Túžim po inom chlapovi. Som normálna?
Ahojte. Som tu nová, potrebovala by som poradiť, mám dlhoročný vzťah, z neho krásne dieťa, s mužom si rozumieme, netrpíme žiadnou krízou, či už partnerskou, sexuálnou alebo finančnou, nehádame sa len tak pre nič za nič, vieme sa o všetkom v klude porozprávať.
Môj problém spočíva v tom, že už dlho túžim po jednom chlapovi. Je slobodný, je to náš najlepší priatel, môj muž ma s ním zoznámil ešte dávno pradávno.
Rozumieme si skoro vo všetkom, má rád naše dieťa, strašne ma fyzicky priťahuje, chcela by som ho za stáleho milenca, neviem prečo, kedže doma mám všetko. Niečo ma k nemu ťahá. Strašne ho chcem. Stále musím nad ním rozmýšlať. Ani neviem prečo, ale ani by mi nebolo lúto, že som podviedla svojho muža. Vedela by som si predstaviť s ním občas byť, môj muž chodieva na pol týždnovky, takže absolutne by som nemala strach, že dojde skôr z práce.
Neviem, čo mám robiť. či mám kamoša pozvať na kávu a na rovinu sa ho to opýtať, alebo či to mám v sebe dusiť.... Neviem sa už na neho ani normálne pozrieť, najradšej by som mu všetko povedala. Som si na 80 percent istá, že by ma odmietol, kedže je best priatel mojho muža a nikdy by mu také niečo nespravil, možno sa mu ani nepáčim, no rada by som to od neho počula, že ma nechce. Nechcem si ničiť môj vzťah, no len chcem sa aspoň raz vyspať s tým neuveritelne krásnym a úplne super chlapom, nehladám u neho lásku ani nič podobné, hladám len sexuálne napätie a možno trochu zmenu....
Ani neviem čo od vás tu čakám, či podporu, či osočovanie, urážanie, nadávky alebo či chcem aby ste mi napísali, nech to mojmu mužovi nerobím, že si to nezaslúži, no potrebovala som sa aspoň takto vyrozprávať niekomu.
Bola by som rada, ak by sa mi ozvala do Internej pošty nejaká baba, čo má milenca, no neplánuje si ničiť rodinu a ostať s milencom, má ho len na postelné radovánky.
"co nechces aby ini robili tebe, nerob ani ty im"
a ono casto, to snivanie keby sa snad aj zrealizovalo, tak sa mozes pekelne sklamat.. vysneny uzasny super chlap sa moze zmenit na nieco uplne ine. Ty tuzis po tej predstave o tom chlapovi, po predstave ktoru mas, nevies aka by bola realita.. drz sa toho co mas dom, vaz si to. Ludia si casto neuvedomuju co maju, pokial to nestratia.
sme rozmaznani a tuzime stale po novych podnetoch, po vasni, a neviem este po com vsetkom..ale preber sa! kazdy vztah, milenecky, manzelsky sa meni v case.. kazda vasen casom opadne a nastane tvrda realita... zabudame, ze nie stav zalubenia je normalny, nie, to je mimoriadny stav a docasny a velmi neisty.. ta nuda a strereotyp su normalom, ale to je prave sa stabilita, ktoru potrebujeme 😉
@betabe V podstate súhlasím hneď s prvým názorom s asasasou, ale zase viem pochopiť, prečo máš také pocity. Má ich aspoň raz v živote každý, kto žije v dlhoročnom vzťahu a kľudne aj vo fungujúcom. Možno nie hneď na podvod, ale to, že Ťa niekto iný priťahuje je úplne normálne. Otázka znie, či odoláš alebo si pokazíš vzťah kvôli vášni..vzťah si zničíš na milión percent, to si buď istá presne tak isto ako s tým, že aj tá vášeň vyprchá. A nebude to ani tak dlho trvať. Ďalej, hádam, ani nemá zmysel sa rozpisovať..len Ti želám, aby si sa rozhodla správne. I keď si myslím, nie, ja som presvedčená, že ak sa budete stretávať naďalej a Ty nezmeníš naňho svoj pohľad, skôr či neskôr sa to stane..Proste, zahrávaš sa s ohňom..Pozor na to, oheň páli..aby Ti život nevzbĺkol ako domček z karát pre.........pre nič. 😉
@betabe Skutocne neviem, kde som pisala, ze ak muz podvedie zenu, tak je to ine. Vidis niekde komentar tohoto typu?
Ja osobne neveru nerozdelujem podla pohlavia.
Je to spinavost najhrubsieho zrna a nezalezi, ci zneveril muz, alebo zena. Beriem ju rovnako.
Ty si sa pre neveru nie iba rozhodla....Ty po nevere este aj TUZIS. V tomto pripade neocakavaj radu od mamiciek na MK, ale chod do kostola 😉
@betabe ak chces vediet ake to je podvadzat svojho partnera a ake su potom nasledky pre vsetky strany napis mojmu manzelovy(bjboris)..on ti isto rad povie a poradi ako sa to robi,bez vycitiek spavat s dvomi zenami a robit ako keby nic a este kydat na svoju manzelku a opustit vsetko , 15rocny vstah,byt,zazemie,dieta...
Dievca spamataj sa kym nieje neskoro...
Nechapem to...ci ja som staromodna, ked dnes suka kazdy s kazdym a sme jedna velka stastna rodina,milenci,milenky....????
@betabe To že muži podvádzajú svoje manželky je rovnako choré ako to o čom rozmýšľaš ty však si treba vážiť jeden druhého a ešte keď máte pekný v sťah... ...zato že sú ľudia ktorý nevedia čo od radosti majú robiť to neznamená , že je to v poriadku .....môj názor dnešná doba je taká, že každý myslí len na seba a na svoje potreby a zabúda na rodinu a nato čo je preneho to najdrahšie však si kopeš sama jamu pod nohami........je to úbohé..... 😢 😢 😢
@betabe snažíš sa presvedčiť samú seba,že to,čo chceš urobiť,je správne...lebo sa to dnes tak "nosí"...no moja zlatá,žial máš pravdu,ale mýliš sa v jednom....všetci tí,čo podvádzajú a je jedno,či je to muž alebo žena,nemajú "chrbtovú kosť".....je neprípustné,aby podvádzal muž..rovnako ako je neprípustné,aby podvádzala žena a to,že tí podvádzaní partneri s tým druhým dotyčným žijú celý život? no žial, je to ich volba....na takéto niečo totižto človek musí mať guráž a žalúdok,ako sa povie.....nikto ťa tu neodsudzuje, ak dokážeš podviesť muža,aj ked len jednorázovo,tak to urob bez akýchkolvek výčitiek / aj za cenu toho,že by si mu tým ublížila /, ...ja len nikdy nepochopím to, prečo si tí neverníci myslia,že ked budem celý život svoju neveru zatlkať, všetko bude ok a nikto sa nič nedozvie......ked máte tú guráž byť neverní svojmu partnerovi,majte potom tú guráž ihned sa mu k nevere priznať
@betabe ano je vela parov co sa podvadza vedia o milencoch tych druhych, no mlcia a hraju sa na uzasnu rodinu ... kde je uprimnost a ta prava laska ? mozno som staromodna, ale stale verim na uprimnost medzi partnermi.. ako som ti napisala uz.. pacil sa mi jeden chlap, z ktorym som spala za slobodna.. on je tiez zenaty teraz.. aj mysliena mi tak len prebleskla par krat ze ake to bolo a tak... trochu som sa v mysli vzrusila ... a potom som sa zasmiala sama nad sebou ze co bolo bolo.. ze mam mm a milujem ho, sex je s nim uzasny, je skvely otec, a ked sa pohadame ako v normalnej rodine, tak sa aj udobrime... s mojim manzelom vedieme vela krat az prilis otvorene rozhovory.. ja nerada skryvam tieto veci, ktore by on asi aj najradsej nevedel.. ale musela som mu povedat ze sa mi ten muz paci fyzicky a ze som mala trosku " steklenie l ale ze sa za to hanbim.. lebo sak som vydata .. a on sa usmiela povedal mi ze sak je to prirodzene ked nam pritahuje druhe pohlavie... aj on sa obzrie za inou zenou a urcite si niekedy nieco aj predstavý v mysli v tu sekundu .... ale tym to vsetko koncí . viem aka silna je tuzba po niekom.... a viem aj ako sa zosilnuje tym viac, ked toho cloveka nemozes mat.... ale su to len hlupe zivocisne pudy . a ludia by mali vediet tiedo pudy ovladat
@betabe stereotyp a nudu vo vzťahu podporujeme len my sami
@betabe A este posledna vec... Zda sa mi, ze pod Tvojim pravy "nickom" si obycajna mamicka s kazdodennymi povinnostiami, nepovsimnuta, seda myska... a tymto "nezvycajnym" problemom si sa chcela zviditelnit a ako keby si chcela byt nejaka "celebrita" na konovi.
Co ja viem....taketo osobne "chutky" by som asi isla diskutovat s psychologom, aby som neprisla o to, co je v zivote najcennejsie (popri zdraviu) a to je RODINA...
No ty namiesto toho prides sem.....trochu detinske....resp. prilis detinske, nevhodne pre zrelu zenu 😉 Zelam vela stastia....
@betabe sory, ale mne to pride echt detske tvoje zmyslanie....
mas baby muza vsetko asi si si nikdy nepokazila vztah, tak nevies co to je....
ja to poznam, aj ked trosku iny pripad, ale napisem ti, ze je to nechutne, len ta to odtiahne od tvojho muza a na chvilu pritiahne, k niecomu novemu a ked bude koniec, raz bude stratis aj muza aj tvoje radovanky....
mozno skus niekedy pozriet casopis, alebo neaky film, ked to to taha k sexu, ale prosim ta urcite neurob taku hlupost, budes to lutovat cely zivot a nikdy sa nezbavis pocitu viny, mi zeny sme inac citlive ako muzi...
pride mi to asi taka hlupost, ako ked si zena chce vziat baby, aj ked to prirovnanie, a potom ked vidi babo, tak place ma depky a pocita mesiace a roky nenarodeneho minca... dopadla by si podobne v nevere, to mi ver, a ked neveris vyskusaj mozno, ta chlap neodmietne a nieco si uzijes, ale potom si spomenies na moje vety....
Mas pravo si robit, co chces, aj ked si vydata, a moc sa to nehodi, ale potom si nes aj nasledky.....
a ked ti napisu, ake su stastne tie zeny co maju milenca, vsetko je to len povrchne a neuprimne mala som take kamosky, aj ked mozno este horsie, ale kamosky nikdy neboli ☹
@anjelicek26 presne ako si povedala teda napísala 😀 😀 😀 😀
@grettka Ďakujem ti, pekne si to napísala. Vo mne sú percentá, ktoré mi hovoria nie. Už len musím tú väčšinu percent presvedčiť, že nech si odkusnem jazyk a nech nevymýšlam. ☹ Možno ak by mi povedal ten priatel že ok, skúsme to, tak by som cúvla, možno by som len chcela vedieť, či by som mala nejakú šancu u neho. Sama neviem ani ako by som mu to povedala.... Takže ja som len v teorii, len uvažujem nad tým. Nič viac, nevolám ho k sebe ani mu nepíšem ani nič neplánujem. Budem si držať chvílu odstup asi a potom ak ma to neprejde tak budem hladať že kde je problém.
@digysa Ok, ja som písala všeobecne všetkým, že či je iné ked podvádza muž. Nijak som ťa nechcela vytočiť. Ja som sa nerozhodla ešte že to chcem skúsiť, ja zatial iba túžim po tom. Ale kedže sa mi otvorili oči teraz a dostala som prefackané cez monitor 🙂 tak budem asi len v pokušení, ale neurobím to, už len skrz dieťa a skrz manžela.
@betabe je uplne jedno co robia a co si myslia ini ludia ... toto je cisto o tebe a tvojom muzovi ... predpokladam ze si mu pred par rokmi v bielych satoch nieco slubila a ak si to myslela vazne tak by si sa mala snazit aj dodrzat a nie kalkulovat s vopred s tym, ze ti odpusti. Ak nemas take hodnotove zazemie, ktore by ti v takom konani zabranilo, tak si sa nemala vydavat a mohla si si zvolit iny zivotny styl bez toho, aby si tym ranila ludi v tvojej blizkosti. Ak ti zalezi na tvojej rodine a naozaj nevies tie myslienky dostat z hlavy, tak sa o tom porozpravaj s tvojim muzom ... mozno aj za cenu toho, ze obmedzite kontakt alebo aspon ty s tym spolocnym znamym. Alebo si rob co chces ale potom tu nevyplakavaj ze si sama a ze ti neplati vyzivne ...
@betabe podla toho co píses, tak máte velký poblém so sexom v manzelstve, cize nemate bezproblemovy vztah, ale nieco mu chyba a to je sex.., keby to bolo inak, urcite by si netuzila po inom chlapovi... to je priroda, aj ked su vynimky, splanutie náhle zivocisne, ale podla mna ty nie si ten pripad.
Zamysli sa nad tym, prvym prispevkom co si napisala, a nad tym co som napisala ja...
manzelstvo je veda, je to laska, tolerancia, sex, ste milenci, priatelia, kamarati...
stane sa , ze ten sex casom bud ochabne, alebo ste naladeny na inu vlnku...a to bude asi vas problem.
Ak sa rozhodnes pre milenca, poviem ti to takto: 1 zena sa zvykne zamilovat..., a nebude to len jednorazovka
2 urcite to narusi casom vztah muz a ty, ochladnes...voci nemu
3 vycitky svedomia, niekto ich nema , ale pochybujem , ze ty
budes sem patrit, inak by si sa takto verejne nezdôverila
cize ja ti radim, oziv sex s tvojim muzom
zabudni na cudzieho muza, nakoniec aj tak zistis, ze po case su vsetci rovnaky...
drzim ti palce 🙂
@digysa "moja" ja tu nepotrebujem byť žiadna "celebrita". A nie som tu žiadna šedá myška, mám tu priateľky a mám tu vela báb s ktorými si píšem. Vieš, ja nepotrebujem sa dostať až do takej úrovne, ako je napr. @anjelicek26 že pol koníka ju obdivuje aká je super a pol koníka na nu kydá, že sa trepe do každej diskusie a ako zvláda byť taká super matka so super detmi, ked ju stále vidia tu so super radami.
A prepáč anjelicek26 nechcela som sa ťa dotknúť, ja nepatrím do tej skupiny, kde kydajú na teba a smejú sa z teba. Mne je jedno, či si super alebo nie a je to tvoja šikovnosť ako a kolko času tu stráviš a ako si vieš zariadiť čas.
Idem požiadať admina asi aby mi zmazal a zablokoval túto diskusiu, už som sa dozvedela čo som potrebovala, takže viac tu chodiť nemusím.
Dakujem vám aj za IP správy, idem vám poodpisovať, som rada, že niekto aj chápe v akej som situácii.
@kvetinka211 A DAKUJEM AJ TEBE!!! určite zvolím komunikáciu s mojim mužom, kedže mi nemáme problém sa rozprávať o všetkom, takže ja mu na rovinu poviem, že čo mi vrta hlavou a že to chcem zmeniť a nechcem urobiť niečo zlé. určite dojdeme na nejaké riešenie.
Ešte na začiatku nášho vzťahu som sa páčila jeho kamošovi(inému) a ten ma stále podpichoval, že ako by ma chcel a že ako si to so mnou predstavuje, boli sme susedia. Ja som mojmu mužovi(vtedy priatelovi) o tom povedala a raz dva sa to vyriešilo. časom sme sa presťahovali a ukončili sme kontakt s jeho kamaratom. On mu vynadal že nech mi dá pokoj a ten kamoš mi vynadal, že načo som mu to vytrepala. Takže ja sa s mm určite o tom porozprávam a možno vám aj poviem ako sme dopadli.
ci je to spravne, alebo nie, to neriesim, lebo to nie je moja vec. Ale: ja by som riziko videla v tom, ze ak sa das dokopy s jeho priatelom, tak sice mozes mat pekne zazitky a super sex, ale postupne zacnes hladat na manzelovi chyby, lebo ten pocit viny co budes mat, si budes chciet nejako ospravedlnit a najjednoduchsie je zvalit to na manzela. Toto iste mi robil moj ex - on mal frajerky a aby sa ospravedlnil sam pred sebou, tak mne musel dokazat, ze to je kvoli mne. Ze keby som bola lepsia manzelka, tak by to nerobil. To vidim aj na mojej kamoske, kedysi mala super manzela, stale o nom rozpravala pekne, ale ked si nasla frajera, tak zrazu jej manzel je debil. A ked uz si chces zacat nieco nove, tak ja ako kedysi podvadzana manzelka si myslim, ze je slusne to stare ukoncit. Uz len z obycajnej ucty k cloveku.
@betabe - ja to neriesim, nech si kazdy mysli co chce, ale ze ja uz mam urcitu vlastnu uroven som este nevedela 😅 Ked vam zacnu spavat deti 4 hodiny cez obed a maly navyse zalahne pred siedmou, tak sa porozpravame o tom, ako sa da vyplnit cas doma 😅 Ja som spokojna, moje deti su spokojne, moj manzel sa tiez nestazuje 😅 A pravdu povediac, tie zabomysie vojny na koniku boli a budu, ked nie ja, tak niekto iny, maminky na materskej evidentne potrebuju rypat, rypat, rypat, asi im je tiez doma nuda 😉 Ale neboj od septembra idem do prace tak sa tu ukazkovo stratim 😝
@anjelicek26 ty sa nepotrebujes obhajovat, tak to nerob 😉
@betabe, opacny pohlad-ja netvrdim, ze chlapska nevera je ok, rovnako ju nemusim. len chlapi to beru inak, menej citovo, vedia sa lepsie pretvarovat, mrchy hnusne..zena sa vzzdy viac citovo angazuje a to je v tomto pripade na skodu..
a co sa tyka odpustenia pripadnej nevery u vas doma, nespoliehaj sa na to, ze by to manzel prehltol. s jeho kamosom urcite nie!! rovnako ty si nemozes byt ista, ze by si odpustila. vzdy zavisi od okolnosti.
ja ta fakt chapem, tiez mnou raz zatriasol jeden, bola som cerstvo vydata..proste to bol ten typ, co ta omraci a chvilku ti trva spamatat sa..a on ani nechcel, proste to v nom je. ale bola to cisto hormonalna burka, tak som sa na to parkrat vyspala a teraz sa na tom smejem 😅
@betabe 😀 PRe mna je konik jeden velky CIRKUS ...a podla toho to aj beriem...
Ale vidim, ze dobrych 70% mamiciek tu "zije svoj zivot".... Podla mna Ty sama dobre vies, co je spravne a co by si mala robit a ako by si sa mala zachovat....
Nepotrebujes rady z Modreho Konika....to mi ver...
@jonki myslim ze zakladatelka si teraz vytvorila novy nick anonymny aby si tu vyliala srdce bez toho, aby bola nejaka sanca spoznat o koho ide, kedze je toto dost intimna tema.. ktora by v podstate mala ostat za dverami spalne, ale budis, nema sa komu zverit, tak si vytvorila anonymny nick a napisala..... ma urcite aj druhy, ktory pouziva , aj s fotkami a vela priatelkami aj z blizkeho okolia... mozno je to internetova znama niektorej z nas... o ktorej by sme to najmenej cakali.....
nemyslim , ze v tomto pripade ide o zart alebo o uputanie pozornosti. Toto je tema, ktora sa nas zien v stereotype / zovseobecnujem az nedojde k nedorozumeniem/ tyka viac ako si prizname.... sme radi, ked nase manzelstva prezentujeme ako harmonicke, s nenahraditelnymi sexualnymi zazitkami , bezproblemove ... no vela zien sa obcas v myslienkach pristavy a tuzi trosku odbocit z toho kruhu povinnosti a pravidiel a zasad....
vsetky sme dokonale zeny a nikdy sme si ani jedna v amoku v nahnevanosti na partnera , ci v drobnejsej "manzelskej krize", alebo po rokoch chladneho aj ked bezkonflikneho stereotypu nepomysleli na byvalu lasku alebo niekoho s kym si dobre rozumieme a vidime ho len v tom dobrom svetle .......
absolutne si nezastavam betabe. ale zamyslite sa .... dnes tu mozte na betabe nadavat a o dva mesiace mozte mat podobne pocity ako ona.... napisala ze maju harmonicke manzelstvo .... no ake to vsetko v skutocnosti je a ako sa v nom citi vie len ona sama ... tak nesudme, kym nevieme... betabe chcela len poradit, aby sme jej usmernili myslienky.. nechcela odsudzovat .. aj ked s tym pocitala ake tu budu ohlasy

@lucka1987 Určite by ma to mrzelo, ale neviem dopredu svoje pocity, že ako by som sa správala k svojmu mužovi. Nechcem prísť o neho ani o rodinu, len som mala pocit, že ak by som chcela sex s niekým iným tak by to mal byť človek ktorého poznám a mám ho rada ako priatela. Mám priatelku čo bola skoro 10 rokov vydatá, vlastne aj teraz je a celých 10r svojho muža stále podvádzala. A fungovali normálne.
Mám priatela, čo má skoro 60 rokov a má vyše 10 ročný vzťah s jednou pani a pritom je ženatý a bývava aj normálne so svojou ženou. A tá pani vie, že je ženatý, no nijak to neriešia. Raz do týždna chodia spolu na chatu na sex a zas sa vracaju k svojím rodinám.
Asi to vyzerá tak, že teraz popisujem len tých čo podvádzajú, ale aj môj muž bol podvádzaný ked mal predtým priatelku, aj ja som bola podvádzaná mojim predošlým partnerom,.... poznám len pár ludí čo ani raz neuhli alebo sa nechcu priznať.
Ale aspon ste mi tu otvorili oči, že priatel má ostať priatelom a nie stať sa milencom.