Túžim po zásnubách
Ahojte potrebujem pomoct :( .
S priatelom sme spolu 3roky a v kutiku duse tuzim po tom aby sme sa zasnubili aspon. S byvalym mam 3rocneho synceka byvame spolu 2roky 2roky dozadu chcel aj on no zrazu ho to uz bars nelaka vsetko okolo vztahu je ok. Ked sa ho nato opytam stale mi povie aj to raz pride :(
@alaguema....môže sa ti stať, že nebudeš mať ani frajera, ani bývanie, dve deti na krku a mizerné výživné k tomu. ....tu trebalo dopísať ešte, že možno ani deti....Ale myslím, že tiež sa deti zabávajú...a to by bol lepší prípad....
chces zasnuby?
tak sy ich urob. radsej necakaj na chlapa, kim sa rozhybe, sprav sy to podla svojich prectav.
chodte do restavracije a tam ho poziadaj o ruku a hlavne prsten mu kup.
teras predavaju take kynderka s prstenmi. alebo chod k cinanovi, tam maju prstene za 2 eura.
a vies co, ani do restavracije radsej nechodte, kup mu hotdog.
ak ti este ostalo s rodicaku.
Srdcu*
Ja by som len chcela vidiet reakciu rodicov keby ze sa dozvedia co to im sa chysta za nevestu 🙂 🙂
Tak baby teraz potrebujem ja poradit alebo skor vas nazor 🙂 priatel mi len tak vecer spomenul ze buduci rok by chcel svadbu obydvaja mame 21r a sme spolu 3roky podla mna je na svadbu skoro nie? Predsa je to podla mna velky krok 🙂
@ale_na či sa mas vydat alebo nie musis vediet ty sama snad. Nikto vas nepozna...ak by som mala dobrého partnera, rodinne zalozeneho, ktorý sa o nas stara, tak prečo by som sa nevydala? Nie je to len o veku je to aj o takej celkovej zrelosti človeka a o jeho charaktere. Niekto nie je suci na ženbu či vydaj ani po 30tke....,,je to velky krok,, a dieta nebolo velky krok? Ešte väčší...lebo rodičom neprestavaš byt cely svoj zivot zato chlapa mozeš poslať kade lahšie...
Skús o tom nehovoriť. Môže mať pocit, že na neho naléháš😉
@sardinka336 -priatel je dobry ako kazdy ma svoje chyby ako aj ja mi kedy sa pochytime za malickosti vacsinou je to mojou chybou 🙂 ale inak je vsetko ok k mojmu synovi sa sprava dobre snazi sa ho vychovavat somnou 🙂 lenze skor mi vadi to on pracuje ja nie :( a chcela by som mu pomoct aj s byvanim,svadbou vsetkym :(
chceš klasicky si ho poistiť a dať do vačku a to znamená že si v slabej pozícii a preto tlačíš. a to je odpudzujúce pretože to obnažuje v plnej holote to, o čo ženskej ide.
že vlastne ho chce za partnera a náhradného otca
@mi99 tak ja som sa vydávala v 20, muž mal 21, syna som rodila ako 22...a sme spolu už 24 rokov, a žili sme, prežili sme všetko, kde je vôľa je aj cesta, takže skoro ako skoro....ja sa skôr začínam tešiť, že tuším sa už trend vydávania sa a ženenia po 30 začína obracať k starému dobrému trendu 20 - ročných - ja hovorím - choď do toho!
@mi99 si čistá sprostá zlatokopka, hlavne sa modli aby si toto ten tvoj frajer neprečítal, alebo jeho rodičia..............................................alebo nech si radšej prečítajú aspoň uvidia kto sa im silou-mocou trepe do rodiny........................................... potom pôjdeš krajíčkom a budeš šťastná-prešťastná aj za jednoizbák a prácu za 200 ečiek na dohodu.
ľudia (normálni ľudia) sa sobášia z lásky a z rovnakého dôvodu majú deti - nie preto aby mali polku domu
a to že je na teba naviazaný neznamená, že sa časom nenaviaže na inú ženu, 100-krát lepšiu ktorá ma charakter a rozum.
@ale_na vidíš, presne aj pre Teba, choďte do toho! Nehovorím, že to je alebo bolo ľahké, boli časy, že sme nemali na nič nové, všetko staré alebo požičané, žili sme na dlh, doslova, od výplaty k výplate, no boli sme šťastní, zamilovaní a zvládli sme všetko, syn má teraz 22 a nie sme ako deti a rodičia, ale ako traja kamaráti, je to fajn.
@libawet ako my tiez nemame boh vie co byvame v 1izb.byte priatel pracuje no ja momentalne nie ale dufam ze sa to zmeni ale ked mi povedal ze svadba akoby som sa zlakla ale v kutiku duse som sa potesila povedal mi to skor takto ze buduci rok by chcel svadbu,vacsi byt a mozno druhe babo alebo az na dalsi rok skor by som chcela vacsi byt a tak druhe dietatko a hlavne pracu aby som aj ja prispela na vsetko a hlavne na babo 🙂 ale svadba by ma potesila ale mam obavy 🙂
@ale_na tak sme začínali aj my - v jednoizb. byte, ktorý sme splácali. Obaja sme robili, o dva roky sa narodil syn a ja som bola doma 3 roky na MD, potom som šla robiť späť do býv. práce pred MD, no len na polúväzok, veru sme si nevyskakovali. Muž potom prešiel robiť do inej práce a mne sa podarilo prejsť na plný úväzok, lebo kolegyňa otehotnela, tak sme si trošku polepšili. Nikdy nevieš, čo Ťa v živote stretne a čo príde, aká náhoda, aká situácia, ktorá Ti pomôže. Neboj sa, no s tým druhým ešte počkajte, je lepšie mať zatiaľ to, čo máte, zlepšiť to a polepšiť si, ak sa Ti podarí zamestnať, nemáte sa kde ponáhľať, nič vám neutečie.
V prípade zakladateľky by ozaj stálo za to vypátrať ju, vytlačiť túto diskusiu a hodiť ju mladíkovi do schránky...a jeho rodičom tiež....
mas 21 bars ...a uz chces vsetko? a co budeš robiť v 40.ke ?budes taka znehcutena a znudena zivotom, ze sa radsej das na chlast od nudy
Dievca je evidentne romskej narodnosti, kedze sa denno denne stretavam s tymito ĺudmi... sposob vyjadrovania, nezmyselne útoky, u nich je normalne, ze starí stavaju dom, starí rozumej vek max. 40, deti vychovavaju vacsinou starí rodicia a ten pravopis hovorí úplne za vsetko, u nich zeny robit nesmú..
Čo takto ísť konečne do práce a nie sa nechať stále niekym živiť. Myslíš, že s kopou detí bez praxe ťa niekto zamestná? Ani sa nečudujem, že sa nehrnie do manželstva a dieťaťa. Jeden príjem je pre mladú rodinu málo. Mysli dopredu, čo keď partner bude bez práce. Čo bude potom?
Mi zme sa rozysli ....a tebe ale_na prajem vsetko len to najhorsje!! Uvidis svatba nebude ... A vam vsetkim dakujem koli vam sme sa rozisli
@mi99 no koli NAM ste sa nerozisli....len chlapec konecne zistil, aka si hlupa a leniva......👏

@ale_na no vidíš a hned máš novoročné predsavzatie....stačí ak tu napíše nejaká krava príspevok a hneď je "vymaľované". Teda maľovať budú partnerovi rodičia....Ách iba tie zásnuby....😀