Úplné zúfalstvo
Dobrý deň píšem zase ja čo mal bývať v aute, čo mal kanceláriu, čo nikdy nemal frajerku psychické problémy (od 11tich mám 22, 6 krát psychiatria) kvôli rodičom ...... Do roboty chodím je mi extrémne zle, bývam sám, nemám už absolútne nikoho nikoho, každý sa mi smeje!!! Od psychologičky som odišiel vyhrážala sa psychiatriou, nový doktory majú plno, sociálna nijak nepomôže splácam dlhy. Nikto nevie čo somnou už. ŽIADNE DIEVČA MA NECHCE som škaredý nenávidim sa celé ruky zjazvené (nechcem počuť žiadne že ktorá by takého chcela, treba zmeniť prístup a iné keci to ma nezaujíma) Nikdy som nemal sex nič. Rovesníci sa mi všetci posmievajú, bojím sa isť do obchodu nenavidim sa nenávidim ľudí. Vôbec v noci nespím toto sa už nedá vydržať celé. Všetky traumy zle spomienky všetko sa mi vracia mne vybuchne hlava. Odchádzam z roboty toto už nemá význam ked nič pekné sa nedeje nič sa nemení. Prečo nemoôžem byť šťastný konečne keď od dectva sa všetko serie ! nič v hlave len šikana bitky doma psychiatrie prespávania vonku. Neskutočná závisť rovesníkom že ako žijú. Nikdy som nezažil žiadnu mladosť chaty, partie nič !!! Žiadna ma nechce ja sám už nedokážem byť !!! Neustály výsmech na internete od ľudí..... Do nemocnice nejdem lebo to nikdy nepomohlo. Nikto už ani nič nechce robiť som stratený prípad oficiálne. Neviem načo to vôbec píšem nemám to už komu ani povedať. Celú výplatu miniem na prostitútky. Neviem kedy naposledy som si dokázal oddýchnuť, strach taký že zimnice tŕpnu mi rukyy, slzy mi tečú aj na verejnosti už. Ani neviem čo som zabudol napísať ale všetko bolo a je ZLE.
Nevládzem 😭
@tobias123321 takze skaredy nie si, sme sa dozvedeli. Problem nebude vo vizazi, ale v tvojej osobnosti. Uz sa na xicht nevyhovaraj. Ked ta baby nechcu, popracuj na sebe, toxickeho typka ziadna nepotrebuje.
@0silvia0 ja všetkému chápem mne je trápne že sa stále ľutujem keď si dakedy prečítam staré správy z nejakými keď som bol úplne mimo tak sa hanbím čo som písal za somariny. Škoda že mi to vždy dôjde až po a nie v ten moment. Tiež nemám rád keď sa dievča nejaké stále ľutuje sťažuje potom mi je ešte viac na figu .Ja taky nechcem byť aky som. Ideme skúšať lieky nové uvidím čo bude
@tobias123321 drzim palce.
@tobias123321 zle mi je strašne, zase nemám čo jesť
@zoro9836 strašne zle mi je z nových tabletiek nebudem ich brať
@zoro9836 mne lieky nezaberajú žiadne nikdy
Ku liekom treba aj aktivnu terapiu. Tebe nezaberaju lieky lebo ani ti to v hlave tak nemas nastavene, aby ti zabrali. Pokial neprijmes svoj problem a jednoducho nezacnes to riesit, tak nikdy ziadne ti nezaberu

@tobias123321 Nehnevaj sa, ale neverim ti ani slovo. Nemusis mi vypisovat sukromne spravy a dokazovat, ze si svaty anjel. Nie. Keby si bol fakt taky zodpovedny, tak sa postavis celom svetu. Vies kolko inych ludi doslova padne na kolena a musi sa postavit? Myslis si, ze na takehoto muza sa dokaze nomalna zena opriet v dobrom a v zlom? Ze jej budes oporou ked nastane nejaky velky problem? Toto ti ziadne nezhltne ani s navyjakom. Mozno nejaka zufalka ktora sa boji ostat sama, alebo nejaka co si zbiera zo vztahov suvenir v obraze deti. Pod krasny pozlatkom sa skryva velmi zhnite jablko...bud budes vo vztahu ako velke nedospele dieta alebo ju budes traumatizovat ze nakonec sa psychicky aj ona polozi alebo ta kopne do prdele a to uz fakt nedas a kazdy zase bude zly na svete a ako ti kazdy ublizuje.