Túžim po milovaní a nemám partnera
asi pochopite preco som zalozila novy nick, je to dost intimna tema.
tuzim po milovani avsak nemam partnera, s pomockymi sa neuspokojim ako to vyriesit? sex na jednu noc neuznavam
jeeežin, ja som si otvorila diskusiu o sexe a my doma abstinujeme kvôli mojim tehu problémom 🙄 Už ma z toho klepne 😀
Trochu sa odviazat a skusit aj niekoho na jednu, dve, tri noci..proste chlapa ktoreho budes brat ako milenca, zabavku, len cisto sexualnu znamost
Poznám ten pocit, čo máš, ale milenca na jednu noc by som neodporúčala...ani kamaráta na sex 😒 viem, že mi je to ľahko písať, sem-tam som šalela po tom, aby som vyslovene fyzicky niekoho cítila - nie nadarmo - sex je jednou zo základných životných potrieb...ale stálo za to vydržať, počkať na partnera, ktorého ľúbim a ktorý ľúbi mňa a zdieľame spolu veľa veľa iných vecí ako jednu posteľ... Ver mi, narobila by si si kopu problémov v hlave aj v duši...
nooo...:o) moj chlop :o) riesi aj 4 tyzdnove turnusy a to ti je niekedy dost drsne.....:o) a postel prazdnu nemam uz dlllllhu dobu... z jednej strany jedna mala, z druhej strany druha.....o) ked muz dojde, tak...ani vtedy sa nemilujeme, lebo tie rychlovky muz aj tak vystizne nazval....trt..me ako zajace, lebo rychlo, rychlo, ved co ked niektore dojde....:o) a tesim sa na dovolenku, jednu odlozim do apartmanu k chalanom a najmensia sa zobudi akurat na kojenie....:o) aspon sa za to zbozne modlim....:o)
no a ja mam problem sa zoznamit s mužom a ket natrafim tak je ženaty , je to dobre ale len na jednu noc ale ja chcem muža ktory by bol stale moj , čo mam robyt chcem chodit tam gde sa zoznamuju a tancuju a ba via sa a maju sa radi po tom tužim
@lucka1987 absolútny súhlas! Veľmi pekne a múdro napísané. Zakladatelka chod na pokec,nie sú tam len uchylaci, dá sa 🙂 len musíš vediet komunikovať správnym spôsobom a po pár vvetách budes mať zrno oddelene od pliev,nech okrem sexu je aj o čom tociť...a súhlasím veľmi aj iba sexom,môže začať pekný vzťah.😉
no...dva x som sa musela nadychnut...ze sex na jednu noc...pre mna vrcholne nechutné. Samozrejme ze ,,pekný vztah,, sa začne sexom...chemia, hormony, zalubenie...len kde skončí je druha vec.Iste je minimum pripadov ze je z toho sobaš a ,,zili šťastne az kym nepomreli,,Väčšina sa len viac a viac emocionálne doráňa. Potom tu niektore nariekaju ako su tehotne a ,,chlap ,,to,,, nechce,,, nemaju kde byvať a podobne. Nehovoriac o tom, ze ak ten chlap ma bezne taketo znamosti, tak dakujem pekne...chlamydie su to najmenej čo vam zanecha.....ak teda z jednej noci nezačne ten pekny vztah. Pride mi to ako klamanie samej seba - šak sa mu ponuknem, tak snad z toho niečo bude. Byť takou zufalkou je na zamyslenie kde su vaše hodnoty, sebaucta, hrdosť.....ze koli pár sekundovemu orgazmu a klobaske vo vagine robite vlastne matrac prvemu, kto prejavy zaujem. A potom chceme aby si nas muži vazili a boli gentlemani....
@dragooonka Podľa mňa skôr opačne s pomôckami. Dnes robia také pomôcky, že žiadny muz nedokáže tak uspokojiť ženu. Tebe skôr chyba blízkosť, neha, ak rozmýšľaš nad muzom.

@lucka1987 tak snáď žiadna z nás nie je natoľko zúfalá, aby bola odkázaná na to, čo jej kto dohodí, ale zvládne si aj sama vybrať niekoho vhodného, kto sa jej páči a priťahuje ju... 😎 aspoň teda mne to tak príde... ale veď koľko ľudí toľko chutí 😀