Tolerujete takéto správanie muža?
Tolerujete takéto mužské správanie? Je to v poriadku? Je to v pohode vo vzťahu? Čo si myslíte? Idete s Vašou láskou, polovičkou, ktorá sa usmieva doprava, či doľava na cudzie ženy. Robí to chytre. Pustí Vás dopredu, keď idete s dieťaťom. On ide tesne za Vami. Oproti Vám ide žena, všimnete si, že sa usmieva na pána za Vami. Otočíte sa, je to Vaša polovička so širokým úsmevom, ktorý venuje tej dáme. Cestujete s autom. Sedíte vzadu s malým dieťaťom, ktorému je nevoľno. Parkuje Váš manžel a všímate si okolie, lebo čoskoro vystupujete. Cudzia žena sa usmieva smerom k Vášmu autu. Prečo? Lebo sa Vaša láska usmieva na ňu. A podobné príklady. Žiarliť? Nežiarliť? Tolerovať? Alebo nie? Ako správne reagovať? To mám aj ja sa usmievať na cudzích chlapov teraz? 😅
Čo mi poradíte?
Ja netolerujem. Aj ked z nas dvoch som ja ta, na ktoru sa usmievaju ini chlapi 😁✌️😅
Iné peklo by bolo doma..
@jabadabadu napriklad Kováčová.
@panelacikova asi to bolo dlzkou toho kyvadla.😀
@mandzula 😀
V týchto otázkach si musíš urobiť jasno ty sama. Čo by som ja tolerovala, ty nemusíš alebo naopak. A je to len jeden kamienok z mozaiky vášho vzťahu. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že mne tento typ muža nesedí a nejde o žiarlivosť z mojej strany. Lebo takíto muži majú väčšinou xy ďalších vlastností, ktoré mi bránia v nadviazaní vzťahu s takou intenzitou vzajomnej intimity, ktorú ja potrebujem.
A to je ten tvoj muž nejaký švihák lázeňský? Keď sa na neho všetky ženy usmievajú? Ak je takýto neskutočný krásavec,mohla si ti očakávať.
@mamamasama A ako zareaguješ? Na mňa, keď sa usmejú muži, ja sa pozriem inam. Tvárim sa, že nevidím. Aj keď idem sama.
Akože on je s tebou a dieťaťom a flirtuje s ostatnými ženami ? 😅 a toto sa zdá každému normálne na modrom koniku a este ty si žiarlivá ? Extrémne neúctivé voči tebe .. nikto mu nebráni sa usmiat keď je sám veď nie sme slepy ale aj keď si tam ty veľmi smutne …. Taký výplach by dostal že dovidenia
Pripada mi to cudne ze vyhladava pohladom zeny a usmieva sa na ne. Aj kvoli tomu ze potom nedava pozor co sa deje s vami.
Ked som s niekym, tak sa venujem tomu cloveku alebo ludom a nemam kedy sa vyskierat okolo.
Naopak, ked som sama, niekam vojdem alebo s niekym hovorim, automaticky sa usmievam, robim s ludmi tak som tak zvyknuta komunikovat stale.
Uvedomila som si to ked sme zili chvilu na dedine ze tam sa tym usmevom velmi setri, ja jedina som chodila vyskerena ako slniecko...v meste hocikde na ihrisku, na kulturnom podujati, stretavam usmiatych ludi.
@mandzula Áno, pekné telo mal.
Nie, nie je to normalne, nie je to vporiadku, ale uz je neskoro, mate male dieta, tak co uz teraz, asi len upovedomit....
@elizabet173 tesi ma, ze som potesila.😀
@madeline1 Nie, ja mu to vrátim 😉
Vážne si myslíš, že keď tvoj chlap parkuje, že flirtuje so ženskými? Máš vodičák?... A keď sa na teba na ulici niekto usmieva, tak mu miesto toho, že úsmev opätuješ, ukážeš fuckera alebo ho odignoruješ? Však bežný život, existujú aj bežní ľudia, čo opatujú úsmev úsmevom...a vzápätí zabudnú. .. ak je tvoj muž taký sympaťák, tak buď skôr "pyšná" a nevymýšľaj
@sszuzu8 😂 Požičia? 😅 To akože potom ho pustí naspäť? 😆 😅
Strč mu dieťa a usmievaj sa ty na chlapov.... a daj si krátku sukňu 😁😂😁😂😁
@daniela2202 😁 To je dobré. 👍
@kristiii Hej, budem sa snažiť aj ja! Chcem, aby aj on bol pyšný na mňa. 😎
A nedomyslas si tak trošku, ze pri každej príležitosti ceri zuby na nejakú inu? Mne to zas príde ako chorobná žiarlivosť a domyslavost...
To by ma nebavilo.

@jabadabadu aquaparky majú roky spoločné šatne. ale vo všetkých sú kabínky na prezliekanie. iste, stane sa (aj mne sa stalo), že sú šatne v daný moment prázdne, kabínky "ďaleko", tak rýchlo prehodím napríklad spodok. a to sa mohlo stať aj tomu mladému, čo píše autorka. smiešne však je, že jej muž sa široko usmieva na všetky okoloidúce, ale vadí mu, že zahliadne cudzie kyvadlo...