icon

Typický manipulátor

svetluska82
26. feb 2016

Ahojte...o problemoch s mojim muzomsom tu uz popisala vela....len este vzdy neviem ci je typicky manipulator. Ako sa prejavuju v beznych situaciach? Mate s tym skusenosti?

0silvia0
26. feb 2016

@mawka no môj má 14, a z vlastnej skúsenosti ti hovorím, že to salámovanie má vekom stúpajúcu tendenciu 🙄 hrôza, je to lenivé, nezodpovedné, och... presne, aj u nás mu huba melie nonstop... dcéra je baran ako ja, tomuto decku rozumiem, lebo je ako ja, ale syn je pre mňa španielska dedina :(

mawka
26. feb 2016

@0silvia0 bud rada, ze nie si rozpolteny blizenec, to by ti nerozumel nikto 😕 😀 😀
hej, maly jje lenivy ale zase ako na co. jeho svet - tak sa aj rozkraja od aktivity, ale co on vo svojom svete nepovazuje za dolezite, tak to s nim nehne ani trochu. akoze uprata si izbu? naco. povysavat? naco. sak este neni az taky bordel. vyniest smeti? za chvilu. slusne si poskladat oblecenie, naco.
mala je panna. citliva, puntickarka, perfekcionista. pridu obaja zo skoly a: mala sa prezlecie, krasne si posklada veci, ulozi na miesto, sadne k uloham, samostatne si vsetko urobi, uplna pohodacka. maly sa vyzlecie az ked mu to 10 krat poviem, veci slahne kade tade, ostane behat v trenkach, sak on neprechladne, ucit sa nemaju co (kazdy den), on vsetko vie. nooooooo 😀 neviem ci je to puberta alebo je taky naozaj

0silvia0
26. feb 2016

@mawka ako fakt na tých znameniach asi niečo bude, lebo akoby si o mojom synovi hovorila: presne, nič v škole nerobili, nemá sa nič učiť a donesie domov štvorku. Jasné, učil som sa, viem to, donesie päťku. Nemá žiadnu hanblivosť v sebe, jeho medzinožie videla už celá rodina a jemu je to fuk... Škola je pre neho týranie detí, keď sa ho pýtam niečo o škole, celý sa trasie od nezáujmu. Čo ste brali na chémii? On: a ako si to ja mám pamätať? veď to bolo ráno, ja som už zabudol...
Nie, nie je to puberta, taký je naozaj...
Ani byť baranom nie je ktoviečo. Imaginárnu šablu mám stále pripravenú bojovať za svoju pravdu a elektrošoky dostávam do hlavy svojou impulzívnosťou, ktorú sa snažím vekom zvládať...
Máme to fakt všetci ťažké, každý sme iný a musíme spolužiť s ostatnými.... 😝

mawka
26. feb 2016

@0silvia0 v tomto je zase moj hanblivy a ze akoo. minule mu na preventivke doktor chcel pozriet vercajch, ze ci vsetko ok, mal ako malinky problemy s predkozkou, tak chcel mrknut ci je to ok, ci netreba zakrok, atd. no ani bohovi, maly s nim este zjednaval, ze ukaze, ale sestricka musi ist prec a dr. ho nebude chytat, ukazal jedine tak, ze stiahol gate, trenky a lekar stal meter od neho 😀 😀 mne neukaze tiez, jezis to su boje, ked musi trenovat predkozku lebo toto nem sranda, kontrola byt musi a on sice povie, ze trenoval, ale prd makovy. ma uplnu fobiu zo svojho zaluda 😅 lebo on ho nechce mat vystrceny a nepojde na ziadnu obriezku. 😀 😀 ale inak bude jak majster sveta, furt nejake blbe vtipky a strasi nas a rehoce sa na nas. uuuuu by som ho niekedy tak vyplieskala ze az.

0silvia0
26. feb 2016

@mawka ja mám denno-denne vyplieskavaciu chuť. Bože, ale sme z tejto témy vyplašili všetky diskutujúce, no to ma mrzí, baby, vráťte sa, ja som už ticho 🤐

janickacrazy
26. feb 2016

@mawka tie rozdiely ako sa správajú tvoje deti po príchode zo školy bude skor tým, že je to dievča a chlapec, moj syn tak isto sa nikdy neprezlečie, úlohy nemajú, učiť sa nič nemajú, atd. a to je kozorožec 😀 😀 😀

rosinolka
26. feb 2016
Používateľ rosinolka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od rosinolka.

jasne ze je to rozdiel aj v tom ze je dievca a chlapec 🙂

0silvia0
26. feb 2016

tak ja mám aj dcéru a tá sa tiež celý deň neprezlečie, učí sa na poslednú chvíľu, až keď už musí, ale u nej to neriešim, lebo napriek tomu to všetko zvláda na jednotky. A to má bordel v izbe, žiadne uložené oblečenie, má to nahádzané na sedacom vaku na zemi, osoplené vreckovky na zemi...
zasa nie všetky dievčatá sú vzorné rodené gazdinky 🙂

janickacrazy
26. feb 2016

@0silvia0 všetky nie, ale určite prevažná vačšina, sestra má 2 dcéry a ani nevie, že chodia do školy, zato ja mojho musím naháňať do učenia aj na strednej škole 😝

0silvia0
26. feb 2016

@janickacrazy to je pravda, ale veď ja sa nesťažujem, pri synovi lajdákovi sa dcéra, ktorú netreba dokopávať k učeniu javí ako stelesnenie dokonalého dieťaťa, hoci je bordelárka 🙂

natalym
26. feb 2016

Ja som v pohode so svojím znamením....... 😀 Ale u nás teda sedí všetko na každého.

natalym
26. feb 2016

A zakladateľka nám ušla do inej témy...................

natalym
26. feb 2016

@0silvia0 Čo to máš za znamenie - dcéra? Lebo doma mám také podobné.

macamac
26. feb 2016

@svetluska82
ja som našla fakt skvelé čítanie tu

http://www.elyna.wz.cz/

grofkaninka
26. feb 2016

ono sa to neda povedat jednoznacne.. ja to vidim na nasej malej, ona je na totalku ako chlapec

zanet63
26. feb 2016
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

@grofkaninka kazde dieta je ine predsa

0silvia0
26. feb 2016

@natalym baran tak ako aj ja 🙂

natalym
26. feb 2016

@0silvia0 Tak to aj naša. Presne taký bordel. Ide spať v teplákoch. Ty kokso.............

0silvia0
26. feb 2016

@natalym k tomu bordelu patrí momentálne kvalitná puberta a odutá huba... keď prídem domov, koľkokrát si pomyslím, že v robote mi bolo lepšie 😖 Tak napr. dnes syn požral 8 jogurtov a mladá je odutá, že zožral aj tie jej... a odúva sa na mňa... ach jo... budem musieť začať vydeľovať jedlo ako v 19-tom storočí 😠

natalym
26. feb 2016

@0silvia0 To aj naša. Pekne jej hovorím s mierom v hlase a ona no a čo a odutá huba.

mawka
26. feb 2016

@0silvia0 ze 8 jogurtov. kokos to kolko musis kuppovat? sice tvoj jogurty, moj zase pozerie nieco ine na kvanta, si pripadam ako stroj na zarabanie love, ktore sa vo vacsej miere iba prezeru. nepamatam si, ze by nasi tolko jedla kupovali. nevydelovali, ale nejako to mala mamka zmenezovane, ze sme nemohli mirnix dirnix vyzierat chladnicku. musim sa jej spytat ako to robila. niekedy mam pocit, ze moje decka by zozrali aj kona, keby bol v chladnicke 🙄
@natalym no, sak kludne aj tyzden v tom istom aj spat aj na doma. nehovoriac, ze musim maleho furt nahanat Bez sa osprchovat- smrdis /ked mali telesnu/ a on tak salamparkovo ze Viem, sak potom pojdem, nechce sa mi. Umyl si si zuby? hej... dychni na mna. a on jezisiiiiiii no dobre, idem si umyt zubyyyy ..... uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😠 😠 😠 😠 a mala je zase extrem ta furt pred zrkadlom az moc, 5x denne je schopna sa prezliect a furt modne prehliadky robi a furt inak vlasy a tristo gumiciek a celeniek a boticky a kokosinyyyy. na nervy som. a potom nemam byt rozdvojena pri nich dvoch 😀

natalym
26. feb 2016

@mawka A tak to ona zase na hygienu dbá. U nás treba nášho ocka do kúpeľne hnať. 😀 Len celý deň je v teplákoch, napr. a aj ľahne v nich.
Vreckovky, gaťky, ponožky po zemi, mladšia upratuje.
To je decko, to asi nie je naše, poriadne, prezlečie sa, uprace si veci, nachystá si, dobre sa učí.
Naše moc nejedia, nedávame im. 😀 Nech si nezvykajú veľa žrať.

0silvia0
26. feb 2016

@mawka to zas môjho nemusím hnať do kúpeľne, on si už sám sebe smrdí a sprchuje alebo kúpe sa sám, aj používa deodorandy, asi nechce byť v škole za smraďocha... ale zas aj môj manžel je taký čistotný, deodorantov a krémov minie viac ako ja, tak to je asi mladý po manželovi. Ale zásadne si vyzlieka tepláky (gate) spolu s boxerkami a nechá to skrčené na zemi zamochlané dokopy a boxerky vyvrátené hore dnom 😝
Ale tak keď som v robote, nemám pod dohľadom čo kto vyjedá z chladničky a keď mladý dostane chuť, vyžerie čo vidí, darmo im chystám jedlo, aj tak večne zje to, čo mu príde pod ruku a normálne sa naje až keď mu to ja nachystám... my ako deti sme dokopy nič nejedli, mňa museli prosiť, aby som bola ochotná niečo zjesť, takže takéto žracie deti to neviem odkiaľ prišlo, to musí byť po manželovi, oni boli vraj tiež takí nenažraní... len kedysi matky boli doma, nechodili do práce, tak mali decká a ich jedenie pod palcom a dokázali to usmerniť...

0silvia0
26. feb 2016

@natalym to keby som vedela skôr, ani ja by som nedávala jesť, nech si nezvykajú 😀 😀 😀

mandala77
26. feb 2016

@svetluska82 celkom Ti nerozumiem. Nevieš či je typický manipulátor. Nenapísala si ako sa chová, nič. A na nete toho o manipulácii nájdeš habadej. Možno je typický, možno netypický, možno ani nie je ale aj tak s ním budeš, tak na čo to potrebuješ nálepkovať? Pre svoj lepší pocit?
Napísala si: "no ak by mi dokazal dat to, co mi chyba tak by som bola mozno spokojna". Takže ak by Ti dokázal dať to, čo Ti chýba, by Ti bolo jedno, že je manipulátor? Pokým Tvoja spokojnosť bude závislá na niekom zvonka, nikdy spokojná a šťastná nebudeš.

mawka
26. feb 2016

@0silvia0 ako aj on sa kupe a vonia a vybabre kilo sprchaca, len kym sa dokope do tej sprchy moje nervyy. lebo ja mam rada vecer uz klud len on furt pockaj a hned a potom a neskor a tak dále. pije mi krv. on ma na vsetko cas. a smradlosi mi pod nos. proste sa mu neda vysvetlit aby si porobil ulohy hned, nech sa osprsi, naje, uprace si a ma veget. nee. on musi robit milion veci medzitym.

0silvia0
26. feb 2016

@mawka už vopred ľutujem ich partnerky, ak sa na nich nejaké ulepia 😎 Ja by som takého lenivca a šuchtavca a bordelára nechcela...

mawka
26. feb 2016

@0silvia0 budu ich zeny vypisovat potom na koniku: Ta moja svokra ho tak nahovno vychovala! 😀 😀 😀

0silvia0
26. feb 2016

@mawka do prdele fakt 😅 ale zas keď sa im narodí nejaký podobný klon, tak pochopia, že toto je nevychovateľné 😵

mawka
26. feb 2016

@0silvia0 sak lebo nase mamky a svokry tu je teraz skor ojedinely pripad. ale za takych 15 rokov.... 😅 😅 si tu najdeme nevesty, dcery, este ked si sem capnu fotku a budu ohovarat svokry 😀 to bude citania 😅