Tvári sa, že jeho dieťa nikdy neexistovalo
Ahojte s priateľom máme dlhodobý vzťah. Čakali sme bábätko.. No už tu s nami nie je. Nebývame spolu no dohodli sme sa že keď bude jednému z nás ťažko tak sa vždy o tom porozprávame aby sme to preklenuli. Je tomu ešte len týždeň a vďaka zdravotným problémom chodím hore dole po doktoroch každý deň vidím kvantum bábätiek a dnes mi prišlo mimoriadne ťažko nakoľko maličké plakalo a nevedeli ho utíšiť a v mysli som stále držala svoju maličkú Amálku (neviem pohlavie no tušila som že by to bolo dievčatko) a hneď mi vyšli slzy do očí že ju nikdy nebudem môcť utíšiť v náručí.. Nikto z rodiny o tom nevedel nakoľko sa veľmi nezaujímajú nemám kamošku nemám nikoho komu o svojich pocitoch povedať. Mám len jeho resp som si myslela. Povedal že tu bude vždy keď to na mňa dôjde. Napísala som mu že mi došlo veľmi ťažko z toho že som videla to pár dňové bábätko a všetko vo mne ožilo. Sprdol ma načo mu to píšem. Sľúbil že sa porozprávame. Dnes som to prvýkrát potrebovala. Nikdy nezačal tému dieťatko ani keď som bola tehotná. Nikdy sa nepýtal ako mi je. Neobjal keď som plakala. Keď som išla zničená z nemocnice nebol so mnou. Nikdy u žiadneho lekára keď sa to toho týkalo so mnou nečakal v čakárni. Toľko mužov chodievalo so ženami to som bola milo prekvapená. Pár dní potom som mala hrozné bolesti ako som išla z injekcie na vyčistenie. Chytili ma kŕče cestou domov. Písala som mu či príde po mňa len napísal že dnes už vymrzol dosť ze príde inokedy. Strašne mnou mávajú hormóny uznávam, som príliš citlivá v týchto dňoch, chcela som ale veľa? Trošku podpory a pomoci od neho? Býva len cca 10 km odo mňa to nie je veľa. Vraj načo mu to píšem čo s tým má robiť akú reakciu som čakala. Len som túžila počuť že je so mnou nech sa deje čokoľvek. Veľmi to bolí. Aj strata bábätka aj to že som na to ostala úplne sama. 😔Čo robiť?
Necitala som komentare. Je mi luto cim si prechadzas.
Jedna vec na mna vyskocila - tvoja rodina sa nezaujima. Uvedomujes si ten vzorec, ktory si prinasas do vztahu, ze ani partner sa nezaujima?
Si na taketo spravanie zvyknuta z rodiny. Pozor na to, zmen vzorec a vytvor si lepsiu rodinu s lepsim partnerom.
To,ze chlapi vnimaju tehotenstvo inak ako zeny je fakt. Vacsina si to neuvedomuje,kym dieta nevidia na ultrazvuku,niektori az ked sa narodi. No tvoj priatel vie,ze ty existujes a zamerne ignoruje tvoje zdravotne problemy a ziadost o pomoc. Ber tuto bolestivu udalost ako znamenie zhora a zamysli sa nad fungovanim s tymto muzom. Milujuci clovek by bol pri tebe, odviezol by ta na zakrok a pockal na teba. Nenechal by ta to riesit samu. Iba ti ukazal,ze sa nanho nemozes v nicom spolahnut. Prajem vela sil,nech ta to posilni

tak si predstavte, že si jej partner zlomi nohu a bude potrebovat nakupiť a ona mu povie, čo s tym má, musi si lakovat nechty
tiež tomu chlapovi napišete, že ženy choroby preživaju inač? vzchop sa chlape a doskackaj na jednej nohe do potravin a neotravuj, dokiaĺ sa mi ten lak na nechtoch neusuší?
😂😂