Tri deti s tromi mužmi
Ahojte, mám tri deti, každé s iným mužom a uplynulý týždeň som bola svedkom diskusie medzi mojimi kolegami (bola som v druhej miestnosti za rohom a nevedeli o mne evidentne). Podľa nich som kurva, štetka a zlatokopka - toto o mne doslova povedali.
Len pre info, aby som fakt nevyzerala ako štetka, čo chodí od dverí k dverám a necháva si robiť deti: prvé dieťa bolo neplánované po krátkodobej známosti, ale keďže som bola relatívne zabezpečená a mala som podporu rodiny, rozhodla som si ho nechať (a bolo to najlepšie rozhodnutie v mojom živote). Druhé dieťa mám s bývalým manželom, ktorý nás opustil a tretie so súčasným (a dúfam posledným) partnerom.
O všetky deti sa príkladne starám, sú pekné, zdravé šikovné a zabezpečené. Informácie o mne zrejme unikli z personálneho oddelenia, lebo keď som žiadala o daňový bonus, musela som pochopiteľne uviesť mená detí a dodať rodné listy, a tam si určite všimli, že majú rôzne priezviská a rôznych otcov. Už aj tam mali narážky, že čo som stvárala (no nič, čo ich do toho??). Aj Kate Winslet má 3 deti s 3 mužmi a nepostrehla som, že by bola za kurvu. O mužoch nehovoriac, taký Boris Kollár, Elon Musk či Alain Delon majú X detí s Y ženami a nie sú to kurevníci, ale "multioteckovia", "playboyi", "frajeri".
Seriózne sa pýtam - fakt som taká rarita, taká divná, že ma považujú za kurvu a zlatokopku?? Inak podobné narážky majú aj niektorí moji príbuzní.
@777januska777 no tak potom je to ale bezpredmetné či má matka toho dieťaťa ďalšie deti s inými mužmi. Keď píšeš, že každé dieťa sa hanbí v tom veku za svojich rodičov, aj keď sú dokonalí. Prosím ťa, nevysvetľuj to už ďalej, lebo si sa v tom zamotala trošku. Deti to majú od dospelých. VŽDY.
@tairyx hm? Nechapem.
Ved ale to píšem, že je úplne jedno aké dieta ci rodič je, v puberte sa bude skoro každé dieťa hanbiť za rodičov. A tvrdiť, že matka má 3 deti s inými mužmi bude pre dieťa hanba je hlúposť. Kedze v puberte sa dieťa hanbí aj za hlúpe okuliare.
Je to nezvyčajné, poznám takú babu tri deti z tromi a už ma štvrtého nemyslím si, že je zlatokopka, ale taká trošku tupšia je čo aj reálne viem, ja neviem keby mam dve deti z dvomi ja si už tretie s ďalším neurobim z princípu, veľmi sa nemáš prečo čudovať kolegyniam, chodiť na rodičovské a tri deti každé priezvisko je za mňa smutne
@zuzubb007 Takže sa nemám čudovať, že ma. nazývajú za chrbtom kurvou? Nie som kurva, nikdy som neposkytovala sex za peniaze, čisto technicky vzaté. Vždy som chcela mať 3 deti, ideálne samozrejme s jedným mužom, ale osud to zariadil inak. Po dvoch deťoch som si už aj povedala, že stačilo, ale stretla som úžasného muža, ktorý je o čosi mladší odo mňa a chcel mať okrem "vyženených" detí aj nejaké vlastné. Ja som to cítila rovnako, po dvoch bezproblémových pôrodoch a dvoch šikovných a krásnych deťoch som sa rozhodla mať tretie a vôbec to neľutujem! Mám všetky deti rovnako rada, ale toto tretie si najviac užívam a neľutujem nič vo svojom živote. A preto majú ľudia právo nazývať ma kurvou?
Pod slovom zlatokopka sa mi vybavi pekna zena ktorej zavidia ostatne. Nie si stetka...si mama...na personalnom pochybili...asi sa nechces s nimi skriepit ale u mna v praci by bol z toho velky poprask keby niekto preniesol takuto pasivno-agresivnu poznamku....
@matkahelka počkaj, ty poznáš nejaké 14 až 15 ročne dieta co sa nehanbi za svojich rodičov nech su akýkoľvek? Tak to je raritne dieta, keďže väčšina pubertiakov sa hanbí za rodičov len preto, ze su, aj keby boli najdokonalejšie na svete.
@777januska777 prepáč, môj príspevok adresovaný tebe bol pre inú prispievateľku, ospravedlňujem sa.
@matkahelka počkaj, ty poznáš nejaké 14 až 15 ročne dieta co sa nehanbi za svojich rodičov nech su akýkoľvek? Tak to je raritne dieta, keďže väčšina pubertiakov sa hanbí za rodičov len preto, ze su, aj keby boli najdokonalejšie na svete.
@777januska777 ja konkretne nemam vo svojom okoli pubertiakov, kt. by sa za rodicov hanbili. ani nasa dcera, ani synovci sa za rodicov nehanbia. pisem o jednej konkretnej dievcine, ktora velmi tazko znasala 8 a 9. roc. ZS, ked na ZS nastupil jej druhy surodenec, pricom kazdy z nich mal ine priezvisko. ona sama to niesla tazko, bolo jej to neprijemne, za matku sa hanbila.
Aj Aneta Pariškova ma 3 deti a každe ma ineho otca.Srať na kolegov.S takými ľudmi by som sa viac nebavila ani topánky neutrela ako rohožka. Debili.Keby sa každý staral sám o seba a svoju rodinu bol by život krajši lenže každý zameta najprv pred cudzim a potom vlastým prahom.
@alickapusinka Ďakujem za povzbudzujúce slová. Inak iróniou je, že jedna z tých kolegýň, ktorá ma ohovárala má dve deti s rôznymi mužmi😁 Síce dve je menej ako tri, ale beztak...
@777januska777 aka spolocnost? A aka spolocnost bojuje proti potratom? V r. 2025? No, je pravda, ze ja žijem v inej socialnej bubline...
Ohovaranie a "vytvaranie vlastnych nazorov" tu vždy bolo a bude, to sa nikdy nezmeni. Takže ano, autorka je lahkym tercom, nic a tým neurobi, akurat sa s tým može zmierit a ignorovat.
@barka1 no stále sme dosť konzervatívna spoločnosť a pravidelne sa organizujú pochody ci petície, pravidelne sa predkladajú návrhy zákona. Takže áno proti potratom sa bojuje dosť a potom ti istí ludi co bojujú proti potratom odsúdia ženu co ma 3 deti s rozdielnymi mužmi, lebo však sme veľmi konzervatívna spoločnosť a toto je pre nás nejaké "nové a moderne". Ja ako človek co som proti potratom práveže takú ženu skôr pochválim a obdivujem, keďže som rada, že si zvolila cestu akú si zvolila.
Uz len z principu, ze prve neplanovane si si nechala, si mu mala dat svoje priezvisko aspon a dalsim detto...
Kolegovia nech si vravia, bavili sa sukromne, tri deti a kazde s inym je skratka trochu na nadvihnutie obocia... ale je zvlastne ako sa to dozvedeli
Insk, rovnako uzasny manzel sko ten sucasny, bol predpokladam aj ten minuly 😌
Nie autorka tak ťa nazývať nemaju, ak ti to vydrží do konca života s týmto tretím našla si toho správneho a názory druhých ti môžu byť ukradnuté, berú to kolegyne asi tak, že si prelietava nič viac
Môžeš to akurát tak ignorovať. Vo všeobecnosti a v spoločnosti budeš považovaná za to, čo si tam medzi sebou hovorili.
Keď sa ale dostaneš do úzkeho kontaktu s tými ľudmi, tak už budeš pre nich super, šikovná a odvážna matka, čo sa na to dala... :D
Takých ak ty je viac, ken si šikovne zariadili rovnaké priezvisko pre všetky deti
tak uz dve deti s dvomi roznymi je divne, nie to tri, takze kolegov chapem, ale s tym uz nic nenarobis, nechat sa nabuchat neznamena, ze muza si tym k sebe priputas.
Nech idu do kelu a nech sa staraju o seba.Aj keby si mala 10 deti každe s iným je to tvoja osobna vec nikto sa nema čo do toho starať.
Zaujímavé že na celebritách vám na tom nepríde nič divné.. tam nedvíha nikto obočie, oni môžu, nikto sa nad tým nepozastavuje a nevyjadrí sa o Anete Pariškovej napríklad, že je kurva a prelietavá a neviem čo.
Ale obyčajných ľudí, ktorí sa len snažia žiť svoj život ako vedia, nad tými dvíhať obočie je normálne.
Áno viem, bolo to tu vždy a vždy bude, bojovať proti tomu je márne. Bohužiaľ.
@777januska777 ja konkretne nemam vo svojom okoli pubertiakov, kt. by sa za rodicov hanbili. ani nasa dcera, ani synovci sa za rodicov nehanbia. pisem o jednej konkretnej dievcine, ktora velmi tazko znasala 8 a 9. roc. ZS, ked na ZS nastupil jej druhy surodenec, pricom kazdy z nich mal ine priezvisko. ona sama to niesla tazko, bolo jej to neprijemne, za matku sa hanbila.
@matkahelka to možno len nevieš. Ja osobne si pamätám, že som sa ako pubertiacka hanbila za svoju mamu a nemyslím si, ze to niekedy vedela. Ale ani nie kvôli nejakým problémom alebo kvôli niečomu konkrétnemu, len to jednoducho bola mama. Vnímala som ju ako nejakého stareho dinosaura (pritom stara nebola), ktorý nerozumie ničomu.
A to ze sa jedna dievča hanbí za iné priezvisko je úplne bezpredmetné, rovnako ako keď sa pubertiacky hanbia aj zasmiať, lebo co ak majú veľké zuby.
Kurva niesi, ale teda robiť decko s každým partnerom,to ja napríklad nechapem
poznám takých viac...
moja suseda tiež 4 deti s troma mužmi... jej vec. deti už má dospelé už aj najml. má asi 20 r. u nej to skôr bol nešťastný výber mužov. s posledným ktorým má dieťa je doteraz - min. 20 r.
žeby bola ku*va? tak to ozaj nie. je slušná, pracovitá, jej dievčatá majú svoje zamestnanie a rodiny. žiadne prípady pre sociálku .
Je mi to uprimne luto, ze ta takto vnimaju. Ano, na prvu to vyznie hrozne, ze kazde decko ma ineho otca, na druhej strane s vysvetlenim mi pripadas ako normalna starostliva matka, kde je uplne jedno kto daroval detom geneticky material. Ja by som asi na tvojom mieste tym laskavym kolegyniam pri vhodnej prilezitosti povedala, ze som pocula ich rozhovor. Nech sa za seba pekne hanbia.
Zaujímavé že na celebritách vám na tom nepríde nič divné.. tam nedvíha nikto obočie, oni môžu, nikto sa nad tým nepozastavuje a nevyjadrí sa o Anete Pariškovej napríklad, že je kurva a prelietavá a neviem čo.
Ale obyčajných ľudí, ktorí sa len snažia žiť svoj život ako vedia, nad tými dvíhať obočie je normálne.
Áno viem, bolo to tu vždy a vždy bude, bojovať proti tomu je márne. Bohužiaľ.
@alickapusinka
@tairyx
Pariskova má tri deti s dvoma mužmi.
@matkahelka v škole to nikto nerieši pokiaľ to ostatné deti nepočujú doma od svojich rodičov.
@tairyx a ver, že riešia aj deti. Mala som tretiakov (takže cca 9 roční) a riešili pred prázdninami presne toto. Prečo majú iných súrodencov, iné mená, prečo trávia čas s inými oteckami a pridala sa samozrejme aj debata o nevlastných súrodencoch. Nerobme z detí debilov, oni veľmi dobre vnímajú spoločenské normy (nastavenie, tradíciu, očakávania,... je jedno, ako to nazvem).
O tých starších už ani nehovorím.
Mať takúto pozliepanú rodinu už dnes nie je nič výnimočné, kolegyne len ukázali čo si o tebe ozaj myslia a akú majú slovnú zásobu. Ja ťa urážať nebudem len nechápem. Keby to s týmto nebodaj nevyšlo, budeš mať ďalší vzťah a ďalšie dieťa?
Aj ja poznam taku co ma 3 deti s 3 chlapmi a tiez o nej kazdy hovori toto vo kolegovia o tebe. Je to moja byvala spoluziacka a veru vzdy bola taka ze behala za chlapmi. S kazdym chlapom si hned decko robit? Divne. Chudence deti,aj z nich si uz robia srandu.
Mať takúto pozliepanú rodinu už dnes nie je nič výnimočné, kolegyne len ukázali čo si o tebe ozaj myslia a akú majú slovnú zásobu. Ja ťa urážať nebudem len nechápem. Keby to s týmto nebodaj nevyšlo, budeš mať ďalší vzťah a ďalšie dieťa?
@januska12323 Nie, ďalšie mať určite nebudem😁 Už som stará na to a nemáme už doma ďalšiu izbu.
Mozno riesili poradovnik, kto dalsi by ta vojel. Neries, je to primitivne, ty mas svedomie ciste. Moj znamy ma tri deti s troma roznymi zenami. Zena je v tomto vzdy vnimana inak.
Ja mám tiež dve deti s dvomi mužmi. Jedno z prvého manželstva, druhé z druhého súčasného manželstva a je mi úplne jedno, čo si kto o mne myslí. Z personálneho by nemali vynášať citlivé údaje. Je to neprofesionálne.
Nech sa kazdy stara o seba a bude o každého postarané. Ľuďom nevyhovies ci si šťastné vydata, mas jedno dieťa, dve deti, rozvedená, kurieristka bez deti. Proste je to jedno, stále si niekto niečo nájde len aby sa staral o druhého a nie o seba ☠️
Aj ja poznam taku co ma 3 deti s 3 chlapmi a tiez o nej kazdy hovori toto vo kolegovia o tebe. Je to moja byvala spoluziacka a veru vzdy bola taka ze behala za chlapmi. S kazdym chlapom si hned decko robit? Divne. Chudence deti,aj z nich si uz robia srandu.
@podbel2512 Ja som ale evidentne a očividne iný prípad ako Tvoja známa. Za prvé, nikdy som "nebehala za chlapmi", v živote som mala vzťah (áno, aj som spala) so 4 mužmi, z toho 3 sú otcovia mojich detí - kadejaká kresťansky založená konzerva má bohatšiu históriu ako ja. Za druhé, nikdy som si "nerobila hneď decko" s každým, posledné dve deti vzišli z dlhodobých vzťahov. Za tretie, nikto si z mojich detí srandu nerobí, sme dobre zabezpečená vzdelaná rodina a deti sa nikomu nezdôverujú s našou rodinnou "anamnézou". A toto bolo prvýkrát, čo ma ľudia explicitne nazvali "kurvou".
Nečítala som úplne celú diskusiu, ale ženy, vám sa fakt nezdá raritné, ak má žena tri deti s troma mužmi? V mojom okolí to teda je obrovská rarita.
Autorka, kolegovia si mohli takéto ohováranie odpustiť. Personálne rozhodne pochybilo a osobne by som sa obrátila na vedenie, nech rieši takúto extrémnu neprofesionalitu. Na druhej strane, musíš žiť s tým, že prvotný dojem z takejto situácie bude v drvivej väčšine prípadov presne taký, ako nadobudli kolegovia.

Aj Aneta Pariškova ma 3 deti a každe ma ineho otca.Srať na kolegov.S takými ľudmi by som sa viac nebavila ani topánky neutrela ako rohožka. Debili.Keby sa každý staral sám o seba a svoju rodinu bol by život krajši lenže každý zameta najprv pred cudzim a potom vlastým prahom.