Ukončené vzťahy vďaka kamarátke ?
Ahojte žienky... rada by som sa vás chcela opýtať na takú dosť zaujímavu vec, nad ktorou som začala dosť premýšlať, aj keď som nikdy takým veciam neverila, v poslednej dobe to mám stále v hlave, samozrejme netvrdím že to nemôže byť inak, no chcela by som vedieť aj váš názor a že či na také veci veríte a su vôbec možné.
Tak aby som sa dostala k veci, pekne poporiadku. Mám jednu kamarátku, ktorá je jedna fakt že z najlepších, vzdy mi pomohla a hlavne sa mi ľúbi že vždy povie svoj názor a neklame. No len tu je jeden problém. Mala som zopár vzťahov, jeden 5 ročný, ktorý sa ale skončil lebo som zistila partnerovu neveru, no vtedy sme sa akurát s tou kamarátkou nejak často nestýkali lebo bola v zahraničí. Po tomto vzťahu som mala 2 známosti, vlastne 3, ale z toho jeden sa nepočíta lebo to bolo fakt že známosť na 2 týždne. No keď prišiel ten prvý po vzťahu (bola som sama skoro rok a ten rok som intenzívne trávila práve so spomínanou kamoškou) videla som v tom veľký potenciál, bola som šťastná rada som snim trávila chvíle. Najprv som o tom kamarátke nepovedala že niekoho mám lebo som sama nevedela ako to vlastne medzi nami je, nechcela som to nejak ponáhlať. No a tu sa dostávame k onej veci. Akonáhle som jej povedala o tom mužovi, povedala mi že je je šťastná že som taká spokojná že vidí ako to myslím vážne ako som naozaj rada a že mi to praje. No od toho momentu, sa ten partner začal chovať úplne inak, zrazu sa nechcel stretávať, povedal mi že má pocit že si nerozumieme, že nevie či v tom chce pokračovať. Dobre také veci sa stávajú, keby sa nestalo znovu to, že som bola zas sama, našla som si tu 2 týž. Známosť, v čom som nevidela nič viac. Obaja sme vedeli o čo nám ide a tam to haslo. Tento musel potom pracovne odísť do zahranicia čiže sme to ukoncili. Znova som bola sama. Po nejakom pol roku som išla na stretnutie s ďalším mužom, do ktoreho som sa asi fakt že hneď zahladela. Pri ňom som mala asi najkrajší pocit. A zas sa stala podobná vec. Randili sme asi 2 mesiace a akonáhle som to prezradila kamarátke, do týždňa sa ten partner ako keby vymenil. Ešte k tomu som jej ho aj ukázala na spoločnej foto a povedala mi, že jej na ňom niečo nesedí. A že si myslí že pre mňa není vhodny. On mi povedal že má pocit že sa to nejak pokazí a že on chce byť asi sám. To ma ako uplne dostalo, mala som veľmi zlé obdobie lebo s ním to bolo naozaj velmi pekné a mala som dobrý pocit z toho. No tak som sa potom stretla s takou inou kamoskou s ktorou som sa nevidela fakt že dlho a tá mi povedala či to není ňou, že či tam nevidím nejakú spojitosť že by mi ona ako keby podvedome tých chlapov odháňala. Lebo naozaj si neviem vysvetliť tieto moje vzťahy, pritom sa tam nestalo niečo čo by tých chlapov malo odradiť. Ale aby sa mi to stalo vyslovene zo dňa na deň, že večer sme si napísali pekné slová a poobede mi povie muž že nechce nič riešiť? A vždy vtedy ked som to tejto kamarátke povedala. Vždy to bolo hneď na to. Ďakujem vám baby za prečítanie a budem rada za váš názor😏
duchovnu priciny by som v tom nehladala, no ako viem vsak to aj par krat aj v telke davali, ze su proste take zeny, ktore sa tak namotaju na kamosku, ze neznesu, aby sola proste s niekym inym, lebo sa boja, ze na ne uz nebudu mat tolko casu
@stanulik33 No inak k tým energiám. Teraz som si tak uvedomila že ona mala babku, ktorá jej bola ako mama a pár kràt sme sa rozprávali, ešte dávnejšie že ona vraj bola nejaká liečitelka, skratka vedela niečo ohladom takýchto vecí... myslíte, že by to mohlo tiež na tom niečo zavážiť? Myslím tak že to mala také v rodine.
@gabika0825 Akože myslíš, že počarovala?
@stanulik33 A pri tom prvom, som jej povedala iba krstné meno a fotku ako vyzerá, nemala odkial zistiť ako sa volá na soc. Sieti. To by si musela dať veľkú námahu. A pochybujem že by to ešte v ten deň zistila a počas noci by ho odomňa nejak odradila. A zas tí muži boli normálny v zmýšlaní, v iných veciach, ako vravím to bolo hneď na to ako sa o tom ona dozvedela. Neviem či už vtedy ako som jej to povedala ma nejak v hlave zakliala alebo čo, fakt neviem, mne to je až vtipné ale už ma to štve.
@acrobaleno Nehovorím priamo o počarovaní 😃 och, ja vidím ako sa niektoré určite smejete, ale aj ja by som sa smiala keby toto čítam a netýkalo by sa ma to... ja len odvtedy ako mi to druhá kamoška spomenula takéto veci tak ma to nejak drží.
@gabika0825 Ja sa nesmejem. U nás v rodine na takéto duchovné veci verí a niektorí to aj praktikujú. Preto som sa pýtala, že či si myslíš, že im počarovala. Nemusíš si to predstavovať ako voodoo rituál alebo niečo podobné. Ak má nejaké latentné nadanie, tak si to možno ani neuvedomuje, že niečo také môže spôsobiť.
@acrobaleno No ja som spomínala už že ma napadlo, že mala babku, ktorá ovládala liečitelstvo a neviem či to má nejaký súvis s takýmito vecami
@gabika0825 Ak poznáš nejakú dobrú vešticu alebo niekoho kto sa tomu venuje tak sa skús na to opýtať. Môže to byť iba paranoja alebo tie vzťahy možno boli iba z tvojho pohľadu super a tí chlapi to nemysleli vážne, alebo je za tým naozaj niečo viac.
@gabika0825 A čo ak to nie je nič nadprirodzené, ale jednoducho ich kontaktovala a nakydala na teba? Aj to je možnosť.
@acrobaleno Áno zvažujem aj tú vešticu po tomto, síce som nikdy u veštici nebola, ale skúsim. Ona by mi vedela povedať, či mám nejakého neprajneho človeka v blízkosti?
No to si práve nemyslím že ona je na takýto štýl lebo v tom prvom prípade som si istá že nemala ako a pri tom druhom to je možné lebo som jej ukazovala fotku zo sociálnej siete, kde mal aj meno, ale mi nejde do hlavy že aj keby si hocico vymyslela, tak ani jeden z nich by mi nespomenul že mu niekto písal o mne nejaké veci? To by bolo dosť divné. Ved už ked si to zoberem aj zo svojho hladiska - keby mne niekto napísal na jedného z nich niečo, tak hneď to riešim že kto mi to písal, prečo a či to je pravda...
Vieš čo, nedávno som sa dozvedela, že preto by si ľudia nemali dávať svoje foto na fb. Lebo tí ostatní ľudia (a pri počte priateľov na fb je to dosť) podvedome môžu voči tebe potom vysielať závisť, negatívnu energiu, a keďže nie sme v 100% láske a mieri na duši, tak nás to ovplyvňuje, hoci si to človek neuvedomuje.
Takže ak ona je nešťastná, v nešťastnom vzťahu a ty si jej ukázala foto priateľa, mohla neúmyselne v podvedomí cítiť závisť (a možno má ona silnú energiu, ak sa teda u nich s tým pracovalo).
Druhá vec je tá, že ten tvoj vzťah asi nebol taký silný a milujúci, ak by ti ho dokázala rozbiť jedna osoba.
@gabika0825 Ak je dobrá veštica, tak by to mala vidieť, že ti niekto týmto spôsobom ubližuje. Neviem aký máš vzťah s exami, ale možno by si sa ich mohla skúsiť spýtať, že prečo to padlo. Nejak to zaobaliť. 😂
@unicornlady Ďakujem za vysvetlenie, no práve o tomto hovorím som rada že chápeš. Každopádne zvažujem tú vešticu v blízkej dobe nech môžem toto vylúčiť keď už som nad tým začala rozmýšlat 🙂
@acrobaleno No oni mi povedali dôvod, pri prvom to bolo tak, že sme sa stretávali asi mesiac mesiac pol, všetko bolo fajn, z jeho strany tiež určite bolo to cítiť. Hlavne to bol vyspelý muž čo vedel čo chce a potom som sa stretla s kamarátkou, povedala som jej o tom že niekoho mám asi a že to je pekné velmi, večer som si sním písala všetko bolo super, na druhý deň sme sa stretli a povedal mi že on chce byť sám asi že sa na to necíti. Tak som to akceptovala. Pri tom ďalšom to bolo skoro to isté, po tých cca 2-3 mesiacoch co sme sa stretávali som to povedala kamoške a na druhý deň sa začal správať divne, vyhýbal sa stretnutiam, stále sa na niečo vyhováral a keď sme sa konečne po 4 dnoch stretli, tak mi povedal že on to necíti vskutku presne to isté. A obaja povedali že som skvelá žena, takže aj to mi príde také
@acrobaleno a prešlo už zopár mesiacov od vtedy, kontakty sme prerušili, nebolo zmysel pokračovať v nejakom aspoň kamarátskom vzťahu, keď sme dotoho išli ako na vzťah. Takže ja sa snimi nekontaktujem.
@gabika0825 Ono aj keby "počarovala" tak to nemá taký rýchly priebeh, že zo dňa na deň. To by musela byť telepatka alebo niečo podobné. 😂 Nehovorím, že nemáš veriť svojim pocitom, ale možno si to vzťahy vnímala inak ako oni. A len to dospelo k normálnemu koncu z ich strany. Pre svoj pokoj kľudne skontaktuj nejakú vešticu, najlepšie overenú a uvidíš.
@acrobaleno Ja viem že to môže byť blbosť ale ja sa poznám a viem že z mojej strany neboli žiadne podnety aby to ten partner náhle ukončil, ja som dosť inak taká sebareflektívna alebo ako to nazvať, vždy aj keď sa stane iná vec vzdy pozerÁm najprv na seba, či tam z mojej strany niečo nebolo. Čize to nie je že by som si svoju chybu nejakú neuvedomila. Áno môže to tak byť že to bola blbá zhoda náhod, ale tak isto pojdem k tej veštici v najbližšej dobe. A keď tak dám vedieť
@gabika0825 Mohla by si dať vedieť, celkom ma to aj zaujíma, že či sa tam ozaj niečo potvrdí.
Myslis si, ze by v tom fakt mohla mat prsty ona?
@danka808 Tak mne to príde absurdné ale keď si to faku uvedomím, vždy to prišlo vtedy ked som jej to povedala.
@gabika0825 tiež mám výbornú kamosku, sme si veľmi blízke, komunikujeme spolu stale. Pozname sa asi 5 rokov, vtedy sa rozišla so svojim snúbencom, asi 2 mesiace potom, čo sme začali spolu spolupracovať a odvtedy nemala vzťah dlhsie ako 2-3 mesiace a dokonca raz potratila a teda sakra by má mrzelo, keby si myslela, že to je kvôli tomu, že mi o tých vzťahoch povedala a nebodaj má z toho vinila. Pravda je taká, že ona si sama tie rozchody privoláva, čo som jej aj milionkrat dohovarala, aby sa neurazala za sprostosti, neriešila furt blbosti, čo jej na chlapovi vadia a zamerala sa skôr na jeho kladne stránky, ale tou svojou povahou si ich odohnala a to niektorí boli fakt princovia na bielom koni(robila to aj mne na začiatku, ale nemohla som ju poslať do prdele, lebo sme spolupracovali, až časom som pochopila, že proste je taká povaha, že najprv nikomu neveriť, urážať sa, odháňať od seba ľudí a až po cca roku sa zmenila a začala sa spravat milo. mám ju uprimne rada a som neskutočne rada, že som získala v zivote uprimne kamarátstvo aj vo vyššom veku). Čiže by som v prvom rade hľadala chybu v sebe, cim si toho chlapa odplasim a nie v kamaratke.
@lula313 Pozri, treba si prečítať všetky komentáre a napísať potom svoj nazor... ja mám v sebe dosť sebareflexie a viem že nie je normálne, aby niekto 2 mesiace sa choval úžasne prejavoval náklonnosť hovoril milé slová a ako to myslí vážne a na druhý deň bol úplne iný bez toho aby sa medzi nami niečo stalo. Keby som si bola vedomá nejakej mojej chyby ktorá by to zapríčinila, nepísala by som to sem a ešte k tomu ja, čo mi prídu takéto veci viac nereálne ako reálne. Len tolko
@gabika0825 nechcem byt blba a prosím tá, neuraz sa za mna na to, ale keby si bola taká dokonala, už si dávno vydata, lebo by sa na teba nejaký muž ulakomil a veľmi rýchlo by si tá poistil. Tebe už viac rokov nevychádzajú vzťahy, tak nehladaj chybu v iných, ale v sebe, prečo sa tomu tak deje a prečo s tebou muži nechcú mat vzťah. A to, že bolo dovtedy všetko v poriadku, môže byt len z tvojho pohladu-muži sa pretvarovali, lebo chceli sex, lebo nevedeli, ako to ukončiť, mohla to byt len zhoda náhod, že sa s tebou rozišli práve vtedy, keď si to povedala kamoske..niekedy sú ženy zaslepene. Mám exkolegynu, ktorú rok podvádzal muz(nevsimla si to, myslela si, ako im to klape), potom som jej dohodila rande, chalanovi sa nepáčila, ale tiež sa mesiac pretvaroval, lebo ju nevedel poslať k vode a ona si zatial stavala ruzove zámky a plánovala už buducnost s ním(proste ženy niekedy nevidia, že to s nimi chlap nemysli vážne).. nechcem ti týmto prispevkom ublížiť, len chcem, aby si uvažovala triezvo a neprisla o kamosku, ktorá tá môže mat uprimne rada
@gabika0825 jasne ona ako energeticky upir sedela doma na riti a posielala ti sms vlny vo forme negativnych cary mary :D ....mozno ju dost dobre nepoznas...staci povedat krstne meno a nemas ani sajnu ako ale taketo individua neprajne dokazu vynurit aj Matku Terezu ...a staci ked zalozi falosny ucet hoc aj vydavajuc sa za chlapa a napise blbosti ze si napr bisexualka a vo volnom case si uzivas s jeho(jej) sestru sem tam v trojke a proste taketo blbosti ..a ver ze toto dost chlapom pomoce hlavu ze nevedia co si mysliet a od zahanbenia a zhnusenia sa to na rovinu pytat nebudu
@lula313 Neberiem ti názor, ale nepoznáš ma. A prepáč ale fakt nemám záujem, aby sa o mňa nejaký muž “ulakomil” 😃 a ešte si ma dal poistiť. Ja som skôr za vzájomné vzťahy a nie niečo predlžovať keď to neklape. Ako to je vo vela prípadoch hlavne pri takomto ulakomení 😂
@judar Presne vidím keď si niekto neprečíta komentáre a potom flexí s takýmito odpoveďami. Sa smej kludne, ako píšem aj ja by som sa smiala keby som nad tým nezačala premýslat ako o možnej veci. To ale uvidíme, pojdem k veštici a dám vedieť. Nie som človek co len tak zahodí nejakú myšlienku a nedokončí to čo ho trápi.
Ahoj, sama si napísala niečo v zmysle, že si o týchto známostiach povedala kamarátke, až keď si mala pocit, že to začína byť také vážnejšie. Ja si myslím, že to nemá nič spoločné s kamarátkou, ale s nejakým tvojím vnútorným nastavením, možno začali mať tí chlapi dojem, že to s nimi myslíš vážne a boli to také typy, že sa hneď stiahli? NIektorí sú takí, že sa hneď zľaknú väčšieho záväzku. Podľa mňa je škoda z toho obviňovať takú nevinnú hlúposť ako že si o tom hovorila s kamarátkou, naozaj, skú sa na to pozrieť z objektívneho a logického hľadiska. Ja som tiež zažila chlapov, že ja celá v oblakoch a on sa z ničoho nič stiahol a bez ohľadu na to s kým som o tom klábosila 🙂
Tak baby ozývam sa s odstupom, medzitým som bola s tou kamarátkou a mám taký pocit že z jej strany je tam závisť. Aj som sa sňou snažila o tom porozprávať ale akonáhle sme začali riešiť vzťahy tak sa stažovala na jej priateľa ako vždy a že to nevie ukončiť. A mne povedala že je rada že som sama a nikoho nemám lebo by som sa len trápila. Nepríde vám to také zvláštne? Neviem ako som to mala zobrať, tak som len tak prikývla. Povedala to s úplnou vážnosťou. Ale ako sme sa stretli tak sa hneď vypytovala či niekoho nemám... neviem už ci som padnutá na hlavu ale čo robím ja zle? Fakt neviem na nič prísť a aby mi stroskotalo tolko vzťahov len tak bez príciny kvoli tomu že ten druhý sa len rozhodol že nič?