icon

Tri deti s tromi mužmi

7. jún 2025

Ahojte, mám tri deti, každé s iným mužom a uplynulý týždeň som bola svedkom diskusie medzi mojimi kolegami (bola som v druhej miestnosti za rohom a nevedeli o mne evidentne). Podľa nich som kurva, štetka a zlatokopka - toto o mne doslova povedali.

Len pre info, aby som fakt nevyzerala ako štetka, čo chodí od dverí k dverám a necháva si robiť deti: prvé dieťa bolo neplánované po krátkodobej známosti, ale keďže som bola relatívne zabezpečená a mala som podporu rodiny, rozhodla som si ho nechať (a bolo to najlepšie rozhodnutie v mojom živote). Druhé dieťa mám s bývalým manželom, ktorý nás opustil a tretie so súčasným (a dúfam posledným) partnerom.

O všetky deti sa príkladne starám, sú pekné, zdravé šikovné a zabezpečené. Informácie o mne zrejme unikli z personálneho oddelenia, lebo keď som žiadala o daňový bonus, musela som pochopiteľne uviesť mená detí a dodať rodné listy, a tam si určite všimli, že majú rôzne priezviská a rôznych otcov. Už aj tam mali narážky, že čo som stvárala (no nič, čo ich do toho??). Aj Kate Winslet má 3 deti s 3 mužmi a nepostrehla som, že by bola za kurvu. O mužoch nehovoriac, taký Boris Kollár, Elon Musk či Alain Delon majú X detí s Y ženami a nie sú to kurevníci, ale "multioteckovia", "playboyi", "frajeri".

Seriózne sa pýtam - fakt som taká rarita, taká divná, že ma považujú za kurvu a zlatokopku?? Inak podobné narážky majú aj niektorí moji príbuzní.

karlamon
7. jún 2025

Záleží asi aj od toho, aký máš medzi deťmi rozdiel.. Ako ja z môjho pohľadu, ak máš naozaj nejaké 3-5 ročný rozdiel tak nechápem ich reakciu.. Ak máš detičky po sebe malé, poznám tiež takú maminku ktorá sa vo vzťahoch hľadá a má dieťa každý rok, už 5 a so 4 mužmi, tak toto nechápem ani ja 🤔 ale je to môj názor samozrejme.. Odsudzovať a ohovárať by som určite nikoho nešla za nič takéto 🙏 a nie je to pekne ani od tvojich kolegov.. Názor si mali nechať pre seba

cecilia29
7. jún 2025

Kto je bé viny , nech prvý hodí kameňom .....
Tvoji kolegovia mali len 1 partnera s ktorým spali, že takto súdia?

danieli
7. jún 2025

Nerob si vrasky, kto ta pozna, chape cim si si presla a ten zvysok co sa neunuva sa ta opytat na to, co ich zaujima, ale pri klebetach ta do pusy zoberu a nie v peknom svetle by som absolutne neriesila, nema zmysel sa obhajovat ani nieco vysvetlovat, k informaciam sa dostali tiez len klebetami, nevedia o tebe nic a predsa maju negativny postoj, pre mna takyto clovek nema hodnotu, bud sa zaujima opyta a vytvori si nazor, to beriem, alebo klebeti co pocul a nevie aka je pravda, to mi je sum a fuk

bonboniera
7. jún 2025
@marca12

Rarita nie si,ale malokto pochopi,preco ma zena potrebu robit si deti s kazdym muzom. Mne to tiez hlava neberie.

@marca12 fakt na nepochopenie, ze si zena spraví dieta s manželom …

marca12
7. jún 2025
@bonboniera

@marca12 fakt na nepochopenie, ze si zena spraví dieta s manželom …

@bonboniera Aj tak je to pre mna nepredstavitelne. 2x sa vydávať ok,ale este aj treti krat? Neodsudzujem,ale mne to ozaj hlava neberie. Uz keby mi to s dvomi nevyslo,tak na tretieho sa neviazem dietatom. Ale to som ja. Ja aj rozum pouzivam

bonboniera
7. jún 2025

Autorka, nikomu nemusíš nič vysvetľovať ani sa obhajovať, pre koho si kurva budes ňou naďalej a hlavne ako vidíš nikto nenaloží žene ako druha zena - hlavne tie “morálne” lepšie co sú take strasne čisté až na tehotenstvo používajú výraz nechať sa nabúchať, na sex výrazy roztiahnuť nohy a dat chlapovi. Hlavne karma je zdarma a každá jedna z nich môže už budúci rok byt bez chlapa ;)
Keby si si dieta nechala zobrať budes aj tak kurva ale teda bolo od teba naozaj trúfalé robiť si dieta s manželom 😮 kto to kedy videl ze áno …

ameli221
7. jún 2025
@tairyx

Zaujímavé že na celebritách vám na tom nepríde nič divné.. tam nedvíha nikto obočie, oni môžu, nikto sa nad tým nepozastavuje a nevyjadrí sa o Anete Pariškovej napríklad, že je kurva a prelietavá a neviem čo.
Ale obyčajných ľudí, ktorí sa len snažia žiť svoj život ako vedia, nad tými dvíhať obočie je normálne.
Áno viem, bolo to tu vždy a vždy bude, bojovať proti tomu je márne. Bohužiaľ.

@tairyx iba drobné oprávnenie, Pariskova ma 1.dieta s 1.manzelom, ďalšie 2.deti s 2.manzelom

bonboniera
7. jún 2025
@marca12

@bonboniera Aj tak je to pre mna nepredstavitelne. 2x sa vydávať ok,ale este aj treti krat? Neodsudzujem,ale mne to ozaj hlava neberie. Uz keby mi to s dvomi nevyslo,tak na tretieho sa neviazem dietatom. Ale to som ja. Ja aj rozum pouzivam

@marca12 super tak ho používaj ak naďalej a keď sa na teba náhodou chlap vyserie tak sa pýtaj samej seba kde si rozum nechala. Ale nie, to sa tebe určite stať nemôže ;) človek s rozumom sa hlavne nebude takto vyjadrovať o druhých.

katusik456
7. jún 2025

Za mňa je to neštandardná situácia, 3 deti, 3 muži… 2 manželstva to už je normálka. Nemajú vôbec právo ta takto oslovovať sle čo s tým už spravíš? Môžeš sa len sťažovať. Keby som sa ocitla v tvojej situácii veeelmi by ma musel manžel lámať na 3 dieťa s 3 otcom, jednoducho by som mala stále v podvedomí, že ma ľudia budú brat inak ako by som chcela a teda neboli by sme usporiadana rodina s rovnakým menom. Mne by toto vadilo neustále myslieť na to, aké ma ktoré dieťa priezvisko. Tebe keď to nevadí je to čisto tvoja vec. Je krásne, že máš 3 deti ale ľudí sa budú furt pozerať inak na matku s 3 deťmi a ženu, ktorá ma 3 oteckov 3 deti. Sme chorá spoločnosť a teda ja slm sa s týmto ešte nestretla vo svojom okoli, takže by som určite rozmýšľala nad tebou, čo ta k tomu dohnalo

estellas
Autor odpoveď zmazal
bystrozraky
7. jún 2025

Postaraj sa o to, aby tí tupí burani zistili, ako to je, aby im bolo pekne trápne zo seba samých. Taktiež zváž, či to nahlásiš na personálne oddelenie. Na druhej strane, veľakrát som počul kolegov hovoriť niečo nevhodné(ale nie az tak ako v tvjom pripade), ale podľa mňa to vôbec tak nemysleli. Len nemajú o čom rozprávať, tak trepú hlúposti. Do spoločnosti si prispela oveľa viac ako ostatní a mala by si byť na to hrdá, namiesto toho, aby si sa zaoberala tupou lúzou.

autor
7. jún 2025
@karlamon

Záleží asi aj od toho, aký máš medzi deťmi rozdiel.. Ako ja z môjho pohľadu, ak máš naozaj nejaké 3-5 ročný rozdiel tak nechápem ich reakciu.. Ak máš detičky po sebe malé, poznám tiež takú maminku ktorá sa vo vzťahoch hľadá a má dieťa každý rok, už 5 a so 4 mužmi, tak toto nechápem ani ja 🤔 ale je to môj názor samozrejme.. Odsudzovať a ohovárať by som určite nikoho nešla za nič takéto 🙏 a nie je to pekne ani od tvojich kolegov.. Názor si mali nechať pre seba

@karlamon Deti mám vo veku 17, 11 a 4 roky.

komplikovana
7. jún 2025
@777januska777

@barka1 a preto je základ hneď ohovárať a vymýšľať nejaké svoje názory?
Oh toto ma hnevá, konečne niekto, kto nebol na potrate nechá si aj ked "nechcené a neplanovane" dieta a my si hneď o takom človeku ako spoločnosť začneme vytvárať nás vlastný scenár? Spoločnosť, ktorá bojuje proti potratom, ale na mamičky, ktoré na potrat nejdu aj keď zostanú samé sa pozeráme ako na chudery.

@autorka, spolocnost si vytvorila iste pravidla, ktore aj tak aplikuje tak ako sa hodia. Takze je mozne, ze ta za lahku zenu povazuju. Lebo oni vidia iba cierne a biele. Lenze svet je tak pestrofarebny, ze sa im ani nesnivalo, ake pribehy dokaze vytvorit. Takze ser na kolegyne, nikomu ziadne vysvetlenie nedlhujes. Aspon teraz vies, co su zac.

autor
7. jún 2025
@katusik456

Za mňa je to neštandardná situácia, 3 deti, 3 muži… 2 manželstva to už je normálka. Nemajú vôbec právo ta takto oslovovať sle čo s tým už spravíš? Môžeš sa len sťažovať. Keby som sa ocitla v tvojej situácii veeelmi by ma musel manžel lámať na 3 dieťa s 3 otcom, jednoducho by som mala stále v podvedomí, že ma ľudia budú brat inak ako by som chcela a teda neboli by sme usporiadana rodina s rovnakým menom. Mne by toto vadilo neustále myslieť na to, aké ma ktoré dieťa priezvisko. Tebe keď to nevadí je to čisto tvoja vec. Je krásne, že máš 3 deti ale ľudí sa budú furt pozerať inak na matku s 3 deťmi a ženu, ktorá ma 3 oteckov 3 deti. Sme chorá spoločnosť a teda ja slm sa s týmto ešte nestretla vo svojom okoli, takže by som určite rozmýšľala nad tebou, čo ta k tomu dohnalo

@katusik456 Nič také konkrétne ma k tomu "nedohnalo". Ako som písala vyššie, po dvoch deťoch a dvoch nevydarených vzťahoch som to chcela zabaliť. Ale časom som cítila, že chcem ešte tretie - mala som ma to ešte vek, peniaze a bola tam tá túžba. A tiež ako som predtým písala, absolútne toho neľutujem, tá najmenšia je krásna rozkošná princeznička a mám z nej veľkú radosť a staršie deti tiež. Takže jedine toto ma k tomu dohnalo.

olimuc
7. jún 2025

Je to tvoja vec, pokial sa vies o vsetky postarat … aj s 10timi… len preco maju rozlicne priezviska? Okrem toho z manzelstva mohli mat vsetky po tebe za slobodna a aj tomu z manzelstva by si mohla zmenit, pripadne zobrat tvoje priezvisko ako rodinne aby ste mali vsetci rovnake. Davat priezvisko po IBA partnerovi je hlupost ani deti multioteckov nemaju vsetky jeho priezvisko

tiezjedna
7. jún 2025

Ja by som ťa za raritu nikdy neoznačila. Neštandardné? Možno. Každopádne tvoja vec a je super, že to máš upratané, žijete spokojne a šťastne. Bohužiaľ, máš okolo seba zakomplexovaných dementov s predsudkami, ktorí majú zjavne tak nudný vlastný život, že musia riešiť ten tvoj😉 Nič si z nich nerob, nahoď úsmev a choď ďalej. Určite sa s podobnými debilnými názormi ešte stretneš, tak sa radšej obrň.

karlamon
7. jún 2025

Tak v tom prípade nechápem tvojich kolegov.. Ale zas na druhej strane, kašli na nich... 🙏 Ja som sa tiež napocuvala keď som do roka porodila novému partnerovi syna, začali sme spolu bývať po cca mesiaci randenia 🤣 neriešila som absolútne..

autor
7. jún 2025
@olimuc

Je to tvoja vec, pokial sa vies o vsetky postarat … aj s 10timi… len preco maju rozlicne priezviska? Okrem toho z manzelstva mohli mat vsetky po tebe za slobodna a aj tomu z manzelstva by si mohla zmenit, pripadne zobrat tvoje priezvisko ako rodinne aby ste mali vsetci rovnake. Davat priezvisko po IBA partnerovi je hlupost ani deti multioteckov nemaju vsetky jeho priezvisko

@olimuc Pravdupovediac, priezviská som vôbec neriešila, doteraz to nebol žiaden problém, ani na letisku - mala som všetky potrebné papiere, úradne preložené. Proste aké mali oficiálne mať, také dostali - po otcoch. Doma to berieme s humorom a máme z toho občas zábavu, keďže deti môžem volať aj priezviskom 🙂 Už ich meniť nebudem, a určite nie kvôli idiotským rečiam kolegov.

nika11103
7. jún 2025

Kokos toto fakt ? Ja akože nechápem niektorých ľudí , čo potrebujú riešiť veci , do ktorých ich hvn. Čo potom žena , čo ma jedno dieťa s mužom , ktorý jej napríklad zomrel ? A mala ho v dvadsiatke ? To už nikdy v živote sa nemôže zamilovať a nemať z lásky ďalšie dieťa ? Kokos starajte sa všetci o svoje prahy a najmä keď ide o cudzích ľudí . Bývala žena môjho bývalého partnera ma tri dievčatá , tiež ma každá vlastného otca ale teda taká mama to je , že by mohla byt mamou roka .

konicekmodry
7. jún 2025

Poznam dve, co ma 3 deti s tromi muzmi a jednu 2 deti s dvomi muzmi.Obe su trochu jednoduchsie, naivne a maju radi muzov, koketuju atd.Tiez ich ludia ohovaraju.Za mna robit si s kazdym muzom dieta je nezodpovedne .Mne by blikali kontrolky aj keby to bolo v opacnom garde.Nechcela by som muza co ma dve deti s dvomi zenami, nieto tri.A tak isto to beru aj niektori muzi, ti co nemaju moc sance u zien, vezmu aj taku zenu.Obhajovat to budu hlavne tie zeny ktore same maju 2,3 deti s roznymi muzmi.

pikachu999
7. jún 2025

Takých by som poslala do pi nech si hľadia vlastne manželstvo/partnerov..

petracandle
7. jún 2025

Kurvou by som ťa v živote nenazvala (jednak preto, že by som si nedovolila ťa urážať, ale aj technicky lebo kurvy práveže nemajú deti 😃 ), ale musíš uznať, že to je naozaj nezvyčajné, a tak to pochopiteľne vzbudí nejaké zabudovanie.

V každom prílade, tvoja situácia sa dá pochopiť. Super, že si šťastná aj ty aj deti. Snáď sa s aktuálnym partnerom už nerozídete, lebo to už by bolo zvláštne 😃

A predovšetkým by som riešila personálne ako mohli takú citlivú informáciu vypustiť!

sasa1310
7. jún 2025
@konicekmodry

Poznam dve, co ma 3 deti s tromi muzmi a jednu 2 deti s dvomi muzmi.Obe su trochu jednoduchsie, naivne a maju radi muzov, koketuju atd.Tiez ich ludia ohovaraju.Za mna robit si s kazdym muzom dieta je nezodpovedne .Mne by blikali kontrolky aj keby to bolo v opacnom garde.Nechcela by som muza co ma dve deti s dvomi zenami, nieto tri.A tak isto to beru aj niektori muzi, ti co nemaju moc sance u zien, vezmu aj taku zenu.Obhajovat to budu hlavne tie zeny ktore same maju 2,3 deti s roznymi muzmi.

@konicekmodry si to vystihla a hlavne povahu tých žien. Jednoducho z každého vzťahu si berú suvenír v podobe dieťaťa

zmrzlinka2021
7. jún 2025

Čiže ku*va je žena čo spala s aspoň troma chlapmi? Alebo ku*vou sa stáva až deťmi?

lienka.7
7. jún 2025

@autorka prvý krat, ok, stava sa si povie človek, "nehoda"... Druhý krát už je to také...ale ok, mas dieta s mužom. Ale nechápem, naco si si opäť robila dieta s partnerom. Asi nejaká "uchylka" v tvojom prípade tam určite by byť mohla, lebo priamo kurva nie si, ale tiež asi nie moc normálna tiež nebudeš. Už len kvôli tým deťom si fakt nerob dieta s každým chlapom, s ktorým si

tairyx
7. jún 2025
@sasa1310

@konicekmodry si to vystihla a hlavne povahu tých žien. Jednoducho z každého vzťahu si berú suvenír v podobe dieťaťa

@sasa1310 a veď keď aj, nie je to ich vec, ich život? Nikto nemá právo ich súdiť. Tak ako by som neodsúdila ženu, čo šla na potrat, neodsudzujem ženu, ktorá má 5 detí každé s iným, neodsudzujem nikoho, kto je "jednoduchší" či "hlúpejší", alebo v živote nerozvážnejší, každý sme nejaký, robíme to najlepšie čo v živote v tej konkrétnej chvíli vieme, nikto si nezaslúži opovrhovanie za to, že žije svoj život ako najlepšie vie, podľa svojich schopností a možností.

sasa1310
7. jún 2025
@tairyx

@sasa1310 a veď keď aj, nie je to ich vec, ich život? Nikto nemá právo ich súdiť. Tak ako by som neodsúdila ženu, čo šla na potrat, neodsudzujem ženu, ktorá má 5 detí každé s iným, neodsudzujem nikoho, kto je "jednoduchší" či "hlúpejší", alebo v živote nerozvážnejší, každý sme nejaký, robíme to najlepšie čo v živote v tej konkrétnej chvíli vieme, nikto si nezaslúži opovrhovanie za to, že žije svoj život ako najlepšie vie, podľa svojich schopností a možností.

@tairyx vyjadrila som sa len na jeden komentár. Zbytok neriešim.

tairyx
7. jún 2025
@sasa1310

@tairyx vyjadrila som sa len na jeden komentár. Zbytok neriešim.

@sasa1310 áno v pohode, mohla som označiť aj tú prispievateľku, ku ktorej príspevku si sa vyjadrila, alebo len ju, to uznávam. Prišlo mi to tak pod ruku, tak snáď to nie je taký problém, nenapísala som nič hanlivé na tvoju osobu konkrétne.

sasa1310
7. jún 2025
@tairyx

@sasa1310 áno v pohode, mohla som označiť aj tú prispievateľku, ku ktorej príspevku si sa vyjadrila, alebo len ju, to uznávam. Prišlo mi to tak pod ruku, tak snáď to nie je taký problém, nenapísala som nič hanlivé na tvoju osobu konkrétne.

@tairyx nie, nie je. Ja len, že nikoho neodsudzujem ani som neodsudzovala

tairyx
7. jún 2025
@sasa1310

@tairyx nie, nie je. Ja len, že nikoho neodsudzujem ani som neodsudzovala

@sasa1310 mne to tak "vyznelo". Lebo už akú má kto povahu, to nie je vec, ku ktorej sa má ktokoľvek cudzí vyjadrovať, takisto k menej inteligentným ľuďom, či tým, ktorí v živote urobili zlé rozhodnutia. Iba to som chcela podotknúť, že mnohí si myslia, že neodsudzujú druhých, ale pritom ohŕňajú nad nimi nosom či dvíhajú nad nimi obočie.

kassandra25
7. jún 2025

No rarita si. Lebo ja poznám stovky žien a presne iba 2 z toho majú 3 deti s 3 mužmi, takže rarita si. Takisto poznám presne iba 1 s 5 deťmi od toho istého muža, aj to je rarita. Nechápem, prečo niekto tvrdí, že nie si rarita, keď úplne bežné prípady sú iné a to vieš i ty sama, inak by si bola bez otázok. Takže, keď zo stoviek žien, čo poznám, presne počet 2 ma po 3 deti s 3 rôznymi mužmi, tak ty nemôžeš byt v ziadnom prípade bežná rodina. Ak s týmto dotyčnym jedného dňa nebudete pár, potom dôjde zasa 4ty, s ktorým budeš pár a možno žiť. Aspoň vidíš, ako ta berú bežní ľudia, ktorí si povedia o tebe svoje, keď ich nepočujes a ostatní, čo si myslia. Ja zasa pojmy urážajúce a oznacujuce teba za ku.vu, to by som sa zdržala, netreba urážať, lebo tí dotycni v tvojich topánkach nechodili a hlavne, že o deti sa staráš a ich ľúbiš.