icon

Tolerujete takéto správanie muža?

2. jún 2023

Tolerujete takéto mužské správanie? Je to v poriadku? Je to v pohode vo vzťahu? Čo si myslíte? Idete s Vašou láskou, polovičkou, ktorá sa usmieva doprava, či doľava na cudzie ženy. Robí to chytre. Pustí Vás dopredu, keď idete s dieťaťom. On ide tesne za Vami. Oproti Vám ide žena, všimnete si, že sa usmieva na pána za Vami. Otočíte sa, je to Vaša polovička so širokým úsmevom, ktorý venuje tej dáme. Cestujete s autom. Sedíte vzadu s malým dieťaťom, ktorému je nevoľno. Parkuje Váš manžel a všímate si okolie, lebo čoskoro vystupujete. Cudzia žena sa usmieva smerom k Vášmu autu. Prečo? Lebo sa Vaša láska usmieva na ňu. A podobné príklady. Žiarliť? Nežiarliť? Tolerovať? Alebo nie? Ako správne reagovať? To mám aj ja sa usmievať na cudzích chlapov teraz? 😅
Čo mi poradíte?

petamich
2. jún 2023

tak to uz by ma asi moj manzel ubodal a zakopal - lebo nielen ze sa pozeram, usmievam ale aj velmi casto sa dam do reci (so zenami, muzmi, detmi..)

mne to pride ako uplne normalna vec, pokial to nie je nejako prehnane alebo s inym podtonom, ktory uz ty musis poznat, moj muz to neriesi, lebo vie, ze som najextrovertnejsi extrovert, akurat somre, ze sa s kazdym rozpravam a zdrzujem 😂

toskanka
2. jún 2023

@petamich Blízenec? 🙂

petamich
2. jún 2023

@toskanka byk 🤷‍♀️

toskanka
2. jún 2023

@petamich Tak nič 🙂. Aj ja som býk, len trochu iný 🙂

petamich
2. jún 2023

@toskanka aj moja mamina je byk a trochu iny je slaby vyraz 😃

svetlonos
2. jún 2023

Tak toto som raz zazila tiez. Bola som ta ocumovana. Brigadovala som ako čašníčka. Muz s manzelkou a 2 vacsie deti 7+ a svokrovci.
Po dvoch dnoch som sefke povedala, ze odmietam k tomu stolu ist. Zasmiala, ze keby mala fesneho casnika, posle tam jeho. Ale musela som teda chodit dalej. Boli v tom hoteli na dvojtýždňovom pobyte. On keby mohol, vyzlecie ma phladom a zvysok radsej ani nedopisem... Mal peknu zenu. Na treti den som hru otocila. Mal take poznamky, ze by mam vela prace, usmev dosiroka.
Tak som sa na zenu usmiala a opytala sa jej, ci by jej nevadilo zbavit sa manzela na dve hodiny a my dve by sme zatial skocili na kavu. On by za mna povysaval kaviaren a upratal. Na neho som sa prekrasne usmiala a povedala, ze to upratovanie ma isto v malicku ako super manzel a doma urcite pomaha 😁 Vysmial ho cely stôl. Takto som do neho rypala kazdy den a tak mala aspombjejo zena a ja zabavu. Davala som jeho egu zabrat denne do konca dovoleky 🤣 S tym chkapik fakt nepocital. A teda bol fakt fesak, ze by za hriech stál. Ale to ako on sa choval sa fakt nehodi. Od zeny som posledny den dostala 100€ tringelt s vrucnym podakovani za najzabavnejsiu dovolenku 😅 Nedodovolila mi nezobraz si tie peniaze. Ze takto s nim este nikdy nikto nevy.....l 😆
No a dnes som sa tiez usmiala asi na 6 ludi na uzkom chodniku, ktori mne a nasmu 3rocnemu pokladu - dnes torpedu, ktori sa nam uhli. Najskor sa usmiala aj manzelka a potom akoby ju napadlo, ze snad balim jej muza 😁
Povedz mu to a uvidis podla jeho reakcie, co a ako.

river_song
2. jún 2023

Cudzia žena sa usmiev na auto? To vážne? Ozaj myslíš ze cudzie ženy čakajú iba na to, aby sa tvoj muz na nich z auta usmieval? Neverim. 99% by so ho ani nevsimlo.. rovnako na ulici. Ze sa niektoré zeny netvaria ako kakabusy, neznamena ze sa usmievajú na tvojho chlapa 🤦 a on sa mozno tiez usmieva iba tak. Lebo chce.. nie lebo tym nahana sukne.. nemas "trosku" problem so ziarlivostou?

7miriam77
2. jún 2023

Podľa mňa je úplne mimo, aby sa zadaný chlap usmieval na všetky strany ...na iné ženy. To čo je?? 🤣🤣🤣 Bolo by mi to úplne trápne aj za neho, aj za tie ženy, aj za seba, že mám takého blbca . Hodila by som s ním reč a povedala mu, ako sa cítim.

katkazocele
2. jún 2023

@viestta aj sa jej budú ľahšie podpisovať rozvodové papiere keď z jedného osudového úsmevu, bude milenka 😏 lebo zvyčajne to začína nevinným usmevom 😉

katkazocele
2. jún 2023

@7miriam77 konečne normálny názor na nevhodné a urážajuce chovanie jej chlapa 🙏

autor
2. jún 2023

@river_song Hej vážne! Totiž riadila premávku a ukazovala, kam treba zaparkovať. 😉

autor
2. jún 2023

@svetlonos Tak ty si nielen pekná, ale aj múdra žena! 👍

viestta
2. jún 2023

@katkazocele uz si mi chybala, kde si tak dlho bola. Tolko tem si premeskala, kde si mohla svoje mudra pridavat

autor
2. jún 2023

@petamich Počkaj, tvoj muž kráča chvíľku pred tebou a ty od ucha k uchu sa usmievaš na neznámeho muža len tak? Proste len tak, lebo nie si kakabuš. 😅
To slovo sa mi strašne ľúbi. 😅
Petamich, len sa pýtam, neber to v zlom.

katkazocele
2. jún 2023

@viestta tak v každej diskusií vyjadríš názor vždy do pár minút, bohužiaľ mám aj nejaký osobný život na rozdiel od teba, nemôžem striehnuť na témy ako ty.😏
Ohľadom môjho koemntu - vážne jej radíš že má zatvárať oči pred tým ako jej muž ziza po iných a rozdáva úsmevy? Veď to sú slová ženy ktorá nemá žiadnu hrdosť 😬

autor
2. jún 2023

@katkazocele Možno máš pravdu. A čo keď to bude môj nevinný úsmev?! 😅 Som odhodlaná to zmeniť, aby som nebola kakabuš. Budem sa usmievať ako nadrogovaná 😂😂😂😅

viestta
2. jún 2023

@katkazocele skoda reci. Nepochopis ani keby so ti to dala nakreslene

river_song
2. jún 2023

A popri tom riadeni parkovania okato flirtovala s tvojim muzom tak ze sa na nebo hanbato usmievala a on na nu.. no fiiha, no mas pravdu, to nic dobre nebude. Uz vcera bolo neskoro podávať žiadosť o rozvod 🤦😂

autor
2. jún 2023

@river_song 😅 Prečo si myslíš, že tá žena okato flirtovala? Prečo riešiš práve tú ženu? Ja píšem o svojom chlapovi. Riešim jeho, nie iné ženy. Ja mám toho môjho už odsledovaného.

maminkadeticiek
2. jún 2023

Netolerovala by som to.Citila by som sa navyse ponizene.

pralinka25
2. jún 2023

dolezita otazka je ci to robil vzdy alebo mu od nejakeho momentu preplo a potrebuje si nieco dokazat. usmieva sa aj na teba?
tak mu skus nadstavit zrkadlo a vyskieraj sa na chlapov aj ty.

petamich
2. jún 2023

usmievam sa na nezname zeny, muzov, deti, ktori sa usmievaju na mna a ktore idu okolo, stoja za priehradkou, kasou, sedia oproti v autobuse...a moj manzel pokojne kraca vedla mna, predo mnou alebo za mnou

neviem, co je usmievat sa ako kakabus ani co je kakabus, takze sa ti k tomu neviem vyjadrit, skratka sa normalne usmejem na osobu bez rozdielu veku a pohlavia a fyzickej atraktivity, s ktorou sa nam stretne pohlad alebo vidim, ze sa pred tym usmial/a aj na mojho muza, dieta, spolu-kracajuceho a usmejeme sa, na seba navzajom (ja totiz casto som pozitivne naladena a usmievam sa len tak a potom sa usmievaju aj ludia spat)

babulkomale
2. jún 2023

@petamich myslim ze toto je uplne nieco ine ako stvara dotycny muz 😉

petamich
2. jún 2023

@babulkomale no mne to znie, ze to moze byt nieco uplne podobne ako stvara dotycny muz akurat dotycna manzelka to kusok zvelicuje resp. tam projektuje cosi, co my nevieme 🤷‍♀️ ale teda nechcem sa nikoho dotknut, nepoznam ich a z jedneho prispevku tazko povedat, kazdopadne ak by sa moj manzel usmieval na ludi rovnako ako ja, nevadilo by mi to, preto som aj v predchadzajucom prispevku pisala, ze neviem, ci tam je alebo nie je nejaky podton, ktory autorka naznacuje u mna nie je, skratka mam rada ludi

petamich
2. jún 2023

@babulkomale ak jej manzel naozaj okato flirtuje s kazdym opacneho pohlavia, to je potom samozrejme druha vec a ano vadilo by mi to, len som chcela povedat, ze nevidim nic zle na tom, ked sa ludia na seba usmievaju

babulkomale
2. jún 2023

@petamich to je jasne, usmievat sa je fajn.
Nuz ale ona nepise ze sa dava do reci s deduskami, s babickami atd...bohuzial chlapi su v tychto veciach dost jednoduchi.

petamich
2. jún 2023

@babulkomale asi na tom nieco bude 🥴

marca12
2. jún 2023

Usmieva sa celkovo alebo iba na zeny? Ja sa napr.usmievam stale. Aj na zeny,aj muzov. Ale ak sa cielene usmieva iba na zeny,samozrejme,ze by mi to vadilo. Je to hnusne a chlipne,neznasam takych chlapov.

autor
2. jún 2023

@babulkomale Pochopila si to presne ! 👍

autor
2. jún 2023

@petamich
@marca12 Usmieva sa iba na ženy . Iba na pekné ženy! Mám odsledované aj to, že sa napr. bacuľka - predavačka usmiala na neho, keď vydávala peniaze pri pokladni, on sa poďakoval bez úsmevu a odvrátil pohľad. Naopak u peknej ženy pri pokladni venuje jej dlhší pohľad a široký úsmev.
Áno, usmieva sa aj na mňa. Na dedkov, babky sa neusmieva a ani na predajcov pri pokladni tiež nie. Na ihrisku, ak pribehne také zlaté dieťa sa usmeje na to dieťa. Na obézne dieťa odvráti zrak. Tam už komentuje rodičov toho dieťaťa atď.