Udreli ste niekedy muža pri hádke?
… pri hádke, výmene názorov. Ak Vám veľmi ublížil … proste keď si to fakt aj zaslúžil. Ak nie, urobili by ste to? ..
Áno, ale iba v rámci bojového športu, svojho muža si neviem predstaviť ,,zbiť,, 😄 - je to aj nereálne vzhľadom k jeho výške, váhe a profesii. Ale v rámci obrany pri útoku nejakého úchyla by som sa bránila, to je jasné...
Nie
Neklam...nepýtala by si sa to, ak by si mu ty sama nefľasla👎 Naštval ťa, ty si mu pridrbala jednu cez papuľu a teraz mu dáš čítať diskusiu, že si za to môže sám, lebo ťa nasral...Mal ti vrátiť, žeby ti stena dala druhú🙈
@mandarinka555 Ty vážne niesi v poriadku …
Ocitla som sa v situacii, ked ma chlap chcel obchytkavat, tak som ho odmietla. Zatlacil ma az do rohu kuchynskej linky (uz sa ma nesnazil chytat), opito sa mi tlacil do tvare a posmesne opakoval stetka, stetka, stetka. Niekolkokrat som ho poziadala, aby prestal a pokusila sa ho odtlacit. Co samozrejme neslo, lebo bol silnejsi. Zacal sa sarkasticky uchechtavat: no co, chces ma zbit? Tak si udri. Udri si.
Na co som mu z celej sily vpalila facku az ho otriaslo.
Stichol, ostal zarazeny, odstupil a odisiel.
Neviem, co mu slo tou opitou hlavou, ale vyhladala som pani domacu (boli sme na takom vacsom vecierku u jednej rodiny), zavolal sa taxik, nalozili ho a poslali domov.
Takze ano, zbila som chlapa, lebo si to zasluzil. A vlepila som takemu zas.
Jediné, čo viem pochopiť a zareagovala by som fyzicky, ak by šlo o sebaobranu. Keď by toto stálo medzi mnou a mojím holým životom, či znásilnením.
Nie, čo netolerujem je, to neurobím ani ja. Bitka nič nerieši.
Nie, môjho muža ani žiadneho bývalého som nikdy neudrela, aj keď ma niektoré veci vedia dostať do vyvrtky.. ak by však išlo o sebaobranu alebo o obranu mojich detí, nemám s tým problém, pobiť sa aj s chlapom..
Iba ak by sa mu to páčilo 😉
Ale teraz vážne, nie a neurobila by som to (s výnimkou sebeobrany ako hovoria aj baby vyššie)… som proti násiliu v akomkoľvek vzťahu, nie to ešte partnerskom a je jedno, že žena nemá takú silu (čo je ale zovšeobecnené, lebo poznam aj ženy, ktoré by utlejsich mužov zlomili), stále je to násilie… a veď aj muž môže udrieť iba “slabo”, tak vtedy je to ok? No za mňa nie… proste nie, ale ja si ani neviem predstaviť sa až tak strasne vytočiť, hádať sa, kričať po sebe, nie to ešte sa mlátiť
Pri hádke nie ale inak Udrela 2x, nie toho istého ale udrela , aj keď som bez sebareflexie bol to reflex....jednému som vplepila kedysi dávno na diskotéke lebo ma chytil za zadok. ...a raz svojho partnera čosi sme sa vlastnili a udrela som trochu silnejšie ako som chcela. Svojmu som sa ospravedlnila, tomu typkovi z diskotéky nie
A keby bola žena ťažká atlétka a muž by mal 70 kg,tak aj tak by ho neudrela soilou?Aj žena,aj chlap by sa mali vedieť ovládať Hystéria nie je ospravedlnenie,len aj taká bezmocnosť vie narobiť zlobu
Udrela. Chcel ma udrieť totiž on… predbehla som ho…
pri hadke nie, nie sme tieto typy
@moonlight1210 dobre si zrobila. Len za každú tú štetku si mu mala vypáliť, že by mu sopel závit na krku vyrezal.
Áno, udrela som muža! Urobila som to preto, aby sa spamätal.. urobila som to prvý a posledný krát.. ale nikomu neprajem sa dostať do takej situácie ako sme sa ocitli my dvaja .. neľutujem, že som to urobila a aj som mu to povedala.. táto facka náš vzťah posilnila .. on ľutoval ako sa zachoval, nenávidel sa pre to, čo urobil a ja som mu odpustila.. aj keď čakal, že navždy odídem.. zo srandy ani pri hádke by som to neurobila ..
Áno, dostal facku.
Prosím ťa, čo je iné na tom ,keď udrie žena muža, ako keď udrieť muž ženu .Áno zbila som svojho muža a môžem povedať ,ze ho to veľmi bolelo,myslím fyzickú bolesť ,aj žena dokáže silno udrieť keď vieš kde a ako a čím
Bývalý dostal facku 1x a manžel 2x. Vychádza mi to jedna facka na 5 rokov 😅 Shit happens 🤷 Manželovi kvitujem že mi to nevrátil a zachoval pokoj keď videl že mi preplo.
Autorka, konlikt facka nevyriesi. Ked si zena pozrebuje "udriet", ma plny kredenc tanierov. Ale aj ked ich porozbija vsetky, tak ci tak to konflikt nevyriesi. Konflikty a nezhody sa riesia inac.
Nie neudrela, nikdy mi to ani nenapadlo, tak ako aj naopak.
Nie, neudrela. Ale nikdy nehovor nikdy. Možno keď bude dementna a budem si myslieť ze je zlodej ;)
Ja nie, nikdy som nebola k tomu ani len blizko, nie som velmi vybusny typ. Ale rodicia sa parkrat bili.
Zatiaľ nie, ale ktovie akoby som sa zachovala v nejakej situácii, kde by som to teoreticky mohla urobiť. V sebaobrane si myslím, že by som udrela, ale ani to neviem s istotou povedať, lebo sa môže stať, že strach bude väčší ako odvaha.
Urobila som to len v sebaobrane, tuším 2x, keď má v práci obťažovali podgurážení zákazníci. Vtedy už vstávali okolo chlapi, že idú spacifikovať tých oplzcov, čo ma chceli obchytkávať, ale predbehla som ich.
Takže v tomto prípade nemám problém niekomu vylepiť.
Mať dcéru, povinne ju pošlem na kurz sebaobrany v dnešnom hnusnom svete.
Udrelq by som v sebaobrane uplne kludne. Ale to už by bol potom ex pokial by som musela pristúpiť k takémuto kroku.
Môj ex bral silnú kombi liekov a tie vedlajsie ucinky boli často hrozne. Raz mu tak preplo, tlačil mi kolenom na krk, tak som mu Záborská necht tak do dlane, ze krvacal. Urobila som to úmyselne, nemala som sa ako inak brániť a jeho to " prebralo" z amoku. Ten mi dokonca raz pivedal, ze bývala mu 2x daka facku. Dnes už dlho viem, že to bolo v podobných situaciach. Povedal, ze on to vtedy realne potreboval aby sa "prebral".
Takže sú výnimočné situacie, kedy je to dokonca nutné!
Aké jed som videla, čoho som schopna, boli to pre mňa výstrahou.
On bol inak ako baránok bozi a to neprehanam, neexist aby mi niekto co I len slovom ublížil. Ake jedbchytil žen svoj speci stav, tak to bol des.
Ale v hádke? No už som obcas mala sto chutí vytrueskat ho mucholapkou za zopar sprostych reci 😁, to áno!
Ale za mna by toto zničilo vztah. Tam kde začne násilie to dobre nekončí. Ved ja muza isto xy krat tuez vytočil dovyvrtky, keď mam toho tiež už dosť. Nie vždy volím super slova a vtedy co - mi ma prestať "lebo si zaslúžim"??
No ma cez 2 metre, takže by som sa následne adi na opačnej strane izby...
Takže nie, v hádke normálnej by som neslahla - už len v rámci pudu sebazáchovy 😂
A keby mam ma strach, že sa žiadame a on slávne mňa- tak si ho ani nevyznám za muža a nie som s nim.
Fakt? Aj keď si napísala, že "aj keby si zaslúžil" ? V poriadku nie si ty, keď fackuješ chlapa, lebo si zaslúžil. Keby ti pridrbal on, lebo si si zaslúžila, tak už by tu bola diskusia na 20 strán, že násilie sa neakceptuje!!!!! Ale ty môžeš, že? Vieme veľmi dobre, že píšeš o sebe, inak by si túto diskusiu nezakladala.
Cisto hypoteticky si viem predstavit, ze by som to urobila v nejakej pre mna extremnej situacii, napriklad keby mi oznamil, ze ma inu zenu a zahybal mi nejaky cas, ze prehajdakal majetok, keby fyzicky ublizil detom alebo bol k nam vulgarny atd. a ani by mu to nebolo luto. A asi by to nebolo luto ani mne, lebo by mi uz na nasom dalsom vztahu nezalezalo.
Raz som muza plesla po ramene vo velmi vypatej situacii, ale to uz sam potom zhodnotil, ze som bola na pokraji zufalstva, takze to neriesil. Aj tak vazim o polovicu menej ako on, myslim, ze to ledva citil.
Ano, za nerespektovanie mna a rozvratenie mojej rodiny.
Áno bývalý ma bil, teda 2 razy a potom som sa bit už nenechala a začala som ho bit tiez, takze sme sa asi 2 razy zbili navzájom. Zachvíľku som od neho odišla. Ma narcisticku poruchu osobnosti a je to skvelý manipulátor a potreboval nejaké dôkazy do budúcna (nie je sprostý) že on bol vlastne ta obeť. Ma video ako ma 10 minút provokuje, povedal mi že som kurva lebo čakám dieta (ešte som chodila na vysokú školu) ja som plakala, on tam vravel že keď sa okamžite neuspokojim tak ma vyfacká a potom vytiahol ten mobil čo som nevedela že to všetko točí a povedal “no a teraz si ta nahrám ako tu plačeš a ukážem celej svojej rodine akú mám jebnutu psycholabilnú ženu” a to ma tak vytočilo že som ho začala bit. Po rozchode toto video orezal a ukazoval že to nie on mňa bil, že ja jeho. Mám desiatky správ o tom ako sa mi ospravedlňuje že ma bil a škrtil a tiež som si preposlala to video v celej dĺžke kde mi desať minút nadáva, vyhráža sa bitkou a ja ho 10 minút prosím aby mi dal pokoj a odišiel. Každý ma niekde svoju hranicu, vôbec sa za to že som toho hajzla pobila nehanbím, povedať svojej tehotnej žene že je kurva je vrchol chrapúnstva. Pred tým ani potom som muža nikdy neudrela, niektorý si bohužiaľ fakt zaslúžia

Nikdy