Upratujú vaši partneri doma počas sviatkov?
Ahojte žienky, ako to máte u vás doma upratuje váš manžel/partner v domácnosti?
On je teraz doma má celozavodnu až do polky januára a je doma s našim 3 ročným. Ja robím aj medzi sviatkami aj soboty. A vždy keď dôjdem domov doma to vyzerá ako keby bomba vybuchla. Všetky hracky veci všade rozhádzané.
Dôjdem domov a môžem hneď upratovať. Nie raz sme sa kvôli tomu hádali sa s manželom. On tvrdí že nevládze pri malom upratovať a keď dôjdem ja domov z práce ide si oddýchnuť a ja musím upratať po nich. Potom len kričím aj na malého nech si upratuje po sebe aj na manžela. Ja utahana z práce dôjdem domov a všade bordel.
Viem že nemala by som kričať no strašne mi vadí ten neporiadok.
@anonym_autor urob to ako ja. Došla som z roboty bordel taký že sa mi hlava zatočila a vyložila som si nohy na gauč s tým že som po práci unavená. Ničoho som sa nedotkla celý týždeň. Keď si nemal do čoho uvariť kávu, upratal. Viac sa to nestalo. Nekricala som, nehadala som sa. Len skrátka prečo by som ja mala upratať keď som po práci a on nie?

My vždy pratáme, ak jeden z nás nie je doma, inak si stále do pratania skáčeme. 😂 Lebo mne sa nepáči ak niečo dal inak ako bolo a naopak. 😋😆