Trápna situácia na zoznamke
pomooooc, ľudia 😀 inak ako nový nick založiť mi ani nedalo, citím sa dosť trápne, (tak mi treba), ale aj tak, potrebujem ventil, dajte pls názor. nie je to rodinný problém, no ale kam to dať? k veci: po asi 9 mesiacoch som sa prihlásila na povestnú net zoznamku do ešte povestnejšej miestosti 😅 😅 😅 cez taký môj anonymný nick, kde nie je nič v profile, ani fotka, ani info, proste nič. tento nick bol vyslovene za účelom krátenia si času, keď som bola sama. s nikým som v podstate z toho nicku ani nekomumikovala, lebo ved s kým normálnym sa dá??? 😅 s nikým, občas sa niekto na chvílkový pokec vyskytol, ale! pred pár dnami ma na tom nicku oslovil muž, začali sme kecať, bolo o čom, muž, ktorý má niečo v hlave a písal totál " na moju nôtu", sadol mi neuveriteľne, nemohli sme sa od toho odtrhnúť, stále bolo o čom, jednoducho fajn, mile, konečne normálny človek. nič nechcel, neriešil, žiadne stretká, žiadne narážky, nič.strávili sme tak dosť času, bola to asi náhoda fakt z oboch strán, vraj sa sám sebe čuduje, čo tu robí ešte tak dlho do noci, že tam nechodieva často, lebo neni o čom, presne ako ja, ale vraj ja som mu sadla a je z toho celkom mimo (v pozitívnom zmysle). na druhý den sme tam neboli ani ja, ani on, na tretí den zas a zas do noci, on mi už ukázal fotku, ja jemu nie (vtedy), potiahli sme to až do noci a ako to už býva pod rúškom noci, v posteli, došlo na maxi intímne narážky, až sa to prehuplo do roviny "ehm 😀 " viete akej 😀 ....ako keby sa to dialo naživo, nechali sme sa uniesť. ok, potom sme to vypli, šli spať. na další den, opať písačky, pohoda, žiadne narážky a či nedám fotku, vravím ok, ved on mi dal a nepoznala som ho tak reku dám. od tej chvíle debata ešte zintenzívnela, páčila som sa mi, bol ešte aktívnejší, ale začal viac písať o sebe a ja som začala mať pocit, že sme sa niekde museli vidieť, lebo to boli témy z mojej pracovnej oblasti a tak vo mne hlodal červík až natolko, že som s nim prestala písať a ignorovať ho. on mi píše stále, nechal na seba telef.č. vraj na net nechodí a že ked som sa odmlčala, že nech mám na neho kontakt a že ak budem chcieť, že bude rád, ked sa ozvem, že konečne našiel niekoho kto by rád pozval na večeru a že ja sa iba kvôli pochybnostiam odmlčím. no a ja som zistila, že sme sa skutočne pred rokom aj pol stretli u mna v práci, je to klient môjho spolupracovníka, čiže prišiel do oficiálneho kontaktu vtedy aj so mnou a ja sa citím teraz totál trápne po tej "horúcej" nočnej debate, ktorá tam jeden večer medzi nami prebehla. hanbím sa ako pes 😒 😒 😒 čo s tým? mám serioznu prácu a takmer 40-tku na krku, o to viac ma to štve.
Žijeme len raz, slobodná stále akčná žena plná chuti ;) ja by som to riskla, nemať záväzky a keď si rozumiete - čo Ty vieš, čo sa môže stať.. Možno po káve kontakt ustane, lebo je ľahšie písať si ako sa rozprávať.. Možno z toho bude partner alebo len kamoš na pár akcií ;)
Vek je len číslo a aj keď každý sme iný, iné zásady a priority, tak každý chceme byť šťastný a mať radostný život a partnera asi tiež ;) držím palce
a sup do toho :D ja s mojim zhavym rozhovorm internetovym zijem 12 rokov :D A co... trapne netrapne... aspon je sranda :D a do dnes sa rehoceme ked si "pospominame" 🙂)))
@paradoxyexistuju a za co sa hanbis? slovensko je male🙂
Mozno si ta ani nepameta, rok a pol je dlha doba, len pekne chod do toho.
@paradoxyexistuju ale, tak ak si budte rozumiet, tak ti pomozu dlllllllllhe prechadzky aj k lepsej postave 🙂)))
@paradoxyexistuju ako mne sa toto zda hrozne mile 🙂 Ked ste si tak sadli pokračuj v komunikacii podla mna by bola škoda poslať to do preč...
A tiez sa hlasim k tym ktorí si nasli chlapa na nete.
neviem a co je na tom take hrozne? ved ste si nepisali len tak hned od zaciatku, vyplynulo to z rozhovorov asi.. ked ste si rozumeli dlhsie cez pismena tak co..
ja som sa takto cez net raz zoznamila s velmi milym muzom, po dlhsom case pisania, sme sa aj stretli, aj sme si spolu nieco zacali a to cele trvalo asi rok.. po case som zistila, ze to je sef mojho najlepsieho kamarata z puberty, ktory sa neskor stal mojim manzelom :D /ten kamarat z puberty/
ono to bol medzi nami taky zvlastny vztah, zamotany, volny..
@paradoxyexistuju Myslim, ze na 99% poznam tvoj nick, pod ktorym tu v poslednej dobe vystupujes a poznam tvoje nazory na chlapov a sem tam ta dokonca "lajknem".
Nestalo sa nic mega trapne, mozno si ta ani nepamata, za rok a pol nam prejde zivotom vela ludi, tym duplom, ak pracuje v oblasti, kde casto spoznava novych ludi. Mas tu vyhodu, ze ty si jeho identitu odhalila a on je v nevedomosti, takze mozes zvazit, ci by ta hecoval aj v reali a rozhodnut sa, ci sa s nim teda chces stretnut, alebo sa nad tym len pousmiat a ist lovit dalej 😀
@paradoxyexistuju ja m nielen o par kil viac ako moj priatel ale o dost kil viac a funguje nam to aj v postelu,,pred tehu som vazila 85!kil kym on ma vahu niekde medzi 65-70...teraz mam uz vyse sto na konci tehu a i tak mam co robit aby som ho udrzala vklude 😀 Laska vahu nepozna,,,aj ked uznavam,ze mi je to dost neprijemne,preto dufam,ze po porode sa mi to podari zmenit a ze schudnem na svojich 65 ktore som mavala.. Takze,kedy mate rande? 😀
@paradoxyexistuju prosíme si pokračovanie 🙂 veď je to milé...ak ty si slobodná aj on, tak kde je prekážka? Inač veľmi dobrý nick, bez paradoxov by bol život nudný 😉 a v tom je to čaro...)
@paradoxyexistuju bud sa stretnite ak si sedite alebo neries...niekedy sa da na vseliakych forach a strankach tohto charakteru dobre pokecat a ludia si sadnu, ale treba sa rozhodnut ci budeme kecat alebo chceme aj nieco viac...a to o com ste sa bavili ci co ste si posielali neries, ja nepoznam cloveka, ktory by sa s takymto niecim intimnym zveroval nejak verejne...az na tuto temu, ked niekto posiela take fotky alebo nieco taketo riesi vacsinou to drzi anonymne...cize zalezi len na tebe co chces investovat do tohto "vztahu"
Tomu chlapovi ide o jedno.dostat ta do postele a vie ako na to. Cez vecere a easy pokecy.potom pridu reci typu ze si ako bohyna a zacne ta namotavat.bacha na takych predijdes sklamaniam. Ver mi viem o com tocim
@svetluska82 😀 si milá 😀 vieš ja už mám svoj vek aj osobné skúsenosti naživo s pokec mužmi,skutočne tam nie su iba uchylaci a sexturbaci, to už za tie roky po pár vetach mi je jasne kto je čo zac a zrusim ich hned,pripadne oni mňa😀 toto je ten typ,ktorý je veľmi fajn, nerobí návrhy,netlačí na Nic...salamista v dobrom😀 a veď ja by som sa tej posteli možno ani nebranila,manžela ani frajera si nehladam, mám na haku,nemám čo stratiť,mne je dobre...len vravim toto j také crazy mile,možno sa časom dam ukecať na tú veceru,uvidíme....a k tým fotkam...ja som mu nedala žiadne fotky,len tvár videl na mojom oficiálnom nicku...a pokracovanie? Dám,kľudne,aj keď neviem,koho to bude zaujimat?😀
@paradoxyexistuju Kuurna, dako mi to uslo..🙂..ale k veci..Neries to..a co ked sa poznate, ved on by sa musel citit rovnako "trapne" ako ty, no nie?..ked si rozumiete a ste si sympaticki, tak hajde na kavu a potom..sa uvidi.
Mas po 40-tke ale riesis problemy ako nejaka 17-stka 🙂
@paradoxyexistuju ako dopadlo rande? Ukecal ťa na večeru? 😉
@paradoxyexistuju mna to bude zaujimat a ak ty nechces som ochotna ist s nim na veceru :D ale vazne. Ak sa obavas o kila tak bud sa na to vyser a tento flirt je minulost alebo sa mu pripomen a zariadis sa podla dalsej jeho reakcie. Nie je fer sa len tak bez vysvetlenia odmlcat. To by aj teba sralo nie?
asi by som sa tvárila, že nič také sa v tej posteli nestalo. a čo!? aspoň bude vedieť, čo sa ti páči.... inak som čakala iný záver - že to bude nakoniec nejaký tvoj exmanžel a pod.... 😉 kilá nerieš, protiklady sa priťahujú... možno práve on má rád bacuľky 🙂
tak keď sa už stalo, určite by som to nieriešila, lebo by som asi ťažko vyriešila, že? 😉 Stalo sa, ako malo a už nevrátiš spať, tak načo nad tým rozmýšľať? Radšej sa tomu zasmej a keď ti bol a je sympatický a ty asi jemu ešte viac, tak to on ako trapas určite neberie. :D
jezis, ved co mozes stratit? chod do toho po hlave!
Nešla by som.

@paradoxyexistuju kasli na zabrany. Bud ta bude brat taku, aka si, alebo sa pripojis do skupiny Cvicime s Jillian Michaels a vybudujes si telo ako lusk 😀 Klient tvojho kolegu...no a co? Ked medzi vami vzplanie laska, niet co riesit 😉