icon

Trapas u svokry

20. máj 2022

S priateľovou mamou sme sa videli už párkrát a dnes nás pozvala na obed. Robila parené buchty. Ja som začala jesť a zrazu som videla, že sa hore na tých buchtách posýpka hýbe, a potom sa mi pred očami začal hýbať a loziť celý tanier. Ja som si myslela, že mám asi halucinácie zo stresu, že tam prvý krát jem, tak som položila príbor, nejedla a sledovala, a videla som biele zatočené červy ako sa hmýrili. Bolo mi trápne sa ozvať, ale nakoniec som povedala priateľovi, že sa mi zdá, že sa tam niečo hýbe a nakoniec to uvidel aj on. Moje buchty sme vyhodili do koša, ale jeho tanier a tanier jeho mamy boli ok, tak to dojedli. Ja teraz myslím len na to, že som pojedla červy a či sa mi z toho nemôže niečo stať a je mi na vracanie, pre toto neznášam jesť mimo domu. Mne bola tá situácia strašne trápna, nevedela som čo mám povedať a teplo mi je ešte teraz, a oni dvaja sa tvárili, že sa nič nestalo a vôbec neriešili, kde sa tam tie červy zobrali ...

Strana
z2
zuzanazu85
20. máj 2022

A červíky už jedla,chuti to ako bez chuti nepodarený mučny chips 🤣. Ale ušetrila som možno jedno teliatko,jahniatko,prasiatko. Stávajú sa aj horšie veci 😉.

moonlight1210
20. máj 2022

Ked uz, tak to ma byt blbe buducej svokre, nie tebe.
Trochu to bol trapas, ze ti ponukla cerviky. Ale stane sa.
A co ty vies. Mozno to bolo naschval a presla si testom. 🙂

cyberk
20. máj 2022

Fuj tak to je nechutne, mne sa stalo nieco podobne,, jedla som slepaciu polievku aaa boli tam cervy... ja som to hned, vtedy este priatelovi, povedala, videl to, povolal svokru a ta sa hned pozrela do balika s rezancami zistila, ze to z tadial... tak ich vyhodila a ospravedlnila sa, a dalej sa v jedeni nepokracovalo lebo ine rezance nemali hh.. ano trapas to bol ale od vtedy vzdy, ked tam jem nieco nenapadne skumam, ci je vse ok 😂😂
...ale teda u teba ta ich reakcia by ma dost zaskocila,, to su na take veci zvyknuti? bleh

nnnuuunnn
20. máj 2022

U svokry v polievke tiež plávali chrobáky, ale už varené boli 😁 ale nikto ich nechcel skúmať a presvedčili sa, že to je neslušné skúmať a vraj tam nie sú 🤷 Nebola to našťastie prvá návšteva... Ale nebrala som to osobne, ona tak proste vari.. ich to netrápi.

marca12
20. máj 2022

Neviem si predstavit,ake cervy ti mohli lozit v tanieri a uz vobec si neviem predstavit,ze naservirujem niekomu jedlo s cervami a ani sa neospravedlnim. Ja by som sa pod zem prepadla od hanby. Ale mas dobru skusenost a svokra si mohla otestovat,aka si.

luccija
20. máj 2022

Teraz mám obavy zajtra ráno spraviť kakao🙂
Veľmi nepríjemné.Mne sa raz stalo, že som kúpila v Bille ovsené vločky vyložila ich na kuchynskú linku a za chvíľu mi po linke lozili tučné biele červy.Cele vlocky boli prezrate a diery v sáčku.
Podľa mňa bola svokra tak šokovaná, že nevedeli čo ďalej spraviť, alebo boli veľmi hladní🙂
Inak veľky trapas oni jedia ďalej a ty...ja tiež nerada jem u druhých ľudí , takže Ta chapem ...

janickacrazy
20. máj 2022

No akože obdivujem ťa, ja by som určite začala vrieskať a ušla by som preč. Neznášam tieto malé živočíchy. Brr! Svokru ti teda nezávidím. Blikali by mi všetky kontrolky aj u priateľa.

tykat
20. máj 2022

Ja by som len jedno chcela vediet ...kto toto vymysla 😂

maciatkolulu
21. máj 2022

Stále rozmýšľam nad tým ze prečo by mali dievčine blikať kontrolky, ved sa nič nestalo, múčne červy, či ako sa to vola, oni nemali, asi nie sú citliví, tak do jedli. Za to ma byt celá rodina akože nebezpečná a ma utekať. Ja si pamätám napríklad na nenormálny kompót mojej babky, nádherné veľké čerešne, srdcový, starý nádherný strom aaaaaaa, mali červíky aaaaaaa, babka nám ich aj tak pri dávala k nedeľné mu obedu, kura, ryža, kompót. Babka vzdelaná to žena, lekárka neboj, nič sa nikomu nestalo a babka pricetna žena. Ale kľudne utekaj, nájdeš možno niečo lepsie🤣🤣🤣🤣

janickacrazy
21. máj 2022

@maciatkolulu tak mala sa jej pani kuchárka aspoň ospravedlniť, že je jej to ľúto, prvý obed u nich, ja neviem, slušnosť elementárna podľa mňa

ankare
21. máj 2022

Červíky boli asi v bránku. Asi jej stojí ladom-skladom. Ja som raz malá takéto biele červíky v musli, ktoré dlhšie stáli. 😱
Isto to svokra nemyslela zle. A ak už má horší zrak, ťažko si tie červíky všimnes.

maciatkolulu
21. máj 2022

@janickacrazy ty si niekde vyčítala, že sa neospravednila? Ja nie, ale na koňovi je to bežné, že niektoré vedia viac ako samotný autor príspevku 🤣🤣🤣

janickacrazy
21. máj 2022

@maciatkolulu tak podľa opisu autorky, písala, že sa tvárili že sa nič nestalo a v pohode sa napchavali 🤔

oblecenie99
21. máj 2022

Blahoželám,mala si to exkluzívne iba ty, asi si vyhrala exkurziu do továrne na čokoládu Willyho Wonku 😁 Prepáč, to len na odľahčenie. Neviem, čo si mám o Tom myslieť.. to,že sa v jedle "niečo" objaví, tak to sa stane, ale že to s chuťou dojedli ma dosť prekvapilo.. pravdepodobne budú z tých menej citlivejsich.

maciatkolulu
21. máj 2022

@janickacrazy ale čo je na tom, každý sme iný, pozreli, zistili, že tam nič nie je, dojedli, ja som nevidela, či jedli, či napchávali, rovnako som sa nepočula, neprečítala, že by sa neospravednila. Ale na medzinárodný konflikt, ani otravu budúcej nevesty to nevidím. Za to na ľahkú hystériu nádejnej nevesty hej.

janickacrazy
21. máj 2022

@maciatkolulu no tak každý máme tu hranicu niekde inde. Moja prababka mi tiež ponúkala cukríky, po ktorých behali v šuplíku mravce, lenže preto, že už bola stará a nevidela ich. No zase v prípade prvej návštevy u nádejnej svokry je to trochu podozrivé. 😂

maciatkolulu
21. máj 2022

@janickacrazy tak uznávam, že môže tam byt nejaký chytak🤣🤣🤣, ale zase domáce parené by som si dala, ale bez červov, bola by som fakt dosť nasr.. Ze oni konzumujú a ja nič, ale zase ja nemám problém jest inde

miadi
22. máj 2022

Tak si bola na obede u Addams family no 😆je to nechutne ale nic sa ti nestane ak si zjedla hmyz. Ja mam celkom silny zaludok no Raz sa mi stalo na letisku som mala na tanieri vlas cloveka inej rasy a trochu ma naplo lebo ten vlas skor ako pubicky chlp Proste mega hruby . Ale vrchol bol v jednej restike mi doniesli tanier a na nom 3 dlhe cierne vlasy 🤣ten prvy pripad som sa nestazovala kaslala som na to uz bolo treba ist do lietadla ale v tej restike s 3 vlasmi po celom tanieri som sa ozvala 😆zobrali prec a uz som nemala chut jest ten den az doma 😄neber to tragicky vtipna prihoda. Mne vadi viac ten nazov ze “ svokra “ ked je to priatelova mama ktoru si len par x videla . Nejak mam alergiu ked takto nazvu mamky priatelov. . Ja som si to nikdy nedovolila Kym som nebola vydata. Ale Mozno ti to admin tak dal? Je to taka bizardna absurdna story toto. Ze cervy boli len v tvojom a oni si svoje kludne zjedli. No nic tak skoro k nim na mnamko nepojdes 😉

cacianka
22. máj 2022

Trochu zvláštne, že posypka sa zmiešava a iba tebe na tanieri pristáli červíky....
Fakt by mi to bolo trápne aj mne ako hostovi aj ako domácej pani, ja by som veru ďalej nejedla, všetko spratala a pátrala ako sa to stalo. Ospravedlnila 3x a ponúkla nejaké náhradné jedlo, aj frtana na dezinfekciu.
Ale hlavne sa neboj, ak by si aj nejakého zhltla, žalúdočná kyselina ho tak rozložila, že nič nehrozí

Strana
z2