icon

Upozornila som mamu na jej správanie, ona mi vynadala

23. júl 2023

Trvá to už dlhšie, že sa moja mana do mnou baví ako keby som bola cudzia… ani nie malé decko, kebo aj k deťom treba byt slušný.Hučí po mne, keď ju niečo naštve,potom zistí, že za to nemôžem, obviní ma, že som jej stratila veci, pritom nie, niečo sa ma opýta, kým odpivedám skáče mi do reči a seká ma otázkami netrpezlivo, naposledy na mňa vyletela včera, môj malý syn sa hral s jej okuliarmi a zabudla ich u nas. Písala mi, že blli drahé, tak ich hľadaj. Našla som, ale ani ahoj, ani ďakujem, ani prosím…. len príkaz ako psovi.
Možno som mala byť ticho (ako vždy), ale už ma to naštvalo, napísala som jej: a prosím, ďakujem ? píšeš mi ako psovi
A ona: máš mi odpísať a nerozoberať,
Tak som jej napisala , že je drzá (ano, aj ja som teraz) a reakcia: vies, s kym si pises? tak prestan
Tiez som sa opytala, ci teda aj ona vie, s kym si pise?

Akoze, mam dost, mam byť vždy ticho? lebo mama za to, ze je mama sa moze spravat takto ?
a ja mam vediet, s KYM sa rozpravam, mam drzat klapacku? podotykam, ze mam pomaly 40 rokov

Co by ste robili ? vzdy mavnut rukou ? ci dobre, ze dostala zrkadlo svojho spravania?

Strana
z3
maranta_leuconeura
24. júl 2023

@jj298
Podobne ako @0silvia0, jj zrejme hovori o nejakej obetavej matke, no to moja rozhodne nebola. Nic mi navyse nezaplatila a este mi vzdy aj zobrala peniaze, ktore som dostavala od pribuznych na sviatky, ze ,,to su peniaze na teba, nie pre teba" a kupila za to bezny nakup a pod. A nie, to, ze nemala peniaze na bezne vydavky ju naozaj neospravedlnuje, aby kradla, klamala a manipulovala, ked len vlastne dieta.

Strana
z3