icon

Tyran manžel

19. sep 2021

Ahojte dneska som zažila nepeknú vec so svojim manželom, sme 2 roky manželia, vždy bol trochu vybušná povaha a hlavne nervak, máme dieťa ešte maloleté, dneska som mu ju kazala prizerať kým som bola umyť riad, nechal ju samu sa hrať pritom rozbila pohár a urobila neporiadok, on zatiaľ volal so svojím otcom a ležal v posteli. Veľmi som sa zlakla aby sa niečo nestalo kedže malé čiastky skla boli na zemi. No potom so slzami v očiach a a nervami som na neho kričala prečo ju neprizerá kedže som mu to kazala je to aj jeho dieťa v tom začal na mňa ziapať ako sa k nemu správam, že mala som si ísť sa svojim bývalým, že ja mu jeho bývalé nemám spomínať že čo sa stále starám ale to by nebolo nič videla som aké mal nervy povedal mi že som handra a pi*a, samozrejme odvravala som a chytil má pod krk, veľmi som sa zľakla stále mi nadával. Plakala som hodinu vkuse, čo on išiel do práce na nočnú prišiel iba za mnou hore že v sobotu ideme na svadbu nech sa zariadim. Bože nevládzem už stále ma mňa vybuchuje, bývame u mojim rodičoch, ešte mi dneska povedal lebo boli sme na návšteve že môžem byť rada že sa mám načom voziť pritom sme manželia. Neviem čo robiť 😔 rozviesť sa? Čo nato okolie, som mladá nemám ani 25 rokov.
Ako sa k nemu mám zachovať ak zajtra začne na mňa hovoriť?
*pod krk má dneska chytil prvý krát

Strana
z2
liljana
20. sep 2021

@taskataska Jednoducho. Asi autorka ziarli (ci uz opravnene, alebo nie )a pravidelne a s chutou mu vyhadzuje na oci jeho byvale. Dalsie talianske manzelstvo. Ziarlivost, hadky o byvale, kto co urobi, obcas sa preplesknu jeden druheho, potom sa udobria... A tentokrat to prehnali, tak uz sa riesi aj rozvod.

thoughtfulweirdo
20. sep 2021

Čo by som urobila ja? Povedala rodičom, čo sa stalo a že z obavy o vašu bezpečnosť si želáš, aby mu prestali poskytovať bývanie. Ak mu lezieš na nervy častými výčitkami a scénami a nemá kapacitu riešiť to inak, má si zbaliť svojich 5 švestiek a vypadnúť z cudzieho domu, nie chytať ľudí pod krk. Očividne toho nie je schopný, tak by som to vyriešila za neho. Bývanie máš, a ak ti rodičia na začiatok pomôžu aj finančne, pre dieťa bude tisíckrát zdravšie žiť bez násilníka. Úplne očividne ste nefunkčný pár.

diewcatqoo
20. sep 2021

@cacianka tiez mi napadlo, ze autorka asi nenapisala vsetko, pretoze asi by jej z nicoho nic nevykrikoval, co sa stara do jeho byvalych frajeriek. V nervoch mu urcite vykricala aj existenciu byvalych frajeriek a jemu rupli nervy.
Kazdopadne, nic to nemeni na tom, ze nema pravo ju nazyvat takymi vyberanymi menami a chytat pod krkom.

acrobaleno
20. sep 2021

@panelacikova A čo s tým má to, že ju chytil pod krk? Mohla by byť akákoľvek hysterka, aj tak si nemá čo dovoľovať ju chytať pod krk. Toto je veľká chyba týraných žien, ale aj okolia. Hľadajú dôvod PREČO si to zaslúžila.
@autorka pošli ho do p*če expresným vlakom.

panelacikova
20. sep 2021

@acrobaleno áno, pod krk je moc, uznávam. to mňa by si žiaden, ktorý sa vyskytol v mojom živote, nedovolil. jeden ma raz sotil tak, že som skoro drbla o stenu. do 2 týždňov sme boli oficiálne rozídení a bývali oddelene. v tomto súhlasím. ale rada by som normálne že videla videonahrávku z toho, ako sa to celé odohralo. fakt. tú druhú stranu mince 🙂

hellwant
20. sep 2021

@cacianka veru hej, kufre sa zidu na dovcu😀

acrobaleno
20. sep 2021

@panelacikova to by som aj ja rada videla 😂 Chlap telefonuje s otcom a zrazu sú v tom bývalé. Akože, keď obaja nevedia čo so sebou, nech sa rozídu. A nie ešte dve - tri deti narobiť medzitým.

taga
20. sep 2021

Prisiel by z nocnej a nasiel by si zbalene handry v igelitke. Byvas u rodicov, vyuzi to, vysvetli im co sa stalo a chuja posli na svadbu sameho. Nech sa zariadi

guessssss
20. sep 2021

Ja bych se okamžitě rozvedla protože bych nevěděla co mě ještě snim čeká a tyrat bych se nedala a malá všechno musela vidět 🙄

moonlight1210
20. sep 2021

Chytit pod krk je uz cez ciaru.
Toto sa tolerovat nesmie.

Ale preco si v hadke miesto riesenia iba toho, ze nedaval pozor na malu a telefonoval, vytiahla jeho byvalky?
Bol k tomu nejaky dovod?

Lebo vies - toto je problem vela parov. Nekonstruktivne hadky. Kto z koho.

Miesto riesenia problemu si vzajomne oplieskaju o hlavu vzdy vsetky svoje chyby. Byvale i terajsie. Vytiahnu nevery, oklamania, byvalky, byvalych a tvoja mama povedala a tvoj otec sa vtedy opil a robil hanbu ako stary somar.
Namiesto riesenia je z toho vojna, kde sa obe strany snazia toho druheho znemoznit, urazit, ponizit a takym spobom ziskat prevahu a hadku "vyhrat".

Naco im je potom taka vyhra, to vie iba ten, co take veci v hadke vytahuje ako zbrane.
V danej chvili je to vyhra (Heč, pozri, aky ja mam argument! Ak ho nevies tromfnut, tak sklapni.).
V dlhodobom vztahu je to prehra.
Lebo vo vysledku si to protistrana zapamata a nosi to v sebe ako cierne body (ktore sa spocitaju, az sa ide rozhodovat, ci si najde milenku/milenca).

gdulskadarina
20. sep 2021

@moonlight1210 hovoris mi z duse a casto je to o tom vyprovokovat, vytiahnut, co najvacsiu "spinu" a to teda dobrotu neurobi nikdy!

mia78111
30. sep 2021

Kkt mu do hlavy. Na čo čakáš? Kým ťa nezabije? Si mladá nájdeš lepšieho. Okamžite by som poslala žiadosť na rozvod.

zuzu11166
21. apr 2024

No,mne keby to urobil a byvame u mojich rodicov,tak ho v momente zbalim a vyrazim tak,ze by si päty osral-idiot.a myslim,ze aj rodicia by mi pomohli ho pobalit.a moj otec by ho hnal zo svojho domu velmi rychlym tempom,ked by si dovoloval na jeho dceru.kedze ty si doma,mas to o to lahsie

yoxinka
21. apr 2024

@zuzu11166
Téma z roku 2021 … tak … hádam ho vyšmarila 🤷‍♀️

zuzu11166
21. apr 2024

@yoxinka ano🙂,potom som si vsimla,ze to stara tema,no neva,tak snad uz je stastnejsia

stanulienkat
21. apr 2024

@yoxinka podla mna maju dalsie dietatko.🙄

yoxinka
21. apr 2024

@stanulienkat
“Super”, tak sa kočka má asi dobre 🤦‍♀️

iveta7677
21. apr 2024

Ste veľmi mladá. Bývať mate kde, nezostante s ním nikdy to nebude dobré časom len horšie. Možno sa ba chvíľku zmení ale len na chvíľku.

aandrea9
21. apr 2024

Co na to okolie ti môže byť s prepáčením u prdele. Skôr ber ohľad na dieťa....co na to dieťa ak po tebe ten idiot ziape, nadáva ti a chytá ta pod krk. To ma byt vzor budúceho partnera pre dcéru? Verím, že nie. Rozvod. Ty si z tých šťastnejších, že máš strechu nad hlavou.

Strana
z2