Túžim po zásnubách
Ahojte potrebujem pomoct :( .
S priatelom sme spolu 3roky a v kutiku duse tuzim po tom aby sme sa zasnubili aspon. S byvalym mam 3rocneho synceka byvame spolu 2roky 2roky dozadu chcel aj on no zrazu ho to uz bars nelaka vsetko okolo vztahu je ok. Ked sa ho nato opytam stale mi povie aj to raz pride :(
@mi99 vies co tiez mam prerusene studium posledny rocnik mi chyba ale ajtak som sa vedela zamestnat ked clovek chce da sa vsetko! Hoci nebudes sekretarka atd.ale tiez som si vedela odmakat pri mestskych lesoch,predavacku,chodila som upratovat,a v tescu ale kazda praca je praca za ktoru mas zaplatene takze zdvihni zadok a zacni nieco robit a nie sediet doma 🙂
Bože môj! Smejem sa na tvojej hlúposti, na tvojom chcem, na tom že je tu viacero mamičiek, ktoré majú dieťa a vek 20 a robíš ako by si bola dospelá múdra vzdelaná...A pritom opak je pravdou. Si nedozreta! Ale čo sa tu bude každý rozčuľovať na tvojej sprostosti keď aj tak si nedáš povedať aj tak si ideš svoje. To že jedna má 1 izbový byt, dieťa a muža, má viac než ty, čo máš tiež dieťa muža dom, ktorý sa stavia. Rovnaké áno, rozdielne úplne. Ty nemáš nič, pretože ako tu spomíname dom je jeho rodičov ty máš dieťa, kde byvas teraz? Kde budeš ak sa rozidete? Hlavne mysli tým kúskom rozumu čo mas v hlave na seba a dieťa ktoré máš. Máš sa kam vrátiť, kde žiť? Nielen teraz ale aj neskôr? Rozmýšľala si nad životom tvojho dieťaťa? Asi nie. Ja vždy som rozmýšľala nad tým, či sa mám kam vrátiť ak budem sama so synom ak by sa niečo nevydarilo aby som mala peniaze, z ktorých vyzijeme obaja a aby som čo najľahšie mala prácu keď syn pôjde do škôlky. Svadba nie je istota že chlap pri tebe ostane, ani dieťa!!!!! To nikdy nebudeš mať istotu nikdy!!!! Si to zapamätaj pretože ak si baba čo pre peniaze aj nohy rozkroci, a kašle na lásku (mám ex spolužiačku čo je taká, aby mala na živobytie a k tomu staršiu dcéru chorú) nikdy nebudeš mať život ako by si chcela. To znamená, využi materskú a uč sa hlavne pravopisu, vyjadrovaniu chovaniu a niečo čo ťa uživí. A ser na svadbu lebo budeš dosť ľutovať, svadba počká.
@obsadenemeno že ty máš už Silvestra! priznaj sa, čo máš naliate? Nemôžem už z teba! 😍
Ako ,tu je jednoznacne skoda sa vyjadrovat. Kazda normalna zena to pochopila ...
Neviem sa dockat novych noviniek z pravopisu ...
@timea7 ✌🏿
@timea7 nic, ale asi si nieco otvorim.... bo co dneska citam na nete, to je uz silna kava..... 😨
sak pravopis sa uci na zakladnej, nie??? Tak ak prerusila skolu koli tehotenstvu, tak pocitam, ze to musela byt nejaka stredna, tak to by uz pravopis mala vediet. A za 3 roky co sedela doma na zadku si mohla tu skolu dorobit, hlavne ak ma priatela, co pracuje a podporuje ju. Sak maleho mohla dat do skolky posledny rok a mohla si dokoncit kvalifikaciu.
ale nee, radsej na dalsie decko zakvasit a chlapa do svadby uhanat....
ja by som si samu seba nevazila, keby som nebola schopna sa o seba postarat sama....ale holt, co uz ja viem, ze.... @mi99
@obsadenemeno tak pockaj ... Ja som mala take spoluziacky co to dali ako povinnu skolsku dochadzku az do stvrteho rocnika 😜 a potom prisiel ten zlom.... a ostali tehotne
@pillipilli no teda, ale pocitam, ze ich chlap do roboty nechodi ani svokrovci chyzu nestavaju......😝
@obsadenemeno tak to sa velmi mylis ... chyzu zbuchali na obecnom pozemku za dve hodiny ..
@pillipilli no vidis, a ze sa neda....s takym biznis planom aj do sveta.....
Mňa by ale hlavne zaujímalo, či vôbec číta čo tu všetky píšeme, lebo nejako neodpovedá, uráža mamičku, ktorá sa má lepšie ako ona čo podľa mňa jej závidí a nechce priznať, ani nemusí. Ale to, že či sa má kam vrátiť, či má rodičov, s ktorými sa stretáva, čo oni jej na to všetko povedali a či má u nich dvere otvorené keby sa nedaj bože čokoľvek stalo a bola by bez strechy nad hlavou. Dievča zlaté vstúp si do svedomia, do hlavy a tam nájdi rozum čo tam nejaký ostal, dokonči si školu alebo ak nechceš chod robiť, lebo syna môžeš dať zatiaľ do škôlky. Hoc by si mala aj len brigádu a hajzle mala umývať, chlap to ocení a porozmýšľa či stojíš ty za to aby si ťa vzal. Treba pred svadbou poriešiť ako by ste platili nájom, kto čo by platil ako by si si priala aby sa choval k tvojmu dieťaťu... treba všetko prebrať, lebo budeš dosť plakať a ako bolo spomenuté, budeš tu vypisovať aká si hlúpa a vydala si sa zaňho a ako ti všetky snažili povedať pravdu a ty slepá si verila iba tej ktorá ti povedala áno treba svadbu chod do toho... ale taká tu zatiaľ nebola :D ked si to vezmeš z jeho strany, on nemá čo stratiť. Nájde si inú babu s ktorou bude mať svadbu, dieťa a bývanie v dome o ktorom ty snívaš, že bude vaše hniezdočko lásky. A čo si myslíš? že jeho rodičia mu nedohovárajú? pred tebou sa môže hrať na niekoho, ale pred rodičmi je ako chlapček, ktorý má frajerku len na sex, mojkanie a akože na dlhý život... ja ti to prajem, každá ti určite praje aby si sa mala dobre aby ti to vyšlo, nikto by nechcel byť sám a meniť partnera ale mala by si sa viac starať o seba a dieťa aby videl, že ak sa on nepohne nájdeš si ty iného. Otoč to aby si ty nebola chudera a on pánko ale ty krásna a múdra a vzdelaná mamička so šťastným synom a on ten čo bud bude hrdý, že ťa má alebo bude ľutovať, že ťa nechal ísť.
Panebože 🙈 dúfam, že sa nikdy nedožijem toho, že by mi jeden zo synov dovliekol domov niečo také ako si ty.
Moja zlatá, ty nemáš nič. Nie VY staviate dom, ale frajerovi rodičia. Nie VY máte peniaze, ale tvoj frajer, kt si tie peniaze zarába.
A zhrniem to dosť hnusne: si tupá ako tágo, vedomosti nemáš ani na úrovni ZŠ, lenivá, s jedným dieťaťom "na krku" , čo nikdy predpokladám nerobila, urážať tu ideš kočku ktorej nesiahaš ani po členky ...Prečo by si ťa mal chcieť dotyčný vziať? Spravil by akurát tak najväčšiu chybu svojho života, keby si niečo takéto dobrovoľne zavesil na krk
@mi99 tak bud ta musi mat velmi rad,ked si ta raz zoberie....alebo ani ty nie si zly clovek....alebo on je sice bohaty,ale hlupy,co zase tebe moze vyhovovat...alebo ta ma na chvilu...a potom,do noveho si dovedie manzelku....
neviem...ale z tvojich reakcii mi ssympatie nejako dochadzaju....
vies,len jedno sa mi potvrdzuje...tak ako vzdy
vies,to o tom klase...plnom a prazdnom
Co k tomuto dodat - asi len tolko ze priatel ma viac rozumu a aj ho dokaze pouzivat a rodicia ak si dom postavia tak ze si ho aj pravne zabezpecia aby buducej neveste v pripade potreby neostala ani cihlicka
dievča a ty sa ani trochu nehanbíš? Nedokázala si nič, nikde si nepracovala, školu si nedorobila a ideš rodiť ďalšie decko čo bude závisle na podpore štátu lebo matka je neschopáčka čo nevie zatnúť zuby a ísť aspoň na 9 mesiacov do prace....a mimo to aj keď si ťa ten chudák čo ťa má teraz na krku zoberie tak si nemysli,že dom bude automaticky tvoj ..až ho omrzíš pojdeš do ..aj s 2 deckami na krku a to som zvedavá či ti potom bude lahšie dorobiť si školu a nájsť prácu...pekne so svadbou počkaj a nauč sa stáť na svojich nohách...veď si matka preboha tak sa spravaj tak aby na teba mohol byť tvoj syn hrdý 🙂
Neviem ktora to zienka z vas raz napisala, budem to teraz citovat: "mila pani zakldatelka, ty asi nebudes ta naostrejsia farbicka v krabicke, ze?"
kedysi platilo take stare porekladlo: "ohybaj ma mamko kym som Janko, bo jak budem Jano uz ma neohnes mamko".....niekedy tie vychovne odsampak maju svoj vyznam od rodicov...ci uz pre chlapov abo dievcence 🙂
@lubkavargova1 nebol to najostrejsi nozik v sufliku??? sharpest knife in the drawer???
ale pointa je rovnaka aj tak
Ake ste mudre ale ta sopla @ale_na mi ide na nervy dievca mladsie odomna a mudruje ! Mne robit pri lesoch taku podratnu pracu robit haha mozes sa hambyt!! A upratovat alebo tesco ? Si smiesna naco si si urobyla decko ked musis robyt?? Mala si ist na socialku :D decko by ti malo zadara skolku! Noaco gramatyku nevye kazdi a ona ze ma rozum asy nie ked ma decko f 17tych!
@mi99 a niekto nevie ani gramatiku, ani robit, ani rozum nema..... lebo mudrost od veku nezalezi, vies?
Ved len pocitajme spolu: podratnu, hambyt, urobyla, robyt, noaco, gramatyku, nevye, kazdi, f 17tych.....
a ved aj ty si mala decko v 17????
Boze, dufam, ze ten tvoj si toto precita a spakuje ti tasku, ty hlupe nevycvalane lenive nevzdelane tela!!!!
Preco sa navazas len do mna ? :D a co teraz ze som to robila ale mala som snahu prispiet aspon nieco do domacnosti na rozdiel od teba ;) ano mala som ho "f" 17tich ale snazim sa postarat o neho moje dieta ma vsetko co potrebuje!
@mi99 a este jedna vec, nie kazdy chce byt na socialke, vies, prdelka?!?!
Lebo niektori ludia, dokonca aj zeny, maju pocit zadostucinenia z dobre vykonanej prace. Lebo by sa hanbili na tej socialke byt. Lebo praca a pobyt v pracovnom kolektive im pomaha rast a rozvija inteligenciu, vies?
A keby boli vsetky na socialke, kto by na tej socialke robil, ha?
@ale_na asi sa do teba stale navaza len preto lebo je to uplna chudera,ktora potrebuje niakeho obetneho baranka do ktoreho by si mohla kopnut,a ste rovnako stare. A este k tomu by potrebovala riadne dozriet alebo aj druhy krat padnut na hubu aby si uvedomila,ze ma zdvihnut ten zadok a ist makat aby mala za co vyzivit svojho syna
@obsadenemeno ona nemôže byť skutočná. Neverím že niečo tak sprosté existuje. To si len srandu z nás robí😂
A tebe nie je hanby si tu privlastňovať dom, ktorí stavajú cudzí ľudia? Sa mu ani nečudujem, že ťa ešte nepožiadal o ruku,

@mi99 zakladnu?