icon

Udržujem dva vzťahy a neviem ako z toho von

14. mar 2023

Teraz ma tu zhejtujete.. a vlastne si ani nič iné nezasluzim. Aktuálne mám dvoch “priateľov” naraz. Vrátila som sa k bývalému priateľovi a popri tom udrzujem kontakt aj s inym, ktorého som si nasla po vztahu. K prvemu priateľovi citim neskutocne puto, boli sme spolu 4roky. Rozišli sme sa preto, lebo sa nechcel nikam posunut, vraj je to ešte strasne skoro. Keď sa chcel ku mne vrátiť povedal mi, že jasne že si ma chce vziat, inak by so mnou nebol 4 roky, iba ze nevie, kedy to bude. Ale ze raz isto… a ten druhý je presne to, čo by som v zivote chcela a priala.. ale nedokazem sa odpútať od byvaleho vztahu. Bojim sa, že navzdy pridem o toho prveho.. viem že bola chyba tomu druhemu davat nadej.. ale teraz neviem ako z toho von, strasne by som chcela byt s nim ale neviem sa odpútať od prvého priatela s ktorým som bola 4 roky. Poraďte mi prosim…

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
14. mar 2023

@sheila121 nespím s ani jednym, .. a tiež nemozem spat,.. je mi hrozne zle

kristinapetronela
14. mar 2023

Ľahká odpoveď .hľadaj ďalej

zorkahorka
14. mar 2023

Daj to na princeznu a nech plnia ulohy. Alebo nech sa o teba pobiju, vitaz ma tvoju ruku 😆
Ale nie, vazne. Ako prve mi napadlo odísť od oboch, chce to trochu precistit hlavu, myšlienky a s cistym stitom ist do uplne noveho vztahu s JEDNYM chlapom.

taminka1986
14. mar 2023

Ktory je krajsi a prachatejsi?

mamusa123456789
14. mar 2023

@viera 🤣🤣🤣 To je veľmi zaujímavá predstava

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mamusa123456789
14. mar 2023

Baby jeden komentár lepší ako druhý, sa inak smejem 🤣🤣🤣🤣

wonder13
15. mar 2023

@derdia no a v tomto prípade sú obaja ,,ľaví,, ...obaja majú to ALE. Len na to musí prísť aj autorka

kassandra25
15. mar 2023

Ja po precitani tvojho pribehu som priklonená jednoznacne ku novemu partnerovi. Povedzme si, ze si mlada, krasna, zdrava, perfektna, si uplne dokonala, a mas aj priatela, co v dnesnej dobe nie je vobec samozrejmost, ved kolki ludia su single a priali by si velmi mat po svojom boku niekoho, svoju spriaznenú dušu, svoju lasku a priatela v jednom. A ty to máš. To, ze si prezila s prvym dotycnym ten 4 rocny vztah a potom ste sa rozisli, to o niecom svedčí. Kazdý rozchod nie je len tak. Neublizuj tym sucasnemu priatelovi, ktory mozno stoji o teba a aj mozno do lepsej miery ako ten predoslý partner. Ja viem, ze je to pekné mat a dostavat zaujem este od toho, ku komu mas pocity, ze ti to lichotí, ale moze príst necakaný moment a ty stratís tohoto súcasného a ostanes na hlbokej nule s tym predoslym. Situacie s nim sa ti budu opakovat , ale budú este skaredsie, horsie. Ak si nechas odist súcasneho noveho priatela, stareho stratis aj tak a mozes byt potom aj dlho sama. Rozchod pre nieco vzdy vznikne a len jesitnostou riskovat to, co by ine zato dali, to nerob. Maj svoju hrdost, nezahadzuj sa. Je v poriadku, ze si sa obratila o radu, najviac je to, co cítiš ty.

iizy
15. mar 2023

Som taktiež v situácii, v ktorej by sme si mali čo to povedať. Keď tak napíš a snáď si budeme vediet navzájom dat nejaké povzbudenie...

renatik999
15. mar 2023

Super 👏 ak otehotnies kto bude darcom spermií ? Alebo darcom pohlavnej choroby? Buď si istá, že v každom prípade tá obaja kopnú do riti. Nič iné si ani nezaslúžis. Dúfam, že aj oni obaja majú ešte ďalšie milenky.

tamtamka26
15. mar 2023

sranda je, že tu píšu ženy, ktoré celé roky nevedia nájsť partnera a ty máš v krátkom čase hneď dvoch.... a keď s nimi nespíš (teda s tým prvým si už asi niekedy spala), ako vieš, že ten druhý bude aj v posteli ok? lebo darmo sa budeme tváriť, že to nie je dôležité pre vzťah, keď je... podľa mňa, ten prvý len kecá do vetra a sľubuje ti ako malému dieťaťu, len aby ti zalepil oči. ja som typ, ktorý keď raz skončí vzťah, už do tej istej rieky 2x nevstúpi. skús zostať s tým druhým a možno to vyjde, možno nie... to nikto dopredu nevie...

hope87
15. mar 2023

Ako dlho takto fungujes? Na oboch frontoch? Ked teda nespavas s ani jednym...
Garantujem ti, ze ostanes sama, ak to u jedneho neukoncis v podstate okamzite. Aj ked, poviem ti, zasluzila by si si byt sama...na nejaky cas urcite. Aby si v 30tke bola takato nerozhodna a tahala dvoch ludi za nos? Prefackaj sa a sprav rozhodnutie.

banderaska29
15. mar 2023

inak toto musí byť logistiky a časovo náročné, obstarávať dve záhradky.... boh ti pomáhaj dievča 🙂

predajca_gold
16. mar 2023

Napíš mi

tmonika
16. mar 2023

@janinah 🤣

igiana
16. mar 2023

Ak sa chces oslobodit od prveho patologickeho vztahu, musis razne s tym seknut. Musis sa riadit rozumom, ze ta iba vyuziva. Muz, ktory skutocne zenu miluje a chce s nou stravit zivot urobi vsetko preto aby ju nestratil. Si na nom citovo zavisla, to nie je laska. Ak dokazes s nim prerusit akykolvek kontakt tak casom sa oslobodis.
Buduj skutocne priatelstvo s tym druhym, nemas sa kam ponahlat.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
stanislavicenka
16. mar 2023

Tak toto bude boliet. A minimalne teba, ak nie vsetkych zucastnenych. Ale potom nehladaj u nich, a ani u vacsiny pochopenie. Chapem, ze ta drzia spomienky, ale odpoved, ze raz si ma niekto vezme, nie je odpoved. Podla tvojho konania mi to pride, ze sa bojis byt sama. A prave teraz by ti to prospelo. Drzim palce

zoeeoz
16. mar 2023

Je s tebou lebo si ta chce vziat ale nevie kedy..dvakrat do tej istej rieky ani za nic :D

iinuska
16. mar 2023

A ja ze to moze byt len v seriali v telke😊

madeline1
16. mar 2023

toto je absolutne nechutne, neviem si to predstavit ani z jednej strany, neviem si predstavit sa tak spravat, ani aby sa ku mne niekto takto spraval.

charlottelavender
16. mar 2023

Určite sa odpútať od oboch...Ex len sľubuje a zmena nepríde lebo mu to takto vyhovuje a ten druhý má len tie vlastnosti, ktoré by si chcela mať na to prvom...Za mňa ani s jedným to v konečnom dôsledku nevyjde a bude lepšie keď to ukončíš s oboma a chvíľu ostaneš sama... Naučíš sa fungovať sama, venovať sebe samej a ten tretí správny sa určite sám nájde... Ver mi, takto isto som to mala aj ja

niky21
16. mar 2023

Pošli bývalého do kelu. Je to vevyzrete decko a stratíš len kopec času. Aj ja som mala takého ex pred 10 rokmi a hádaj čo, chlapec je stále slobodný.. Jasné, že mi stále,, stisne,, srdiečko, keď ho vidím, veľmi som ho ľúbila, ale to je asi tak všetko. Keď niečo nemá budúcnosť, tak ju mat nebude ani po pauze. Muži sa nemenia, len asi nečakal, že sa s ním rozides a to ho nakoplo, aby o teba opäť zabojoval, keďže si mu teraz vzácna. A o rok to bude to isté. Nepokaz si život. Už máš 30, nie je čas strácať čas 😄

jana65l
Autor odpoveď zmazal
sono2
16. mar 2023

Ako nespiš?? Predtým teraz alebo potom?

alexka89
16. mar 2023

Máš netflix? Ak áno zapni si seriál sex/život a inspiruj sa hlavnou sexuchtivou kur.. hmm hrdinkou ...si síce vo veku žeby si už mala myslieť na deti ale zas nie až taká stará aby si si ešte pár rôčkov neužila ako Billie. 😄(Sranda).
S prvým tá nič nečaká ..žiadna svadba nikdy nebude...s tým druhým by som to skúsila a prvého poslala do čerta.Ape nejde mi do hlavy že ešte si za taký čas nezistila s ktorým by si chcela stráviť život veď už máš 30rokov mala by si vedieť dospelo uvažovať.A čo sa týka toho že by si sa od prvého neodputala- odpútas neboj ..bude to síce na dlhšie ale prejde to.

magdusaaa
16. mar 2023

Ten prvy sa chce mozno vratit preto ,lebo vidi ,ze uz mas toho druheho...a potom ked dosiahne svoje ,bude to o tom istom

fauko
Odpoveď bola odstránená