Úplné zúfalstvo
Dobrý deň píšem zase ja čo mal bývať v aute, čo mal kanceláriu, čo nikdy nemal frajerku psychické problémy (od 11tich mám 22, 6 krát psychiatria) kvôli rodičom ...... Do roboty chodím je mi extrémne zle, bývam sám, nemám už absolútne nikoho nikoho, každý sa mi smeje!!! Od psychologičky som odišiel vyhrážala sa psychiatriou, nový doktory majú plno, sociálna nijak nepomôže splácam dlhy. Nikto nevie čo somnou už. ŽIADNE DIEVČA MA NECHCE som škaredý nenávidim sa celé ruky zjazvené (nechcem počuť žiadne že ktorá by takého chcela, treba zmeniť prístup a iné keci to ma nezaujíma) Nikdy som nemal sex nič. Rovesníci sa mi všetci posmievajú, bojím sa isť do obchodu nenavidim sa nenávidim ľudí. Vôbec v noci nespím toto sa už nedá vydržať celé. Všetky traumy zle spomienky všetko sa mi vracia mne vybuchne hlava. Odchádzam z roboty toto už nemá význam ked nič pekné sa nedeje nič sa nemení. Prečo nemoôžem byť šťastný konečne keď od dectva sa všetko serie ! nič v hlave len šikana bitky doma psychiatrie prespávania vonku. Neskutočná závisť rovesníkom že ako žijú. Nikdy som nezažil žiadnu mladosť chaty, partie nič !!! Žiadna ma nechce ja sám už nedokážem byť !!! Neustály výsmech na internete od ľudí..... Do nemocnice nejdem lebo to nikdy nepomohlo. Nikto už ani nič nechce robiť som stratený prípad oficiálne. Neviem načo to vôbec píšem nemám to už komu ani povedať. Celú výplatu miniem na prostitútky. Neviem kedy naposledy som si dokázal oddýchnuť, strach taký že zimnice tŕpnu mi rukyy, slzy mi tečú aj na verejnosti už. Ani neviem čo som zabudol napísať ale všetko bolo a je ZLE.
Nevládzem 😭
Mna by zaujimalo ako vyzeras.Co by si povedal,keby si nam ukazal fotku,aby sme my zeby povedali,ci si o tvojom vysore myslime,hm?
@maminkadeticiek súkromné poslem keď chces
@tobias123321 kup si ancu tej sa pacit budeš.
Tak negativneho,uhundraneho ..... cloveka som nikdy nezazila a to ich par poznám(ale ti sú nič oproti tebe) ty si top až mi je z teba zle.
Neviem naco mu radite, ved si ide len svoje,
Načo chces pomoc alebo Radu keď nepocuvas co ti tu píšu ,nemáš chuť aby si to skusil,tak co chceš,len pises ze nerozumieme.tvojmu stave porozumel každý len ty si to nechceš priznat.
Citam tvoje komentare a nahanas mi strach.Naozaj by som sa ta bala.Ako moze byt zena s muzom,ktoreho sa boji?To predsa nejde.Nahanas strach, ked si bez liekov v takomto stave.Ked zacnes brat lieky a upokojis sa tak sa to moze zmenit.Ziadna zeba nechce byt so psychicky chorym musom ktory sa nelieci a bat sa ho.Zacni brat lieky.
@maminkadeticiek ja som kľudný nikomu som nič nepsravil nikdy
@tobias123321 Preco len sukromne?Pozri kolkym ludom na tebe zalezi?Nikto z nich ta nepozna,ale venuju ti tolko casu a komentarov,lebo im nie si lahostajny.Ja si myslim,ze by ta chceli poznat.To sa niekedy tak stava, ze si o sebe myslime a ostatni nas vidia objektivne uplne inak.My zeny o tom vieme hovorit😁,furt sme zamindrakovane a cosi nam na nas vadi.No tak,nebud ako maly a predstav sa nam.
@tobias123321 Mozes byt,nehovorim ze nie si kludny a dobry clovek.Len tvrdim ze mne nahanas strach A ak mne nahanas strach mozes ho nahanat aj inym zenam.A my zeny potrebujeme pocit bezpecia,pokoja a nie bat sa.Verim ze s liekmi by si posobil na zeny vyrovnanejsie.
@zoro9836 máš dobru pamäť 🤣 hej jeden prípad bol ale to by rupli nervy každému
@maminkadeticiek poslal som ti foto do spravy
@tobias123321 Ja viem.A kedze som ta videla tak ti este raz hovorim ukaz sa zenam a uvidis co ti povedia.Smelo 😊👍
@maminkadeticiek rád ale dakto má spozna a neviem čo máte za lubom bojím sa vás
@maminkadeticiek ja viem že musím zmeniť seba vnútro
@tobias123321 Mna??? 🤣 Neblazni.Snazim sa ta povzbudit aby si nezil vo svojich uplne neopodstatnenych bludoch o svojom vyzore,vysiel s kozou na trh a vypocul si od zien ci si myslia, ze si skaredy.
@maminkadeticiek nechápem
@tobias123321 nema nic za lubom, chcela Ta povzbudit. Kludne sem mozes dat svoju foto a potom zmazat.
Do pi... jak mi je zle skončím na psychiatrii asi
@tobias123321 s výzorom sa toho dá veľa urobiť, ale hlavne by si sa mohol trocha vzmužiť 🙂 pravdaže keď sa nemáš rád, nedokážeš mať rád ani ostatných ale je možné toho so sebou urobiť veľmi veľa... mne pomohli meditácie, energetické cvičenia napr., prečistenie organizmu úpravou stravovania, aj obyčajná striedavá sprcha..... a by si ma možno ani nespoznal keby si ma videl tak pred 15 rokmi a teraz.... totiž že naopak miesto predpokladaného starnutia som na tom úplne inak fyzicky a psychicky....
koľko krát si všimnem napr. v autobuse podobného chlapca ako opisuješ sám seba a predstavím si, čo by so sebou mohol urobiť. občas by stačilo aby pribral/ schudol, akné sa dá zbaviť zmenou stravy, mužnejšie oblečenie a účes, a hlavne aby sa netváril tak bojazlivo a skrúšene, stačí sa občas priamo dívať a nie tváriť ako sedem mŕtvol vo formalíne. koľko krát je normálny mladý upracovaný cigáň niekde na stavbe milón krát príťažlivejší nez bledý vyhúknutý chlapček čumiaci 12/24 do počítačovej obrazovky a sťažujúci sa na celý svet. všetko dobré ti prajem
@tobias123321 je v poriadku, že sa takto cítiš. Mám snúbenca, ktorý bol, píšem v minulom čísle, na tom rovnako ako ty. Mal antidepresíva, 3x na psychiatrií, skúšal si vziať život, uzlík nervov. Nikto ho nechápal a ani ja, jeho budúca manželka ale prišli sme na to ako to dať do poriadku. Teraz je vyrovnaný a spokojný, nepotrebuje tabletky ani nič podobné. Ak budeš chcieť, kľudne mi napíš.
@tobias123321 ja z teba skapem, Tobias 😄 diky za fotku. Cakala som hocico, ale ak si ty skaredy, tak potom uz fakt neviem, kto je pekny... Myslim, ze by ti svedcala nausnica...alebo tunel 🤔
@zenazaba 😆
@tobias123321 Ja už nevydržím jak mi je odídem z roboty a idem si užívať toto sa už nedá, nebudem sa z nikým už rozprávať nikdy. Všetci sa mi smejú
@tobias123321 takže zasa sa cyklus opakuje? 2 dni v práci a znova depky? Fakt nechceš s tým niečo robiť? Takto sa fungovať nedá.
@0silvia0 som tu 2 mesiace

@tobias123321 Tak to je super, len na to aby si ju k sebe pritiahol, musi z teba vyzarovat nieco dobre a pozitivne.
Velmi ti drzim palce, nech sa ti to podari 👍👍👍
Neboj toto je blbe obdobie a raz to prejde a budes stastny. Ver tomu a pride to.