvojho kina , ako kazdy chlap , chce zasunut ...

zuzana76
13. mar 2023

@stanulienkat
"Stav zamilovanosti by sa dal porovnať s hypomániou (mierna alebo stredná mánia), kedy ide o výrazné kolísanie nálady a to od nezvyčajnej „dobrej“ až po „zlú“ plnú smútku a beznádeje. Tieto výkyvy sa môžu cyklicky opakovať. V tomto stave máme pocit zvýšeného sebavedomia, máme tendenciu prehliadať nedostatky, ba dokonca aj zásadné chyby partnera. Človek má pocit, že súčasná voľba partnera bola tá najlepšia a tento vzťah bude trvať až do smrti. Tieto pocity a presvedčenia sú však omylom. Celý „proces zamilovanosti“ prebieha v našom mozgu a nedokážeme ho ovplyvniť. Nemôžeme si povedať „teraz budem zamilovaná a teraz nie“. V tele začnú pracovať všetky žľazy s vnútorným vylučovaním na plné obrátky, hormóny ako oxytocín, adrenalín aj dopamín nám zaplavia emócie aj rozum. K zamilovanosti dochádza relatívne veľmi krátko po zoznámení sa s partnerom a má trvanie od troch mesiacov až do dvoch rokov. Je to však individuálne. Veľmi dôležité je dokázať rozoznať či je daný vzťah perspektívny alebo nie. Rozchod v tomto období býva veľmi bolestivý napriek všetkým racionálnym argumentom. Smútok zo straty zostáva. Napriek tomu, že je to obdobie, ktoré je neopísateľne príjemné a pekné, v tomto čase by sme nemali robiť žiadne zásadné rozhodnutia." https://eduworld.sk/cd/beata-tancsakova/6728/je...