Túžim po dieťatku, ale muž je otrasný
strasne tuzim po druhom dietatku, ale moj muz je otrasny.. ziadna empatia, sudrznost,on si hladi len svoje je mi z toho velmi smutno lebo ho lubim ale nazasluzi si to. Sice tvrdi, ze ma miluje, ale ja z jeho strany nic necitim 🙁k prvemu dietatu je sice dobry, snazi sa, ale len k dietatu kumne nie ☹️
Tazko je posudit .. aku hlbku maju vase problemy, z tvojho opisu. Ty si velmi emotivna a Mozno Niektore veci moc prezivas alebo jeho diagnoza ti ozaj ide na nervy a ozaj by sla kazdemu. Mozno je to cele tym ze sa ti malo venuje a ked tak len negativne? Chodite spolu na vylety robite veci spolu ako rodina ?
@miadi no ide mi to cele uz na nervy lebo dobre vychadzame iba ked vsetko tolerujem a tvarim sa ze vsetlo v pohode,ale fakt sa to neda nonstop a zivot ujde a nic sa ani rokmi nezmeni a ano som emotivnejsi hlavne poslednu dobu, ako som si zacala uvedomovat ze mi tento jeho ignor voci mne ide dost na nervy, ja napriklad ked ho ignorujem tak sa pyta co sa stalo, ked ho neobijmem tak.ze mu chyba dotyk, ale ze on mna.neobijme ako je.rok.dlhy to uz je ok 😀
@emmeke mam kamaratky ale niektorym to ani nechcem vraviet, maju dost svojho (,ako aj kazdy,,) a vacsinou mi zvyknu vsetko schvalit, drzia somnou ale ja potrebujem taky nestranejsi nazor naozaj nepotrebujem.aby ma.dakto.chvalil ze ja.sok.dobra a on zly😀ale take nestranejsie
Skus dat viac opisou konkretnychh situacii co ti vadia. Je moznost ze jeho chovanie je sucastou jeho diagnozy a ze vlastne chces od neho nieco co ti nedokaze dat ? A tym padom by si bola neempaficka aj ty? I
A kolko ma prve dieta ? No ano druhe dieta je extremna zataz pre vztah a osobne po skusenosti by som sq do druhehi nehrnula, ale pockala. Neni to vobec idylicke mat dve deti.
Vidis ako kde to je rozne u nas je to naopak idylicke mat dve deti. Najlepsie co sa mohlo stat, ty by si ale mala najprv vyriesit vas vztah ,
Chlap je otrasný, žiadna empatia, ale Ty myslíš na druhé decko, lebo hodiny tikajú. Ženské, preboha, už rozmýšľajte tým, čo máte v hlave. Aby si tu o mesiac nepísala príspevok, že si tehotná a rozvádzate sa.
A co si myslíš? Ze druhé dieťa ho zmení a začne ta mat rad, keď to tak pri prvom necítil? Urob si ich aj 10, ak si ta neváži, tak dieťa to nezmení. Nechápem, prečo si mnohé zeny myslia, ze dieťa ke nejaký čarovný prútik na záchranu vztahu.
@katkami123 to si kde precitala, ze dieta ho zmeni?? ja vravim ze by som chcela este jedno dieta lebo som vzdy tuzila po vacsej rodine aspon 2 deti, ale sprava sa ako sa sprava tak to nieje mozne zrejme a z tohto som smutna
No mozno uz aj laska vyprchala. Ty to ako vnimas ? Vyzera, ze mas dve moznosti, pockat 2/3 roky co stale nie je neskoro, alebo potom druhe dieta s niekym inym.
Kazdu vztah mà obdobie ked je dole inokedy hore dobre a zle casy. Ak mas pocit dlhodobo ze len povie lubim Ta no necitis to z jeho činou Mozno ozaj to vyprchalo a hovori to len ako frazu. Treba na tom popracovat a ked sa nic nezmeni k lepsiemu tak .. vzdy mozete ist od seba. No mysli na to ze obaja mate psychicke problemy a Mozno z toho prameni cely tvoj pocit ze Ta nema dost rad. Ono naozaj je to ako on hovori ze prvy rok je kazdy lepsi ( okrem blbcou co sa prejavia hnet ). Ale aj ty si bola ten prvy rok ina lepsia . Nemali ste za sebou este nic zle. Nemala si pocit krivdy vycitky ze neprezival stebou ked bola tvoja mamina v nemocnici. ( z chlapskeho pohladu nevedel ze umrie a vedel ze nic stym nenarobi je to hnusne ze Ta ignoroval a zabaval sa na mobile ale zas snad to potom o lutoval a bol ti oporou na pohrebe? Nezabudas na to dobre ? Nesustredis sa len na to zle?)
Tak pre biologicke hodiny si urobis dieta s kretenom,ktory ta ma absolutne v pazi, len aby si bola spokojna... a on chce dalsie dieta? Aby si potom o par mesiacov nenariekala, ze ta pustil k vode...

No to si len myslis ze dieta to nevidi. Oni vedia aj co netusis. Ved vidi citi ze rodicia spolu nie su ok. Vidi inych ludi ine pary ako sa k sebe chovaju. Vidi vas ako sa k sebe nemate. 32 si este mlada na bio hodiny ale zas 6r je uz dost rozdiel Keby sa aj hnet podarilo otehotniet tak 7r .ale tak to je vzdy ruska ruleta ako ten vztah bude medzi detmi. Moze to byt super partaci ale .. vas vztah sa moze este zhorsit . Tehotenstvo a nove babo v dome je nie len radost ale aj zataz pre vztah. Skuska vztahu nie lepidlo. Ako vidis vas vztah do buducna? Je tam vzajomna laska? Chcete spolu na vztahu pracovat? Ci len obaja frflete na toho druheho?