Ukazuje vám manžel výplatnú pásku?
Ukazuje vám manžel výplatnú pásku? Mne nie. Že načo mám vedieť koľko zarába. Je pravda že väčšinu platí on ale podľa mňa je to normálne aby sme vedeli o sebe,kto koľko zarába.
neukazuje, on vsetko plati, byvam s jeho rodinou ale oddeleny byt mame. Co si zarobim ja je moje vreckove 😀 aj tak to vacsinou miniem na deti...
Vzhľadom na to, že všetkým našim firmám robím DPH, viem presne, koľke je na ktorom účte, vrátane súkromných. V hotovosti sa toho moc netočí. Neviem si predstaviť, že by sme žili ako neándrtálci a nevedeli, odkiaľ, kam a koľko peňazí sa v našej rodine pretočí.
Neviem a ani ma to netrápi, platí čo má tak žiadny problém, nepochopím, keď chudák chlap posiela výplatu žene a ona mu z toho ešte pridelí čo môže a čo nie, žiadna sloboda ja si kúpim čo chcem z výplaty a nepýtam sa muža vždy si robím po svojom a on tiež, nemusí sa radiť či kúpiš kolesá na auto za 200 alebo 300 euro, spokojnosť na oboch stranach
Nie, ani jeden z nás nemá výplatnú pásku 🤣🤣. Neviem, koľko zarába, ani to neriešim.
Mne dáva faktúry z práce, takže viem koľko máme mesačný príjem cca spoločný plus za fusky na ruku čo dostane mi dá hneď v hotovosti
nikdy ma to nezaujímalo, ale keby som chcela nemal by problém.
Nie,neukazuje. Obaja vieme zhruba kolko ten druhy zaraba, ucet mame vsak kazdy zvlast. Ak príde odmena povieme si o tom, su to peniaze navyse do rodinneho rozpočtu. Kazdomesacne vydavky platime na polovicu (hypo, byt, energie, tv, skola,skolka, atd) a zvysok neriesime kto zaplati (nakupy a ine vydavky). Je divne,ze ti nechce povedat a este ta odbije naco to mas vediet 🤔

Mne chodí jeho výplata na účet 🤷🏻♀️ tak mu vždy prepošlem info. Koľko mám ja nevie. Nepýta sa