Umrel mi ocino, som 15tt

kikusinna
12. feb 2019

Ahoj zienky, je to strasne tazke😢😢😢Umrel mi moj ocino. Som v 15tyzdni tehotenstva a vela placem. Zlyhalo mu srdiecko a mal len 56rokov. Chyba mi, ze uz mu nikdy nebudem moct ani zavolat ani on mne. Zomrel v nemocnici. O dietatku nastastie vedel. Jeho telo sme dali spopolnit a hlavne s tym nie som stotoznena. Aj ked pojde do zeme. Nevedela som co chcel😢 v soku som suhlasila. Dufam, ze jeho duša našla pokoj a telo uz netrpelo.

codal
15. feb 2019

@kikusinna uprimnou soustrast...zažila jsem v těhotenství to samé, jen my jsme to čekali,proto jsem byla ráda,že jsem mu o miminku stačila alespoň říct..meli jsme krásný vztah...malá se pak narodila ve stejný měsíc a ve stejném znamení jako on, nějak vnitřně cítím,že byť se nikdy nepotkají,jsou celoživotně spojeni..život za život.. věřím tomu,že vaše miminko přijde na svět právě proto,aby vám pomohlo tu ztrátu alespoň částečně zvládnout.. nám naše malá zachránila život,hlavně mojí mamince, i když to pořád bolí... s ní se to prostě všechno dalo lépe přežít,dala na důvod se zase smat..verim,že vaše miminko, bude mít v tvem tatínkovi toho nejlepšího anděla strážného!

flimelka
15. feb 2019

@kikusinna mozes si si byt ista, ze mu je uz dobre a ze netrpi. ako si sa rozhodla, tak si sa rozhodla. uz to aj tak nezmenis

kikusinna
autor
15. feb 2019

@flimelka dakujem za podporu

lujza123
17. feb 2019

@kikusinna úprimnú sústrasť, teraz je také ťažké obdobie, veľa ľudí odchádza práve takto koncom zimy.
Tiež mi minulý tyzden umrela moja najmilšía babička, len ona už bola starucka, tak je to možno ľahšie pre človeka prijať

vea28
18. feb 2019

Je ťažké prijať,že si prišla o srdcu blízkeho človeka. U nás v rodine je to tiež tak: niekto príde, iný odíde. V roku, keď sa mi narodila dcéra, zomrel mi ocino. Keď som čakala syna, zomrela mužova mama. Nedožila sa vnuka, ale ako píše jedna z vás, narodil sa v rovnaký mesiac ako ona. Často myslím na nich, že nemôžu byť s nami a vidieť vnúčatá ako rastú. Myslím,že by boli pyšní. Teš sa na svoje bábätko,lebo prišlo na miesto toho,koho si stratila. Kolobeh života nezastavíme.