icon

Úplné zúfalstvo

tobias123321
6. nov 2022

Dobrý deň píšem zase ja čo mal bývať v aute, čo mal kanceláriu, čo nikdy nemal frajerku psychické problémy (od 11tich mám 22, 6 krát psychiatria) kvôli rodičom ...... Do roboty chodím je mi extrémne zle, bývam sám, nemám už absolútne nikoho nikoho, každý sa mi smeje!!! Od psychologičky som odišiel vyhrážala sa psychiatriou, nový doktory majú plno, sociálna nijak nepomôže splácam dlhy. Nikto nevie čo somnou už. ŽIADNE DIEVČA MA NECHCE som škaredý nenávidim sa celé ruky zjazvené (nechcem počuť žiadne že ktorá by takého chcela, treba zmeniť prístup a iné keci to ma nezaujíma) Nikdy som nemal sex nič. Rovesníci sa mi všetci posmievajú, bojím sa isť do obchodu nenavidim sa nenávidim ľudí. Vôbec v noci nespím toto sa už nedá vydržať celé. Všetky traumy zle spomienky všetko sa mi vracia mne vybuchne hlava. Odchádzam z roboty toto už nemá význam ked nič pekné sa nedeje nič sa nemení. Prečo nemoôžem byť šťastný konečne keď od dectva sa všetko serie ! nič v hlave len šikana bitky doma psychiatrie prespávania vonku. Neskutočná závisť rovesníkom že ako žijú. Nikdy som nezažil žiadnu mladosť chaty, partie nič !!! Žiadna ma nechce ja sám už nedokážem byť !!! Neustály výsmech na internete od ľudí..... Do nemocnice nejdem lebo to nikdy nepomohlo. Nikto už ani nič nechce robiť som stratený prípad oficiálne. Neviem načo to vôbec píšem nemám to už komu ani povedať. Celú výplatu miniem na prostitútky. Neviem kedy naposledy som si dokázal oddýchnuť, strach taký že zimnice tŕpnu mi rukyy, slzy mi tečú aj na verejnosti už. Ani neviem čo som zabudol napísať ale všetko bolo a je ZLE.
Nevládzem 😭

tobias123321
autor
6. nov 2022

@zoro9836 😂. Uz mam čo jesť

terry658
6. nov 2022

@tobias123321 ty chceš všetko čo maju ostatní a hneď. Lenže normálny život sa buduje roky. Každý deň robíš tie isté veci dookola a vytvoríš niečo vyninočné. Napr. každý deň ideš do práce aby si mal jedlo a bývanie. Ideš tam či sa Ti chce alebo nie, lebo bez toho nebudeš mať ani trvalú priateľku ani normálnych priateľov. Ďalej potrebuješ odpustiť ľuďom, ktorí ti ublížili lebo ak budeš prechovávať nenávisť tak zabije teba nie ich. Ak budeš druhým závidieť nikdy nedosiahneš to, čo oni, lebo naozaj získavaš až keď si vďačný zato, čo máš. Ak máš v hlave neustále hrozné myšlienky tak im nesmieš venovať pozornosť. Musíš sa začať sústrediť na dobré myšlienky, ktoré ťa posunú vpred. Spiš si plán na tento týždeň. Každý deň nejakú malú vyzvu sám pre seba. A pomaly sa posunieš ďalej. Žiadne zmením celý zivotza dva dni, lebo to sa reálne nedá.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tobias123321
autor
6. nov 2022

@terry658 absolútne tomu nechápete. Chcem bežne veci čo majú 15 ročné deti prirodzené také sa nebuduju. Škoda reči

tobias123321
autor
6. nov 2022

@zoro9836 ty zomňa máš dobru srandu ...

terry658
6. nov 2022

@tobias123321 ale budujú sa. Ak Ti ich nevybudovali rodičia musíš si ich vybudovať ty sám. Nikto to za Teba nespraví. Tak už prestaň fňukať a obviňovať všetkých okolo seba. Máš už zodpovednosť sám za seba. Ak si pomôcť nevieš, tak skús opäť tú psychiatriu.

tobias123321
autor
6. nov 2022

@terry658 nič neviete len psychiatrie dajte mi pokoj

terry658
6. nov 2022

@tobias123321 ešte stále môžeš ísť do Žakoviec. Mám známeho, čo bol v podobnej situácii. Prišiel do Žakoviec, postavil si dom, založil rodinu a práve začal podnikať.

tobias123321
autor
6. nov 2022

@terry658 všetko tam zakazujú, aj tak by som odišiel. S kuffom som bol osobne viackrát. Ja z bytu neodídem

nikdenikto
6. nov 2022

Ešte tu čítam že ty vlastne po prepustení z psychiatrie vyradis lieky a dávaš sa do "normálu"? Ale to je presne to čo nemáš robiť. Ty máš pokračovať v užívaní nastavenej liečby a snažiť, aby si už nikdy nebol normálny tak ako "predtým"

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tobias123321
autor
6. nov 2022

@nikdenikto vidno že nemáte s tým skúsenosti jak to chodí

tobias123321
autor
6. nov 2022

@nikdenikto také stavy že som stáť nevedel ne to ešte do školy ísť. Mal som kamaráta čo celý rok len po psychiatriach lietal až keď ho nenašli doma vysieť. Tak to pomáha

terry658
6. nov 2022

@tobias123321 áno zakazujú všetko čo škodí aby sa človek mohol dať do poriadku. Či už fyzicky alebo psychicky.

tobias123321
autor
6. nov 2022

@zoro9836 ja neviem spať som vždy nevyspaty Budím sa každú pol hodinu. A zase nemám peniaze za chvíľu bude sranda 🤣

tobias123321
autor
6. nov 2022

@terry658 škaredý som to nezmenia, a že mi prepína to tiež nie

tululu
6. nov 2022

@tobias123321 skus tu K. Lehotu, co ti odporucala zmrzlinka. Ale teda iba ak chces naozaj zacat zit odznova a kvalitne. Tam uz mali aj komplikovanejsie pripady,mininalne mozes stretnut ludi, ktori si ta budu vazit presne takeho, aky si.

tobias123321
autor
6. nov 2022

@tululu pozriem si to ale zle mi je aj tak strašne furt a všetci sa mi smejú ľudia naokolo

terry658
6. nov 2022

@tobias123321 vlastne sám o sebe hovoríš, že Ti nikto nevie pomôcť. Ak ty neveríš, ze2Ti niečo pomôže, tak my sa môžme aj rozkrájaťa snažiť sa ale nepomôžeme Ti. Ty sa musíš sám rozhodnúť, že chces žiť lepšie a ísť si za tým.

tobias123321
autor
6. nov 2022

@terry658 oni hovoria že nevedia čo somnou. Sľubujem že daktore diagnózi čo mám viem zvládať ale to že zabúdam kde som dakedy to neviem ovládať hocikedy mi to hlava robí

soldi
6. nov 2022

@tobias123321 co si myslis ze by Ti pomohlo?
Ze niekto pride, da Ti byvanie, peniaze, vezme Ta pod svoje ochranne kridla a vybuduje vsetko za Teba a pre Teba?
Zaplati Ti plastiku, urobi Ta krasnym a zrazu ako lusknutim prsta sa Tvoj psychicky stav upravi a budes oblubeny a mat nadhernu frajerku?

To asi sam tusis ze nie je moc realna predstava.

Cize co ine Ti ostava? Len zabojovat sam za seba. Ty si ten najdolezitejsi clovek vo svojom zivote, ci uz to tak citis alebo nie. Vaz si ked Ti chce niekto pomoct, aj ked Ti ta pomoc nemusi pripadat dostatocna. Niekto obetuje svoj cas a energiu pre Teba. Kazdy jeden clovek co pise sem do tejto diskusie sa Ti snazi pomoct. A to si pre nas len anonym na internete. Napriek tomu sa snazime. Skus to ocenit, lebo to robime pre Teba ako jedinecnu ludsku bytost.

Ja uprimne verim ze sa dokazes z tohto tazkeho obdobia dostat, ze o par rokov budes silnejsi, ze povstanes ako fenix z popola. Ta hlavna zmena vsak musi prist od Teba, nikto to neurobi miesto Teba. Nikto Ti neda navod ako presne to urobit, co je spravne.

Mna uprimne Tvoja situacia velmi mrzi, ale prosim Ta, pamataj na to, niekde na svete je zena, ktora caka na Teba, zazijes lasku aj sex, len sa najprv daj dokopy. Drzim palce

tobias123321
autor
6. nov 2022

@soldi sama nepríde a keď má žiadna nechce preto ako vyzerám tak to sa nezmení už. Ten tlak a výsmech od ľudí je strašný a ja už nevydržím. Ale si zlatá dik

soldi
6. nov 2022

@tobias123321 pre mna je tento pribeh velmi inspirativny:
https://www.cas.sk/clanok/1026550/kraska-zdiela...

Su spolu dlhe roky a mnohi sa pytaju co ona na nom vidi. Miluje ho napriek jeho fyzickemu vyzoru a hendicapu. Pokial tento muz dokazal najst svoje stastie, preco by si to nemohol dokazat Ty?

tobias123321
autor
6. nov 2022

@soldi nevládzem už všetko len chcete mi odsúvať ako mi to bolo robené od mala a potom ma dáte do ústavu a ja budem za sprosteho že som vám uveril. Vidím ako žijú mladí ľudia ničím má neoklamete.

doriiis
6. nov 2022

Zbytočne autorovi niečo radiť...podľa jeho odpovedí vidieť,že nechce poradit

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bimbambom
6. nov 2022

@tobias123321 mám pocit , že chceš všetko a nerobíš pre to nič .
Lieky neberieš, do nemocnice nechceš , do tých Žakoviec nechceš lebo tam ti zakazujú .
Napadlo ti , že možno niečo robíš ty zle ?

bimbambom
6. nov 2022

Hierarchia potrieb
Pekne postupne . Nepreskakuje sa . Ak ledva zvládaš spodný riadok , nedostaneš sa na špic len preto , že chceš žiť ako 15 ročné deti .

tobias123321
autor
6. nov 2022

@bimbambom všetko robím najlepšie jak viem