icon

Úplné zúfalstvo

tobias123321
6. nov 2022

Dobrý deň píšem zase ja čo mal bývať v aute, čo mal kanceláriu, čo nikdy nemal frajerku psychické problémy (od 11tich mám 22, 6 krát psychiatria) kvôli rodičom ...... Do roboty chodím je mi extrémne zle, bývam sám, nemám už absolútne nikoho nikoho, každý sa mi smeje!!! Od psychologičky som odišiel vyhrážala sa psychiatriou, nový doktory majú plno, sociálna nijak nepomôže splácam dlhy. Nikto nevie čo somnou už. ŽIADNE DIEVČA MA NECHCE som škaredý nenávidim sa celé ruky zjazvené (nechcem počuť žiadne že ktorá by takého chcela, treba zmeniť prístup a iné keci to ma nezaujíma) Nikdy som nemal sex nič. Rovesníci sa mi všetci posmievajú, bojím sa isť do obchodu nenavidim sa nenávidim ľudí. Vôbec v noci nespím toto sa už nedá vydržať celé. Všetky traumy zle spomienky všetko sa mi vracia mne vybuchne hlava. Odchádzam z roboty toto už nemá význam ked nič pekné sa nedeje nič sa nemení. Prečo nemoôžem byť šťastný konečne keď od dectva sa všetko serie ! nič v hlave len šikana bitky doma psychiatrie prespávania vonku. Neskutočná závisť rovesníkom že ako žijú. Nikdy som nezažil žiadnu mladosť chaty, partie nič !!! Žiadna ma nechce ja sám už nedokážem byť !!! Neustály výsmech na internete od ľudí..... Do nemocnice nejdem lebo to nikdy nepomohlo. Nikto už ani nič nechce robiť som stratený prípad oficiálne. Neviem načo to vôbec píšem nemám to už komu ani povedať. Celú výplatu miniem na prostitútky. Neviem kedy naposledy som si dokázal oddýchnuť, strach taký že zimnice tŕpnu mi rukyy, slzy mi tečú aj na verejnosti už. Ani neviem čo som zabudol napísať ale všetko bolo a je ZLE.
Nevládzem 😭

tobias123321
autor
8. nov 2022

@0silvia0 nedá sa nič robiť

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zenazaba
8. nov 2022

@tobias123321 v com sa ti smeju?

tobias123321
autor
8. nov 2022

@zenazaba čudný, divný, nemôžem nič chcieť lebo kazdy má berie z rezervou lebo ma poznajú, gay. Divné sa cítim strašne sa hanbím pred každým rozprávam rýchlo mrmlem si neviem r potom mi nikto nerozumeje. Na internete sa mi smejú že nájdi si frajerku v hlave a hocičo

veronikaszabova
8. nov 2022

@tobias123321 a ty si gay?

tobias123321
autor
8. nov 2022
tobias123321
autor
8. nov 2022

@veronikaszabova to tak postupne vznikal názor u kamarátov prečo som nikdy žiadnu nemal a potom postupne že asi chlapca ti nájdeme a aj keď furt som im povedal že ne som gay furt podrypnu

zenazaba
8. nov 2022

@tobias123321 uzil si dnes predpisane lieky?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
8. nov 2022

@zoro9836
""lebo kazdy má berie z rezervou lebo ma poznajú, gay. ""
Napisala som to na zaklade tohto.

tobias123321
autor
8. nov 2022

@veronikaszabova hej blbo som to napísal sorry

tobias123321
autor
8. nov 2022

@zenazaba volal som psychiatrovi mám pozrieť všetky ad ktoré som bral od dectva a že dačo mi predpíše. On mi asi pred troma mesiacmi predpísal po dlhom čase znova antidepresíva ale furt som sa strácal keď som si dal tabletku, viac krat som ich skúšal nasadiť ale vydržím Max 2 tabletky a viac sa bojím to sa nedá vydržať. Dúfam že teraz bude dačo lepšie. Viem že ad zaberajú po týždňoch ... Že stav sa zhorší ešte viac jak bol... ale aj tak to je extrém preklenúť tú dobu pokým zaberu. To by bolo najlepšie v nemocnici nasadiť alebo doma byť ne do roboty chodiť 😑

nikdenikto
8. nov 2022

@tobias123321 no veď preto, najlepšie v nemocnici. Sám to píšeš a aj tak sa nejdeš dať hospitalizovat. Obávam sa, že v tvojom stave sa z tohto sám nedostaneš. Ak chces niekedy žiť plnohodnotný život, je čas sa vzchopiť.

tobias123321
autor
8. nov 2022

@nikdenikto nedá sa ísť do nemocnice. Naposledy čo som tam skončil z políciou ani nepametam čo sa dialo úplne peklo není úniku z tamadial jedine sa tam zabiť. Nikdy viac

nikdenikto
8. nov 2022

@tobias123321 ale veď ty si úplne protirečíš stále. Najlepšie by bolo v nemocnici - nikdy viac nemocnica, chcem kamarátov/frajerku - už s nikým nebudem hovoriť..... atď. Žiadna rada ktorú tu dostaneš ti nie je dobrá, a ľudia sa tu naozaj snažili ti dobre poradiť a nakopnúť ťa aby si sa vzchopil. Venovali ti svoj čas. Ja už radšej vypínam upozornenia na túto tému.

zenazaba
8. nov 2022

@tobias123321 co znamena, ze si sa po tabletkach "stracal"? Skus to rozvinut, nech sa to pokusim pochopit.

tobias123321
autor
9. nov 2022

@zenazaba Mám pocit že neviem kde som derealizacia, z ľuďmi to isté depersonalizacia, a všetko vnímam pozadu spravím dačo a po 10 sekundách až viem že som to spravil úplne psycho ja také stavy už mám roky aj bez liekov ale ne tak strašne silné jak po tej tabletke

ahhola
9. nov 2022

@tobias123321 ja ti verím, ze ti je zle, zo seba, z okolia.. Zo všetkého mi je zle🤣
Na tvojom mieste zabalím svojich par svestek a hajde do sveta..
Afrikani sa premávajú po Európe, ty si zajdi do Afriky... Nikoho blízkeho nemáš, nikto o teba nestojí, nikto ta tu nedrzi...
Ale ved to je šanca.
Koľkí by chceli do sveta a nemôžu sa pohnúť od choreho decka, rodičov. Ty si voľný ako vrak, tak odlet a uprataj si život. Zacni znova a lepšie. Vyhľadaj nejakú misijnu prácu a chod sa zresetovat. Dnes má otravoval somrak pri Lidli. Mladý chlap. Aby si nedopadol rovnako. 🌍

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
katka0123
11. nov 2022

@tobias123321 Najdi si skaredu frajerku.

tobias123321
autor
11. nov 2022

@katka0123 dik za radu 🤣

tobias123321
autor
11. nov 2022

@tobias123321 včera som pozeral lieky čo som už bral aby psychiater vedel čo dať a už 30 rôznych som bral

anitka63
11. nov 2022

Možno by bolo pre teba najlepšie aby si zmenil prostredie, no hlavne uz konečne by si sa mal prestať ľutovať. Mnoho tých problémov si takto privodzuješ aj ty sám len tým negatívnym myslením

tobias123321
autor
11. nov 2022

@anitka63 je to lepšie už v robote je prekvapivo dobre, ideme skúšať nové lieky, z rodinou sa nebavim, dlhy splácam, zo ženami píšem 🤣

lubkavargova1
11. nov 2022

Ty si taky narcisticky psychopat,ze to az boli..ty sa hlavne nerozmnozuj..nehladaj si ziadnu, lebo ziadna normalna zena si s takym nezacne. To by bol zaciatok jej konca na celej ciare...
To je typicky priklad takych ludi. Psychicky viete traumatizovat inych a obvinovat za problem co si sami vyrobite kazdeho ineho aj samotnu spolocnost, ale nemate odvahu sa postavit celom ku problemu a riesit ho.
Som kruta? Hej, som, sa radsej spamataj a konaj. Nikto nebude namiesto teba ani splacat dlhy, ani zit tvoj zivot...mat takeho kolegu, rovno dam sama vypoved.

ahhola
11. nov 2022

@zoro9836 doma je deprimovany, otráveny, zacykleny.
Na jeho mieste si zabalím batoh a vyrazím. Na vlak do Berlína naskrabe, naje sa v charite a vyspi tamtiež. Už sa mu môže stať len lepšie, tak ako tým populacnym prebytkom valiacim sa makrele v reich.

tobias123321
autor
11. nov 2022

@ahhola radšej nekomentujem lebo by som nadával

tobias123321
autor
11. nov 2022

@lubkavargova1 🤦💁🏼‍♂️

katka0123
12. nov 2022

@tobias123321 Hladaj si seberovnu.

maminkadeticiek
12. nov 2022

Info pre kazdeho kto tu pise.On mi poslal foto
V ziadnom pripade ju nezverejnim,ale fakt mi verte ze on je uplne normalny mlady pritazlivy muz.Fakt.Takze tolko k tomu ze "je skaredy".Figu borovu.