icon

Ukazuje vám manžel výplatnú pásku?

12. nov 2024

Ukazuje vám manžel výplatnú pásku? Mne nie. Že načo mám vedieť koľko zarába. Je pravda že väčšinu platí on ale podľa mňa je to normálne aby sme vedeli o sebe,kto koľko zarába.

kristina2412
12. nov 2024

Nie neukazuje, lebo ma to nezaujíma. Rovnako sa on nepýta, akú mám výplatu ja. Výdavky máme rozdelené , účet máme každý svoj.

mell27
12. nov 2024

Mne ju sám od seba vždy posiela 😃

lusyyy36
12. nov 2024

Môj mi sem tam posle keď sa chce pochvalit 😂 alebo mi len povie, ale isto to nevyzadujem. Ja moju neukazujem, mam každý mesiac to iste

miskakyska
12. nov 2024

... každý mesiac ju vyhodí na stôl.. a účet máme spoločný pomaly 30 rokov

roka84
12. nov 2024

@veklipo u nás takisto

andrejka1974
12. nov 2024

Výplatnú pásku on nemáva ,aké viem koľko zarába tak isto vie koľko zarábam ja a mame spoločne peniaze o všetkom rozhodujeme spolu a nemáme pred sebou tajnosti mame každý svoj účet ale obaja mame na neho prístup v mobile takže vieme ak jeden alebo druhý potrebuje peniaze pošleme si navzájom

sense
12. nov 2024

Ex manžel mi Nemusel mi ukazovať lebo mal stále rovnaký plat, on moju nevidel, ale ani nepýtal.
Terajší partner mi neukazuje ale keby chcem vidieť buď sa spýtam alebo vytiahnem sanon a pozriem sa.
Príde mi ale zvláštne že má tvoj s tým problém. Teda mne by to zvláštne prišlo keby ma s tým problém akoby niečo tajil, obzvlášť keď v manželstve by malo byť všetko spolocne

katka_1102
12. nov 2024

Za mňa úplne normálna vec.Viem, koľko zarába môj manžel a on zase vie, koľko zarábam ja 🙂

amelie2017
12. nov 2024

Muzova vyplata chodi na moj, teda uz na nas ucet, takze viem, kolko zaraba. Plus moj muz je lavy na vsetky uradne zalezitosti, takze mu robim danove, pozeram appky socialnej, danoveho. On sa vzdy smeje, ze ked ho raz necham, bude v prdeli, lebo nevie heslo ani od svojho mailu..

alexis617
12. nov 2024

Nie

petamich
12. nov 2024

Nie neukazuje 🙂 rovnako ako ja neukazujem jemu, vieme cca. kto kolko zaraba, vydavky rodiny su pokryte podla modelu na akom sme sa dohodli a so zvyskom svojho prijmu nech si robi co chce, to iste robim aj ja so svojim, nevidim dovod, aby mi niekto kontroloval vyplatnu pasku (a ked sa do nej aj pozries tak zistis co alebo co spravis s touto informaciou), kazdopadne ak sa ho napr. spytam ake mal odmeny, tak mi povie, rovnako ako ja jemu, tajnosti nerobime ale pasky na vyzvanie si naozaj neukazujeme

gab1sol
12. nov 2024

Muž mi pásku neukazuje, ani neviem, či mi má akú ukázať - platí sám seba, tak to asi ani nerieši. Ale účtovníčka to určite vie vytiahnuť zo systému (účtovníčky, ak to tak nie je, ospravedlňujem sa, neviem, ako to funguje. 😉). Ale ani ja jemu pásku neukazujem. No navzájom vieme, aký je náš príjem. A nemáme potrebu si to kontrolovať cez pásky. Dôverujeme si a hospodárime spoločne.

kacena2022
12. nov 2024

Áno,každý mesiac mu pozriem výplatnú pasku či všetko sedí ako má.A raz mesačne zapisujem na čo v dany mesiac míňal z výplaty.Mame každý svoj účet a robím si to isté aj ja.

milanemila
12. nov 2024

Tak vyplatnu psku mi neukazuje :D ale samozrejme viem kolko zaraba a aj on vie kolko ja, ved je to normalna tema. My sa bavime o tom skoro kazdy rok pred hodnotenim, ze kolko si vypytame zvysenie atd 🤷🏼‍♀️

123kika1234
12. nov 2024

Neukazuje mi pasku, ale máme spoločný účet.. takže ja viem on vie

bubinko1506
12. nov 2024

Neukazuje mi pasku, len, ked sa mu nieco nezda, tak sa na to spolu pozrieme. Ale viem, kolko zaraba, ake prisli odmeny. Muz vie takisto, kolko zarabam ja.

betulinka1
12. nov 2024

Výplatnú pásku mame online na firemných mailoch a teda neukazujeme si ich. Ale vieme kolko zarábame, ake mame odmeny, Ved sa s tym hadam doma potešíme spolu.

1jarkacu
12. nov 2024

Všetko máme spoločné aj účet tak ako sa v manželstve patrí

mamatroch
12. nov 2024

Moj tiez nevie, kolko zarabam, naco by to mal vediet? Mame kazdy svoj ucet + jeden spolocny, na ktory vkladame ako sme sa dohodli a z toho idu vsetky trvale platby + z neho platim napr. nakupy spolocnych veci (potraviny + zakladna drogeria + oblecenie pre deti). Z mojho si platim svoje "blbosticky", dekorativnu kozmetiku, oblecenie, dekoracie, knihy...
Co si urobim so zvyskom, je moja vec (a sikovnost, ze si pravidelne aj odkladam a setrim). Takisto ja nepotrebujem, aby mi manzel doma stal so zvesenymi usami a vyuctovaval kazde euro, co nedal na spolocny ucet.

alenka58
12. nov 2024

nie, neviem jeho príjem máme samostatné účty a nakoľko pravidelné platby idú z jeho účtu tak ma to ani nezaujíma

sandyka90
12. nov 2024

Nie, ale vždy si povieme a máme aj jeden účet. Pásku nepotrebujem vidieť tým pádom

biglovemom
12. nov 2024

Neviem si predstavit zit s clovekom ,s manzelom a nevediet kolko zarada… to je co za manzelstvo?😳 chapem oddelene ucty, ale nevediet kolko mi chlap zarobi je krass

ailiba
12. nov 2024

Nue, ale keby som ju chcela vidiet, tak mi ju samozrejme ukaze... Nema s tym problem. Viem, kolko zaraba. On to vie tiez. Podla mna je to normalne. Kazdy ma svoj ucet, ale sme manzelia, mame deti, takze peniaze su "spolocne".

lavender94
12. nov 2024

Vieme navzájom koľko zarobíme. Ale nemáme potrebu si kontrolovať výplatné pásky ani vedieť presne na cent koľko prišla výplata. Keď mame nejaké odmeny tak sa radi pochvalime, že pozri koľko mňa ja peňazí 😃 ale to len tak zo srandy, všetko su to naše peniaze. Výplatné pásky som videla len kde sme riešili hypotéku, aj on moju videl.

plamienka555
12. nov 2024

Mne chodí manželova výplata na účet :D Je za tým síce iný príbeh, ale už tak fungujeme takmer 4 roky (z toho manželia sme len 2). Takže viem, koľko zarába a on vie o mne to isté. Keby som ho teraz poprosila, aby mi ju ukázal, nie je problém. Nedávno za mnou prišiel, niečomu na VP nerozumel, tak sme nad tým spolu sedeli. Dokonca každý mesiac spolu preberáme, ako sme hospodárili. A aj o odmenách sme si hneď dávali vedieť. Nemáme dôvody na tajnosti, veď aj financie sú jedným z pilierov zdravého vzťahu.

dory11
12. nov 2024

Máme jeden účet ešte skôr ako sme boli manželia a obaja vydime všetko aj koľko príde výplata aj koľko miniem

margotka17
12. nov 2024

Máme firmu, vieme kto koľko má výplatu, aj spoločný účet máme aj každý svoj aj nejakú hotovosť doma vždy, občas treba niečo zaplatiť aj tak. Minule sa kurierovi pokazil terminál, tak som volala susedovi, či nemá doma stovku, lebo som nemohla zaplatiť balíček.

princezna_bosorka
12. nov 2024

viem kolko zaraba, pasku som nikdy nevidela... ak sa k tebe takzo chova, je to divne

adonish
13. nov 2024

Neukazuje, ale viem kolko zaraba. Ked potrebujem, otvorim si ju a pozriem ( najma zostatok dovolenky). Určite mi ju netají

katkaseiner
13. nov 2024

manzel mi pašku neukazuje ale všetko do posledneho eura prichádza na náš spolocny ucet, cize ja presne vien kedy a kolko mu cinkne na vyplatu a rovnako on vie o mojej vyplate

Za mna to je red flag ak potrebuje tajit koľko zarobi