Tretie dieťa: Ako riešiť nesúhlas manžela?
Ahojte. Bola ste niektorá v podobnej situácii, 2 detičky šťastná rodinka, dohodnutí obaja, že viac deti nechceme. Dávali sme si pozor, beriem antikoncepciu a priznám sa jeden deň som ju vynechala, zabudla som si ju zobrať, keď sme sli k mojej mame kde sme neckane prespali, ale tak popravde aj v minulosti sa mi to stalo a nič sa neudialo. Nikdy by mi nenapadlo, že jedno vynechanie to môže takto narušiť, ani sex sme v tých dňoch nemali. A zrazu bum, pozitívny test…. Som v soku, strasnom soku. Muž mi vyčíta že som ro urobila náschval, prisaham neurobila, co mám robiť. Na tretie sa necítim… ale myšlienka ísť na potrat ma desí ešte viac ako porodiť a starať sa o tretie. Mame 2 malé deti… neviem co mám robiť som zufala … muž povedal, že keď si to nechám od nás odíde … takze teraz niesom sklamaná len z tehotenstva,
ale aj z manzela ….. 💔😢
Prosím nesúďte, len poraďte. Dakujem
Tak dozvedieť sa že sú dve tak to ti verím musel byť zážitok . Ale ak je jedno menšie môže sa stať že ostane len jedno a jedno sa rozloží pár báb to takto malo . No držím palce až je všetko hlavne ok
Autorka super. Držím prsty a prajem veľa energie 🙂
Ja viem, že ma tu zlynčujete, ale skrátka neverím tej rozprávke, že muž nebol stotožnený s troma deťmi, lebo je to veľa a keď sa dozvedel že bude mať štyri tak zrazu “úplne zmäkol z minúty na minútu”. No prajem veľa štastia, budeš ho potrebovať a nielen to šťastie…
@vikiki29 T
@vikiki29 tak čakať 2 identické deti je niečo špeciálne samo o sebe, je z toho unesený a kazdy deň študuje, čo a ako sa to mohlo udiat cele a že je to proste veľmi veľmi raritné. Nikto nelincuje, preco, ty aspoň neurazas ako uzivatelky vyššie 😊 ale nebudem nikoho určite presviedčať o našej realite v rodine, načo…😊
autorka drzim palce.
nie je to lahke rozhodnutie, sama mam 4 deti ale s odstupmi 2 roky a tie roky kym ako tak vzrastli boli narocne, hlavne na logistiku, starostlivost, dusevne zdravie, spanok...
Neskor bolo kratke "zlate" obdobie, ked boli vacsie ale este neboli narokz vacsich pubertalnych deti.
Potom aj to prislo, vsetci bud skolaci na druhom stupni alebo na strednej, kopu vydavkov, dookola nieco, tu stuzkova, tu vencek, tu lyziarsky, tocime sa len dookola. Nastastie mame aspon hypo splatenu 3 roky dozadu.

neviem preco partner vzdy da za vinu partnerke. Mala som to podobne. dokonca mam deti v kratkom casovom rozpeti. Poslednu malu som si nedala.. aj ked bol to tvrdy a narocny boj, pretoze partner ma stale posielal na potraty Hadky atd. tretia dcerka ma 2 roky a je to jedno uzasne stvorenie a dakujem za nu aj za to, ze som vydrzala vsetky tlaky okolia aj partnerove. A miluje ju tiez aj on… podla mna vela hraju zo zaciatku emocie, strach atd. Ale ak to citis podobne ako ja. ja by som bojovala aj druhykrat ❤️ drzi m palce