icon

Túžim po zásnubách

mi99
29. dec 2016

Ahojte potrebujem pomoct :( .
S priatelom sme spolu 3roky a v kutiku duse tuzim po tom aby sme sa zasnubili aspon. S byvalym mam 3rocneho synceka byvame spolu 2roky 2roky dozadu chcel aj on no zrazu ho to uz bars nelaka vsetko okolo vztahu je ok. Ked sa ho nato opytam stale mi povie aj to raz pride :(

7ammy7
30. dec 2016

s takýmto vyjadrovaním a postojom k životu lutujem toho chudáka čo ťa okrúžkuje a ktorému budeš visieť na krku...

midori123
30. dec 2016

@7ammy7 pochybujem že ju niekto okrúžkuje😅

obsadenemeno
30. dec 2016

@midori123 praveze sa bojim, ze ona je skutocna......🙏

pillipilli
30. dec 2016

@mi99 ako nehnevaj sa ale ja pre takych ako ty mam jedno pomenovanie a to čvarga !!!
Ked uz aj ASY si napisala s tvrdym Y tak musis byt dementna... a co je smutne ,ze tvoje decko bude to iste tupelo ako ty , lebo bouzial mudrost neni tvoja silna stranka.
To ze ma decko zadara skolku , tak to ma start do zivota !!! dalsi asocial ... Ty si na to hrda ze si trubka ktora sa nevie o seba ani decko postarat, tak to chce gule. Lenze bouzial ten tvoj ich asi nema aby si dvoch retardov uviazal na krk . Kazda praca je praca, zato ze makas v tescu sa moze hambit iba taka jeblina ako ty !!! FUJ OPLULA BY SOM TA !!!

ale_na
30. dec 2016

@midori123 asi to je skutocne :D :D

timea7
30. dec 2016

baby pohov, téma je s najväčšou pravdepodobnosťou vymyslená, tak ako všetky, ktoré založila. A myslím, že je to ten istý nick, ako pred časom, ktorý menil úroveň gramatiky podľa potreby a písal o neposlušnom synovi.

ale_na
30. dec 2016

@timea7 ako vies :o

mi99
autor
30. dec 2016

Vobec mi nevadi to ze dom robia jeho rodicia budem mat bivanir pre syna a pre mna 🙂 nebudem aspon v cinziaku a zaci sa mam hambit?iny vedia vyuzit to ze maju dety zadara skolku preco nie ja ?

timea7
30. dec 2016

@ale_na je tón postupne prechádza do provokácie, mení sa aj frekvencia chýb, ako vtedy, keď to niekde vyhrabem, tak sem hodím link, dnes už sa mi nechce. Okrem toho neverím, že niečo tak tupé behá po svete a ešte sa to rozmnožuje, že to dokáže zapnúť PC, prihlásiť sa na MK , napísať na klávesnici príspevok a odoslať ho....

ale_na
30. dec 2016

@mi99 vies co nato ze mas 21r a dieta si tupa ak...porozmyslaj nad svojim zivotom kus! Dufam ze tvoj syn bude mudrejsi ako ty a dufam ze raz uvidi aj tvoj priatel co si zobral na krk! Maj sa a rozmyslaj ! Bude novy rok tak aby si po novom roku kus dospela 🙂 dobru noc a nevysedavaj tu a nemudruj ale rob nieco uzitocne 🙂

ale_na
30. dec 2016

@timea7 ja som to asi ani nevidela ale ta gramatika je top :D

timea7
30. dec 2016

@ale_na bol to nick erikanezbedna - presne gramatika raz lepšia, raz horšia, provokácia v každej téme, len nech sa píše, len nech skapíňajúci kôň žije....

ale_na
30. dec 2016

@timea7 boh vie mozno naozaj existuje tak tupe dievca :D

obsadenemeno
30. dec 2016

@timea7 sranda, ze reaguje len na jednu prispievatelku.... ja som jej tiez napisala dost ostro, ale nic...... a co ja viem, mozno nepochopila......

@mi99 veru byvat v tom dome budes len dovtedy, dokedy ta tam nechaju. Lebo ten dom nie je tvoj, sliepocka, vies?
A az ta poslu niekam, s tvojou historiou ti ostane len zase ulovit nejakeho na ten zazrak co mas medzi nozkami a dufat, ze mu tiez rodicia postavia dom.

mi99
autor
30. dec 2016

@obsadenemeno reagujem na nu lebo ma vitaca najviac! Preco ma urazate?? On somnou uz ostane je na mna navjazani a som rada ze nam jeho rodicia robia dom oni nam povedali ak budeme mat dieta dom pojde na polku!

timea7
30. dec 2016

@mi99 jasné a teraz tú o Červenej čiapočke 😀

ale_na
30. dec 2016

@mi99 aspon uz vieme preco chces dieta kvoli domu! Dobre to mas premyslene !..

cecilia68
30. dec 2016

@mi99 Mňa by zaujímalo, aké máš vzdelanie?

ale_na
30. dec 2016

@cecilia68 pisala ze nedokoncenu strednu skolu

obsadenemeno
30. dec 2016

@mi99 a preco ta vytaca najviac? Ved byva v jednoizbaku, zatial co ty ak sa postasti, budes mat polku domu. Ona chodila do podradnej roboty a ty veru nie. Ona je blba, lebo nechce byt vyciciavac na socialke......ty si ta sikulka, co vycicia co sa da...... podla vsetkeho si na tom uzasne, tak preco jej zavidis?

obsadenemeno
30. dec 2016

@mi99 a este nieco: takych naviazanych chlapov ked mali 21 bolo uz miliony..... a v 30tke uz boli niekde inde s nejakou inou..... tak sa prilis neraduj, lebo sa fakt jedneho dna zobudis do veeeelmi prekvapivej reality.....

ale_na
30. dec 2016

@obsadenemeno ja som oproti nej nula ;) musim sa dat na socialku :D a svokrovcom nahovorim nech mi postavia dom a aj dalsie dieta si urobim aby mi dali polku domu :D to bude moj novy sen :D dakujrm @mi99 :D

anatalia77
30. dec 2016

@ale_na nebuď labuť však aj to dieťa nech ti niekto zabezpečí,vsak nie si žiadne béčko🙂)))

ale_na
30. dec 2016

@anatalia77 tak nastvalo ma to uz ine baby jej tu pisu ine veci a pusti sa najviac do mna 🙂

alaguema
31. dec 2016

@mi99 Dom, ktorý stavajú jeho rodičia, nie je pre teba do budúcnosti žiadna istota. Takže to s tým, ako budeš mať bývanie pre seba a pre dieťa, je len lotéria. Možno áno, možno nie. To, že prepíšu na teba polovicu domu, ak budete mať spoločné dieťa ti povedali oni, alebo si si to vyfantazírovala? Je to každopádne divná podmienka a vôbec...ja si neviem predstaviť, že by som len tak prepisovala môj majetok na cudziu ženu, frajerku môjho syna...Fakt nevidím dôvod. Ak by s tebou chcel dieťa, mali by ste ho. Keby si ťa chcel vziať, dozvedela by si sa to. Keď si ťa chlap nechce vziať, asi má k tomu dôvod. Mimochodom, aj keby si ťa vzal, na majetok nadobudnutý pred uzavretím manželstva, nemáš nárok ani po svadbe. Takže ho uháňaš asi celkom zbytočne. Získavať materiálne istoty rodením detí, je rizikové povolanie. Môže sa ti stať, že nebudeš mať ani frajera, ani bývanie, dve deti na krku a mizerné výživné k tomu.

romanovic
31. dec 2016

@alaguema naco dres klavesnicu so suvetiami? Mlada nema primerany sw...

renata5
31. dec 2016

Moj syn keby doniesol domov nieco take ako henta prizivnicka tak jej chytim hlavu a obucham o parapetu.neurazaj ludi ktori poctivo pracuju ani mamicky ktore maju za slobodna deti nie kazdy clovek ma stastie.ja si to ani neviem predstavit ze takyto ludia vobec su hnus.

zuzana76
31. dec 2016

Téma je určite fake

7ammy7
31. dec 2016

V živote by som nešla bývať niekam kde mi nebude patriť ani lyžička...to ozaj nemáš hrdosť? Čo ak sa priateľ naviaže na inú, ktorá nebude úplne neschopná a ty skončiš s deckom na ulici?

sabibi51
31. dec 2016

Kokos 21 rokov jedno dieta uz mas a zasnuby hned cakas po 3 rokoch s novym priatelom....ja ani po 10 rokov nie som zasnubena a babo mame len 3 mesiace...kam sa ponahlas..uzenies ho a bude z toho za rok dva rozvod naco je to dobre...boze mlade baby by ste chceli hned vsetko naraz a vela...