icon

Udržujem dva vzťahy a neviem ako z toho von

14. mar 2023

Teraz ma tu zhejtujete.. a vlastne si ani nič iné nezasluzim. Aktuálne mám dvoch “priateľov” naraz. Vrátila som sa k bývalému priateľovi a popri tom udrzujem kontakt aj s inym, ktorého som si nasla po vztahu. K prvemu priateľovi citim neskutocne puto, boli sme spolu 4roky. Rozišli sme sa preto, lebo sa nechcel nikam posunut, vraj je to ešte strasne skoro. Keď sa chcel ku mne vrátiť povedal mi, že jasne že si ma chce vziat, inak by so mnou nebol 4 roky, iba ze nevie, kedy to bude. Ale ze raz isto… a ten druhý je presne to, čo by som v zivote chcela a priala.. ale nedokazem sa odpútať od byvaleho vztahu. Bojim sa, že navzdy pridem o toho prveho.. viem že bola chyba tomu druhemu davat nadej.. ale teraz neviem ako z toho von, strasne by som chcela byt s nim ale neviem sa odpútať od prvého priatela s ktorým som bola 4 roky. Poraďte mi prosim…

Strana
z3
charlotte911
16. mar 2023

nuž biologické hodiny bijú na poplach, potom ťažko nájsť slobodného, chceš sa vydať, ale vo vzťahoch jasno nemáš, uvedom si, že manželstvom si berieš chlapa jedného, prídu aj ťažšie dni a ty čo potom, budeš hľadať zase niekoho vyhovujúcejšieho, či jedného z tych terajších, očividne nemiluješ ani jedného z nich, pusť ich nejakým babám, ktoré budú chcieť len jedného, každá toho svojho, ty si nájdi takého, pri ktorom na iného nepomysliš, je to na tebe, ale tiez by sa ti nepáčilo keby toto robi tebe partner, zamysli sa kým je čas, neklam seba ani ich, chlap v 30tke v pohode, no žena už ťažšie ak chce deti, nekaz si to.

zuzada29
16. mar 2023

Hlavne zvazuj vlastnosti, charakter a prístup k tebe a okoliu u oboch a tak si vyber. Nepýtaj sa na vzťah ktorý trval 4 roky. Treba s chladnou hlavou vybrať jedného a rozhodnúť sa. Lebo budeš mat potom ty problém a prídeš o obidvoch.

susi13
16. mar 2023

potiahni to tak dlho ako sa dá na obe strany... ono sa to vykrystalizuje samo... je to sebecké, ale mám podobnú skúsenosť a ver mi, že hocičo by si od toho očakávala stane sa niečo úplne iné...

larsen
16. mar 2023

Toto ako film z Netflixu.
Vieš čo, vyententičkuj si ich 😂

bibino22
16. mar 2023

Veru raz to praskne, ale dobrá správa je že nič netrvá večne, a zlá správa je že nič netrvá večne

iveta1970
16. mar 2023

Ja by som sa s každým osobitne porozprávala a slušne by som im vysvetlila, že potrebuješ byť nejaký čas sama. Ak je niektorý z nich ten pravý, tak sa rozhýbe a začne o teba bojovať. Ale určite by som bola taká neprístupnejšia. Ono sa to vyvŕbi.

liljana
17. mar 2023

Poznam zenu, co to takto tahala s dvomi, pockala na tretieho a pri stvrtom v manzelstve place za tymi tromi predoslymi. 🙂

slunicko251
20. apr 2023

@barborachors skor ostane sama ak chalani na to pridu....

Strana
z3