Trapas ako Brno
Takze, cez vikend sme boli u svokrovcov, mala som minuly tyzden narodeniny. No a oni, uzasna rodina, mi dali krasny darcek - sperkovnicu, v ktorej bola nadherna retiazka a mensiu hotovost v karte s blahozelanim.
A moja babka ma ucila jednu vec od utleho detstva, a vcera som sa presvedcila o tom, ako dobre ma to naucila - vzdy ked mi dala peniaze, hovori mi "schovaj si rychlo, nech nestratis". Bala sa, ze peniaze stratim, a to by bola pohroma. No a ja s babkinymi mudrymi slovami v hlave, bez premyslania som vytiahla tu hotovost z darcekovej karty a strcila som si ju do penazenky. A potom este jeho vianocnu obalku do kabelky, aby sme nezabudli/nestratili.
Vecer mi chlap hovori, ze to sa tak nerobi. A ja som si to v momente prehrala v hlave a fakt boze, chovala som sa ako buran. Ale on ze to bolo v pohode, ze rodicia na to uz urcite zabudli a ze oni mali hlavne radost, ze sa tak tesim z darcekov. Ta strieborna retiazka je inak ozaj krasna.
Ako to mam prezit?? :D
@zorienka333 milý príbeh 😊.
@marrie5385 sú tak dobre uložené, že ich posunie deťom na 40 😁
@zorienka333 nič strašne si neurobila, aj keď, asi by som sa aj ja s odstupom času cítila nekomfortne. Na tvojom mieste zavolám svokre….že sa chcem ešte raz veľmi poďakovať za darčeky, nečakala si ich a že sa ti veľmi najmä sperkovnicka a retiazka páčia. Myslím, že aj ich poteší, že sa trafili
@januska12323 tak snáď 😄😄😄
@zorienka333 náhodou milé..aspoň videli, že si sa potešila a šup šup do peňaženky, aby si to náhodou nerozmysleli 😃
@zorienka333 nik ani len pamatat uz nebude 😉 ja som vzdy z financnych darov nesvoja, neviem ako ich prijmat, mozno som tiez sem tam cosi podobne spravila 😉
Podla mna uplne ok ✅ Mozno si to len strasne rychlo odlozila ze bleskovo 😊ale to je skor mile ako trapne. Lepsie ako stratit. Ze sa tym trapis 😉
@zorienka333 Trapas by bol, keby si peniaze dala do peňaženky a kartu do koša. Priamo pred nimi. Takto si sa skôr ukázala ako praktická osoba, ktorá si aj váži dar a darcov. 😉
@zorienka333 A teraz pozerám ešte raz, ty si dala do kabelky jeho vianočnú kartu. A tú tvoju? 🤔

@zorienka333
Prepáč, ale ty si veľmi veľa trapasov v živote neabsolvovala, keď toto nevieš ako prežiť. Veď sa ale že vôbec nič nestalo 🤷♀️