Tolerovali by ste, keď chlap pije pivo?
Tak liter a pól -2 litre denne niekedy aj viac po robote. Nie v kombinácii s tvrdým alkoholom.
@888elizabeth 😆
s tym pivom je to podla mna tazko, lebo moj drahy tiez si v lete da rad pivo studene po celom dni alebo ked na zahrade nieco robime alebo tak. Podla mna toto nie je nejaky problem.
Vadilo by mi to. Aj samotne pitie tolkeho mnozstva a taktiez ten pivovy "smrad" z chlapa.
@888elizabeth no nejako som to nespozorovala 😀
A inak autorka aj dost zavisi od stupnov piva. Ked niekto pive dvanastku, tak to je celkom ina sila ked si da niekto desinu pivo.
môj tiež v lete vypije hektolitre piva, a čo? 🙊 opitý nie je a to je hlavné.
Môj je pivár, v lete si dá za deň jedno, max dve, a za tie dve už škaredo pozerám 🤭 4 veľké pivá za deň by pre mňa bolo veľa, ale záleží aj od iných vecí, hlavne ako funkčný počas toho pitia je. Ak popíja pivo popri tom, ako sa venuje domácnosti, deťom a žene a nie je z toho pripitý, možno by som to vedela akceptovať. Ale ak sa počas pitia zvalí na gauč a nepohne sa odtiaľ, to by mi vadilo viac než samotný nápoj.
Moj je pivar...a nezakazujem mu ani nevycitam ved chodi do roboty...a je profesionalny vodic...cely tyzden nieje doma takze na vikend mu obcas aj sama kupim ...mužovy by som nezakazovala nic...a on by mi aj modre z neba dal...pre niekoho moze byt relax s pivom v ruke iny si da kavu a niekto si zapali cigaretu...atd
no mozes to ospravedlnovat unavou letom pocasim tazkou pracou alebo cim len chces. faktom je ze 2l piva denne= alkoholizmus. ak niekto pije denne tvrde ale o hodne menej ako dva litre napriklad dva deci, lebo vraj ma depresie, tak na uvolnenie a relax tiez je to alkoholizmus. clovek ak potrebuje nejaku latku na to aby sa uvolnil a zrelaxoval je to proste alkoholizmus aj ked nema fyzicku zavislost, zeby sa klepal napriklad, ma ju uz psychicku a kazda zavislost zacina prave takto...kazdy lekar psychiater psycholog ti ale povie, ze tieto symptomy sa budu zhorsovat ak tym nesekne - to znamena ze na dosiahnutie rovnakeho"pokoja" bude potrebovat stale viac a viac latky, bez nej bude stale viac a viac nervoznejsi (a dva litre naozaj uz teraz niesu malo) a casom sa to prejavi aj do Fyziologickych symptomov...ja by som to netolerovala ale viem ze to nieje lahke nakricat na zavislu osobu zobrat mu pivo a cakat zazrak...skor mu to nejak vysvetlit ako problem ktory musite riesit.
Ja mám známu ktora okrem stalej práce chodi na brigádu a celý prijem z brigády minie na pivo na svoju zaľubu.Už to pije miesto vody.Mesačne za pivo minie aj 300 eur.Nieje fajčiarka ani nič ine nepije myslim žiaden alkohol. Každý boži deň, zima leto, jeseň, jar,.Vianoce Veľka Noc ,oslavi, sviatky,vždy každý deň pivo aj 6 piv každý deň aj ako pitný režim v lete.A neopije sa vôbec lebo je zvyknuta.Hovorila mi že keby sa napila čistej vody že by zhrdzavela aj jej vnutornosti.
Tolerovať by som to možno dokázala ak je to len v určitom období a nepije tvrdý alkohol. Na druhej strane, zdravé to nie je, pivo má vysoký glykemický index takže po čase to môže prispieť k problémom s pečeňou, srdcom, nábeh na cukrovku a tak.
Na nech si da..pokial mu chuti a vladze tolko vypit nema zdravotne problemy nie je potom agresivny tak co je to chlap a pivo neni domaca palenka🤷
Nie je pivo ako pivo je aj nealko 🙂
Mne by to vadilo,2 litre puva kazdy vecer je dost. Niektore ho tu oznacuju za alkoholika,to si zase nemyslim,ze je,lebo ak v zime vobec nepije. Len sa mu ziada v lete uhasit smad pivom.

Tak ja neviem, ja mam tiez rada pivo, ale tiez len v lete. Cez vikend si ja osobne dam 1-2 piva v piatok, 1-2 piva v sobotu. Moj muz 2-3 piva v piatok, 2-3 piva v sobotu. Cez tyzden maka manualne tiez vonku a v lete si vecer da jedno pivo ak ma chut. Ak nema chut, tak si neda. V zime pivo nepije ani on ani ja, moj muz sa nalieva cajom.
Cize ked ma niekto chce supnut aj s mojim muzom do vreca s alkoholikmi, nech sa paci, ale ja sa tak necitim.
A celkovo k otazke, lepsie by vyzeralo, ak by si tu pivovu davku znizil o jedno-dve piva🤷♀️